Kategoriat
Live

Vallankaappaajat esittivät ensimmäiset uhkavaatimuksensa

(DINGDONG) Suomessa vallan kaapanneet vihervasemmistolaiset joukot ovat antaneet ensimmäiset vaatimuksensa ja määräyksensä kansalle. Helsingin tuomiokirkon portailta luetussa julistuksessa vihjattiin samalla siitä, mitkä ovat uuden hallinnon tulevaisuuden linjaukset.
”Ensteksni haluamme avata Suomen rajat hallitsemattomalle maahanmuutolle – kuitenkin niin että islamilaisista maista tai Somaliasta saapuvat voivat halutessaan vähän etuilla jonossa. Heidät myös aseistetaan heti rajalla ja heille annetaan merkkivaatteet ja kallis kello. Toisneksi haluamme poistaa valkoisten heteromiesten kansalaisoikeudet ja kolmanteksni vapauttaa kaikki huumeet, sallia vapaan homostelun julkisilla paikoilla, tappaa sotaveteraanit, kieltää rintaruokinnan 4:nnen kuukauden jälkeen, pakottaa kaikki lukemaan pakkoruotsia 35-vuotiaiksi, pilkata Mannerheimia ja perinteisiä suomalaisia arvoja, sekä kotia, uskontoa ja isänmaata ja tästedes aamiaiseksi on aina maitokaalia”, lausui militanttitelaketjufalangin komentaja Sofi Meinhof.
Vaatimukset muistuttavat asiantuntijoiden mukaan hämmästyttävän tarkkaan niitä dystopisia visioita, joita muun muassa netin keskustelupalstoilla oli aivan vallankaappauksen alla esitetty. ”Jos vain olisimme uskoneet heitä”, valitteli Osloon paenneen pakolaishallituksen edustaja Saara-Kala Mattivesa.
Pakolaishallitus perustettiin Mattivesan mukaan Tukholman sijasta Osloon, koska ”hurrit on homoja”.

9 vastausta aiheeseen “Vallankaappaajat esittivät ensimmäiset uhkavaatimuksensa”

Itse ainakin jatkan sissisotaa HS- ja Homma-foorumin keskustelupalstoilla wikipediasta oppimillani argumenttitaidoilla sekä hitler-kortilla peloittelulla.
TEI NEVÖR TAKEE ÖUOR FREEEEDÖÖÖÖÖM!!!!!

En ymmärrä noista jutuista yhtään mitään, mutta se mikä tällä hetkellä vituttaa ankarasti on tylsä juustohöylä.

Tiedoksi Turun joukoille, kauppatorilla on avattu varustejakelupiste, josta taistelijoille jaetaan kivääreitä, tofurautaisannoksia ja naruvärjättyjä luotiliivejä. Jakelupisteelle pääsee parhaiten polkupyörällä tai joukkoliikenteellä, sillä tiesulkuja naisittaville viherstalinistikaartilaisille on annettu käsky avata kyselemättä tuli yksityisautoja ja miesasiamiehiä kohden.

Kannatetaan! Ratatatatatatatatatatatatatatatatatatatatatatatatatatatatatatatatatataattatataatatatatatatatata tata

Vihdoinkin!
Mansesterin maripaitaiset prekariaattikomppaniat liikekannalle! Jumalauta näillä kaduilla pilkata ulkomaisia tuotteita! Vallankumouskaartien polkukäyttöisissä pasifistipaseissa luukutettakoon propagandamielessä Ultra Brata ja muuta ekotaistolaismytologiaa.
Seuraavaksi estetään ilmastonmuutos.

Joo-o. Näin siinä käy kun poliisi takavarikoi hippien kannabispiikit ja hassiksen-kasvatusliikkeet suljetaan. Olisi poliisi voinut vähän ajatella mitä tuosta seuraa.

Otin kuvankaappaukset näistä viesteistä ja laitoin ne lehtiwatch.orgiin.

Mitä helvetin lepsuilua tämä on. Julkilausumassahan vain ”sallitaan” homoilu, sitä ei säädetä pakolliseksi. Eikä heterouden kieltämisestä mainittu sanaakaan. Vaadimme ankarampaa linjaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Laukauksia kuultu keskustasta, lasikatto ei pysäyttänyt hyökkääjiä

(HAZARDIA) Vihervasemmistolaisten vallankaappaus etenee yhä Helsingissä. Silminnäkijöiden mukaan ydinkeskustasta on kuultu rajua tulitusta sekä joitakin räjähdyksiä. Epävirallisten tietojen mukaan eläinaktivistien...

Close