Kategoriat
Live

Pakolaishallitus perustaa vastarintaliikkeen ja uuden ritarikunnan

(OSLO) Norjaan paennut Vapaan Suomen Pakolais Hallitus kannustaa suomalaisia ankaraan sissisotaan vihervasemmistolaisia vallankaappajia vastaan. Illansuussa antamassaan tiedotteessa hallitus muistuttaa kansaa talvisodan hengestä ja uhrimielestä.
”Tiedämme että jokainen Teistä on valmis täyttämään velvollisuutensa aina kuolemaan asti. Tämä sota ei ole mitään muuta kuin pitkäksi venähtäneen vitsin jatkoa ja loppunäytös. Me taistelemme kodin, uskonnon ja Isäm maan puollesta”, tiedotteessa velvoitetaan.
Hallitus aikoo myös perustaa vastarintataistelun sankareille uuden kunniamerkin ja ritarikunnan. Uusi Pro Tony Halme -mitali aamulehtien kera myönnetään heille, jotka osoittavat urhoollisuutta ja sisukkuutta taistelussa ylivoimaista vihollista vastaan.
”Käytännössä pitää pieksää joku itseä pienempi tai jos ei just nyt pysty, niin ainakin uhkailee sitten rouheasti väkivallalla, mielellään jotakin yliopistoämmää”, valistaa tiedote.
Lehti seuraa vallankaappauksen kulkua valmiina hyppäämään voittajien leiriin sopivalla hetkellä.

7 vastausta aiheeseen “Pakolaishallitus perustaa vastarintaliikkeen ja uuden ritarikunnan”

Hazarid sano Hamletta huurmeiten kätyäjäkäski. Eio okein sanoo sallesta vajananasta! Hame ei kätäy humeita se n vihreiten demarihuoine ja vastemisolaiste korramihomojne leviätämää valetta! Hasarti ite pikitää kanmapista aj ahtisetelee piku laspia! Kakik jokta ons en poulustija o nite piripätäitä!
Lujekan totuset Homoforumitla! Kiakiki mu n valseta! Ospiklelu teikä thymäski! Äskylääs ihmienet kytää Karajalala-lispistä!

Mullistuksiin kyllästynyt äärikeskustalainen liike on alkanut huutaa maan isäksi kuningas Paavo I:stä.
”Olen nuorelle väelle ihmeellinen henkilö”, kommentoi itse hallitsija. Suurella väestöllä on ollut vaikeuksia sulattaa tätä lausumaa, mutta jahka turvallisuuspoliisi vie toisinajattelijat Siperiaan niin eiköhän ääni kellossa muutu!

Länsi-Tampereelta kantautuneiden huuteluiden mukaan Ääri- ja ydinkeskustalaisten käärmeratsastajaprikaatien sisällä on syntynyt alati jyrkkeneviä erimielisyyksiä.
Merkit keskustalaisuuden käpertymisestä ideologiseen sikiöasentoon ovat jo vahvoja, Amurista debatoidaan. Yleensä Alkio-ideologia horrostaa parillisina vuosikymmeninä äärikeskustalaisten liikkeiden vallatessa kenttää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Vallankaappaajat esittivät ensimmäiset uhkavaatimuksensa

(DINGDONG) Suomessa vallan kaapanneet vihervasemmistolaiset joukot ovat antaneet ensimmäiset vaatimuksensa ja määräyksensä kansalle. Helsingin tuomiokirkon portailta luetussa julistuksessa vihjattiin samalla...

Close