Kategoriat
Ulkomaat

USA etsii Duvalierin sukulaisia johtamaan Haitin jälleenrakennusta

(FLORIDA) Yhdysvallat vaatii Haitin kansainvälisiltä avustusponnisteluilta lisää jämäkkyyttä ja suunnitelmallisuutta. Maan edustajien mukaan operaation sekavuus ja komentosuhteiden epäselvyydet uhkaavat Haitin tulevaisuutta, joten avustustöiden johtoa pitäisi pikaisesti selkeyttää.
”Ehdotamme, että Haiti-avun koordinointia johtamaan perustetaan erityislähettilään virka, johon valitaan mahdollisimman pätevä henkilö, mielellään joku Duvalierin suvusta”, ehdotti neuvonantaja Cyrus-PSX Vance.
Vance muistutti, että ”hyvin se meni viimeksikin, ja sitä ennen”.

3 vastausta aiheeseen “USA etsii Duvalierin sukulaisia johtamaan Haitin jälleenrakennusta”

Minä olen ainoa Duvalierin elossa oleva sukulainen, mutta en nyt ehdi lähtemään reissuun. Menossa on nimittäin vilkas kirjeenvaihto nigerialaisen Justus Kalun kanssa, olen viimeinkin saamassa hänen kauttaan minulle kuuluvan perinnön. Sain jo toissapäivänä kuvan kirstusta jossa rahani ovat, Keski-Euroopan lumisateiden takia piti kyllä maksaa kuriirifirmalle vielä ylimääräistä ja erinäisiä muitakin odottamattomia lisäkuluja on viime kuukausien aikana tullut.

Duvalier, oli puhe että pidetään tämä perintöasia vain meidän kahden tiedossa. Täytyy laskuttaa ylimääräistä kun nyt kävi näin että nettiin panit laittamaan.

Sinä et ole aito Kalu kun et tiedä nimeäni, vaan selvästikin Mugu josta Justus varoitti erikseen. Sen verran suunnitelmat ovat muuttuneet että lähden pikapuoliin Amsterdamiin noutamaan kirstuani. Treffipaikkamme on hotelli Multatuli, Justus on varannut minulle sinne kokonaisen sviitin. Käyn samalla Sittardissa seuraamassa paikallisen käsipalloseuran sarjapeliä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Markkinaoikeus pelasti Sanoman ja muut mediatalot konkurssilta

(TÖÖLÖSSÄ ON TYHMÄ OLLA) Suurten mediatalojen joukkokonkurssi oli Suomessa aivan tipalla tammikuussa, selviää Lehden itse kirjoittamista asiakirjoista. Konkurssiaallolta yhtiöt pelasti...

Close