Kategoriat
Kansalaisjournalismi Kotimaa

Räjäytystöitä Mannerheimintiellä

(HELSINKI) Louhintaliike Al-Qaida Oy Ab suorittaa tänään räjäytystöitä Helsingin Arkadianmäellä osoitteessa Mannerheimintie 30. Räjäytykset alkavat kello 16 ja jatkuvat ”niin kauan kuin on tarpeen”.
Räjäytysten ajaksi liikenne Mannerheimintiellä pysäytetään. Kunkin räjäytyksen vaatima liikennekatko kestää noin viisi minuuttia. Räjäytystyöt liittyvät Suomen läsnäoloon Afganistanissa sekä Kuunkuiskaajien voittoon Suomen euroviisukarsinnassa.
Lehden haastatteleman nimettömänä pysyttelevän asiamies Einari Prekaraattorin mukaan tässä uutisessa on kyse kuitenkin vain surkeasta ja äärimmäisen mauttomasta parodiasta, eikä “hemmetti soikoon mistään aidosta pommiuhkauksesta”.
(Jutun kansalaistoimitti Vintero Apunen.)

8 vastausta aiheeseen “Räjäytystöitä Mannerheimintiellä”

Allah ehkä armahtaa, minä en! Te kapitalistisiat ronkitte Afghanistan, ei hyvä!!! Kosto on hjumalan tahto.

Tässä on mielestäni riittävät perusteet kotietsintään ja pidätykseen. Älkkä liikkuko!

Kansallisen turvallisuuden nimissä tämä verkko-osoite on suljettava, tutkittava ja sensuroitava. Kaikki asianosaiset ilmoittautukoot suojelupoliisin lähimpään toimipisteeseen (R-kioskit, sadevesikaivot ja Siwat). Muut älkööt poistuko kotoaan ennen kuin asiaa tutkiva viranomainen antaa erikseen luvan. Valmistautukaa läpikotaisiin tarkastuksiin, kyydityksiin ja sukulaistenne häirintään. Täällä saattaa TERRORISMIEN lisäksi myös olla HUUMEITA tai muuta ÄLYTTÖMÄN VAARALLISTA! Nämä ovat kuulkaa vaarallisia asioita, olisi ehkä PARASTA UNOHTAA kaikki näkemänne, juu kuulkaa näin on!

Räjäytyksillä tähdätään siihen, että Paasikiven pökäleet kadun toiselta puolelta siirtyvät Mannerheimin hevosen hännän alle, ja Kekkosen allas Finlandia-talon nurkalta singahtaa Kiasman seunustalle Ahtisaarta kuvaava uusi ”iso hylje” reunallaan loikoilemassa.

Miksi Binladin Groupin urakkatarjouksesta kieltäydyttiin? Kenen on vastuu, kysyn vaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
USA etsii Duvalierin sukulaisia johtamaan Haitin jälleenrakennusta

(FLORIDA) Yhdysvallat vaatii Haitin kansainvälisiltä avustusponnisteluilta lisää jämäkkyyttä ja suunnitelmallisuutta. Maan edustajien mukaan operaation sekavuus ja komentosuhteiden epäselvyydet uhkaavat Haitin...

Close