Kategoriat
Live

Vihervasemmistolaiset tuhosivat kirjapainon Jyväskylässä

(YÖN ÄÄNI) Vihervasemmistolaiset vallankumoukselliset ovat Lehden tietojen mukaan hävittäneet entisen Gummeruksen kirjapainon Jyväskylässä. Vuodesta 1872 toimineen historiallisen kirjapainon tuho havaittiin eilen yt-neuvotteluissa.
Ennen tihutyötä painosta ehdittiin levittää muun muassa noin kolme ja puoli miljoonaa nidettä Kalle Päätalon teoksia. Jyväskylän Seppälän teollisuus- ja päivittäistavarakaupan suuryksikköalueella sijaitsevan painorakennuksen seinään on Lehden tietojen mukaan maalattu valkoisella maalilla pahaenteiset sanat: ”Joka julkisesti tai julkisuutta karttaen pitää kaupan tahi myy tai muuten levittää taikka sellaiseen paikkaan, johon yleisöllä on pääsy, panee näkyville painotuotteen, kirjoituksen, kuvallisen esityksen tai muun tuotteen…”.

4 vastausta aiheeseen “Vihervasemmistolaiset tuhosivat kirjapainon Jyväskylässä”

Helsingissä pelätään maihinnousua
Ulkovaltojen sekaantumisen uhka on noussut taistelujen keskellä kituvan Helsingin ylle. Ulkomaisten lähteiden (Stormfront) ja kavereilta kuultujen varmojen tietojen mukaan Rostockin edustalla kokoontuu suuri määrä autolauttoja joihin on nähty lastattavan sotakalustoa ja taistelijoita.
Berliinistä kantautuneiden blogipostausten mukaan kaupungista on marssinut kaksi pahamaineista rynnäkködivisioonaa pohjoiseen. Muslimivoittoinen ”Kreuzberg-Falafel”-divisioona ja anarkofeministinen ”Die Rosa-Schwarz” ovat germaanisen mokuvaltakoneiston iskuvoimaisin nyrkki.
Suomenlahden eskadroona on aloittanut pikaisesti pääkaupungin edustan miinoittamisen. Vaasaan vetäytynyt hätätilahallitus harkitsee sotilaallisen avunpyynnön lähettämistä Venäjälle.

Jihaa! Kirjapaino Kursiivi perustettaneen ihan kohta uudestaan, ja minäkin pääsen taas töihin!

Varmalta taholta on kerrottu, että vihervasemmistolaiset ovat jo järjestäneet ensimmäiset kirjaroviot, joissa kaikki Kalle Päätalon teokset on poltettu. Seuraavaksi tuikataan tuleen ihan kaikki Tolkienin opukset, ja jos roihua piisaa, samassa autodafeessa poltetaan muutama valkoinen heteroseksuaalinen mieskin. Shown jälkeen vihervasemmistolaiset kokoontuvat vielä oikein ryhmäkuselle tuhkien äärelle Jarkko Tontin johdolla.
Tekeillä on kuulemma jonkun sortin vihervasemmistolaisen tasavallan vaihtoehto-Päätalo, jossa haamukirjoittajina toimivat ainakin Sofi Oksanen, Kaarina Hazard, Akuliina Saarikoski ja luultavasti kaikki muutkin jotka joskus on mainittu Scriptassa negatiiviseen sävyyn, paitsi mahdollisesti Panu Höglund, joka on kumma kyllä mystisesti kadonnut ties mihin. Uudessa eeppisessä romaanisarjassa Päätalo – joka on sukupuolenvaihdosta harkitseva musta islamilainen vegaani-homoseksuaalinen shariafeministi ja opettelee Suomeen saavuttuaan ensiksi ruotsia ja romanikieltä – seikkailee hurjalla evakkotaipaleella Afrikan sarvesta Suomen pääkaupunkiin. Somalimaa- ja Itä-Helsinki-sarjat ovat jo ilmeisesti painossa.
Osloon livahtaneen Suomen ylimääräisen pakolaishallituksen kulttuuriministeri Tapio Tuuri on ilmoittanut, että Päätalon kirjojen ulkomailla säilyneistä suomenkielisistä kappaleista ei aiota ottaa uusintapainoksia, koska ”vittu se äijä mikään oikee nuiva ollut, kirjoillakin oli semmosia nimiä kun Mustan Lumperin raito ja Mustan lumen talvi”. Sen sijaan vastineeksi julkaistaankin anti-anti-Päätalo, joka on oikeastaan vain ihan paska parodiaopus yllämainitusta vihervasemmisto-Päätalosta. ”Täysi tuntiraha”-teoksen otsikoksi on muutettu ”Täysi discoraha”. Opuksen saa lukea aikanaan ilmaiseksi Kullervo ”kuka se on?” Kalervonpojan blogista ja Hommaforumilta.

Panu Höglundin kohtaloa tämän vallankumouksen pyörteissä voidaan pitää erityisen surullisena. Tinkimättömällä kirjoittelullaan radikaalifeministisen Moonblood Sisters-solun fatwan ylleen hankkinut Höglund on joutunut menemään maan alle. Vastaavanlaisen kirjoittelun vuoksi PH on herättänyt kaunaa myös useissa vastarintajohtajissa, joten hänen lienee turha odottaa tukea siltä taholta. Vahvistamattoman tiedon mukaan Höglund piileksisi ”Nälkäkorven torppana” tunnetussa turvatalossa valmiina siirtymään etappitietä Irlantiin tai Puolaan, joiden hallitusten väitetään myöntäneen hänelle poliittisen turvapaikan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Pakolaishallitus perustaa vastarintaliikkeen ja uuden ritarikunnan

(OSLO) Norjaan paennut Vapaan Suomen Pakolais Hallitus kannustaa suomalaisia ankaraan sissisotaan vihervasemmistolaisia vallankaappajia vastaan. Illansuussa antamassaan tiedotteessa hallitus muistuttaa kansaa...

Close