Kategoriat
Live

Laukauksia kuultu keskustasta, lasikatto ei pysäyttänyt hyökkääjiä

(HAZARDIA) Vihervasemmistolaisten vallankaappaus etenee yhä Helsingissä. Silminnäkijöiden mukaan ydinkeskustasta on kuultu rajua tulitusta sekä joitakin räjähdyksiä. Epävirallisten tietojen mukaan eläinaktivistien pataljoona olisi tehnyt ratkaisevan läpimurron yhteenotossa kodinturvajoukkoja vastaan Vuosaaressa. Kuolonuhrien määrää ei tiedetä, eivätkä vallankumouskaartit vahvista huhuja syntyperäisten suomalaisten internointileireistä Mustikkamaalla.
Hallituksen sotatiedottaja Jalmar Kokoliha-Eikämikäänhomo ilmoitti hetki sitten, että poliisin yritys pysäyttää feministien eteneminen Hakaniemen Pitkälläsillalla lasikattojen avulla on epäonnistunut. Puolustusvoimien strateginen asiantuntija Henry Laasanen arveli syyksi miesten epäreilua asemaa koulutusmarkkinoilla tai auringonpilkkuja.
Tapahtumien kulkua käsitellään laajasti myös iltapäivälehtien erikoispainoksissa, joissa sitä kuvaillaan ”kohuvallankaappaukseksi”.
”Huh huh, mitä ruumiita!” otsikoi Ilta-Sanomat.

2 vastausta aiheeseen “Laukauksia kuultu keskustasta, lasikatto ei pysäyttänyt hyökkääjiä”

Surullista auringonpilkkujen mollausta, koska ne oikeasti vaikuttavat ilmastoon paljon enemmän kuin mikää hiilidioksidi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Vihervasemmistolaisten vallankumous alkoi

(SENAATINTORI) Vuosikausia pelätty vihervasemmistolaisten vallankaappaus on käynnistynyt Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla. Tietojen mukaan viherfeministinatsien kommandoryhmä Alfa on iltapäivällä vallannut Smolnan...

Close