Kategoriat
Kotimaa Politiikka

Selvä enemmistö Soinin linjalla turvapaikkakysymyksissä

(BRYSSEL) Suurin osa suomalaisista kannattaa perussuomalaisten puheenjohtajan Timo Soinin linjausta turvapaikkapolitiikan kiristämiseksi. Lehden ”tekemän” mittauksen mukaan lähes täydet sata prosenttia kansasta on sitä mieltä, että turvapaikkaa ei sovi myöntää henkilölle, joka on surmannut entisen avopuolisonsa, neljä muuta ihmistä ja itsensä.
”Juuri näin. Lisäksi pitäisi estää sellaisten ihmisten maahantulo, jotka syyllistyvät 20 vuoden kuluttua vakaviin rikoksiin”, lisäsi Hakaniemen torilta tavoitettu Jukka Umlap.
Selvä enemmistö totesi myös ettei heillä ole vitunkaan käsitystä siitä, mikä ero on turvapaikkahakemuksella, oleskeluluvalla tai kansalaisuudella, mutta eivät aio antaa sen jatkossakaan häiritä hyvää analogiaa.

36 vastausta aiheeseen “Selvä enemmistö Soinin linjalla turvapaikkakysymyksissä”

turvapaikanhakijat saavat rahaa, oleskelevat tehdä töitä ja kansalaiset saavat äänestää. Ensikin viikolla valitaan uusi miss suomi, kannattaisi olla kansalainen niin voi osallistua!

Jos nyt sattuisikin olemaan kuolemanjälkeistä elämää, niin pääsisikö Ibrahin ala- vai yläkertaan tapettuaan vääräuskoisia? Jos sekä kristinuskon että islamin versio kuolemanjälkeisestä elämästä sovitetaan yhteen, niin Ibrahim pääsee muslimien taivaaseen neitsyiden seuraan, mutta hänestä tulee homo ja neitsyeet eivät enää kiinnosta. Onpahan aikaa vaikka heitellä voltteja.
Mitähän vauhtia muuten tuollainen ansioitunut uskonsoturi niitä neitsyitä kuluttaa, vai tuleeko heistä kaikista homoja niin että koko muslimien taivaassa tarvitaan vain ne 77 neitsyttä (jotka ovat tietenkin lesboja).
Lähikapakassa tekemäni otantatutkimuksen mukaan känninen vähemmistö pitää Soiniakin liian humaanina mamujen nuoleskelijana, Eila Kännöllä sen sijaan oli periaatteet kohdallaan.

Tämä oli selvä viesti Jumalalta ja se osoittaa, että tuhmasti käyttäytyvät, ahneet perussuomalaiset joutuvat Helvettiin. Siellä ei ole mukavaa, vaan siellä istutaan kuivuneen joulukuusen päällä ilman housuja monta tuntia.

No niin, nyt muistitte haukkua Perussuomalaiset, hyvä hyvä.
Sellon ammuskelija Shkupolli oli saanut pakolaisstatuksen maasta (silloinen Serbia, nykyinen Kosovo), josta hänen ei olisi enää 2000-luvulla tarvinnut olla pakolaisena, Kosovon viimeisen sodan loppuessa jo 1999. Hänet oli tuomittu useista erilaisista rikoksista suomalaisia vastaan jo aiemmin, mm. useista pahoinpitelyistä ja ampuma-aserikoksista vuosina 2001-2007. Tästä huolimatta häntä ei voitu karkoittaa voimassa olevien eduskunnan säädösten takia. Vastaavia ihmisiä ja tapauksia on Suomessa paljon, ne vain eivät nouse otsikoihin. Huono-onniset suomalaiset (ml. minä) kärsivät tälläisistä väkivaltaisista maahanmuuttajista tai pakolaisista päivittäin suurten kaupunkien ongelmalähiöissä, mutta kun ongelmaa yritetään nostaa esiin ainut vastaus on ”syrjäytynyt rasisti” ja vähättely siitä, minkälainen luuseri joutuu asumaan lähiössä. Käsitätte kai, että koska väkivaltaisten maahanmuuttajien ja pakolaisten määrä kasvaa nyky-politiikalla eksponentiaalisesti, ei Suomeen enää pikkuhiljaa jää rauhallisia alueita?
Mitä tästä voisi sitten yhteenvetona sanoa? No, ainakin sen että jos Perussuomalaisten jo monta vuotta ajama realistisempi maahanmuutto- ja pakolaispolitiikka olisi voimassa, tätä(kään) murhatapausta ei olisi tapahtunut. Täällä ei tunnu olevaan tähän yksinkertaiseen tosiasiaan mitään järkevää sanottavaa.

Joo joo, on kuultu jo. Augustia harmittaa ja paras tapa on purkaa se jatkuvasti samaan hommaforum-parodiaan. Mene polttelemaan sitä hamppuas. Menin just –>

En osaa sanoa kumpi on Lehdessä nykyään parempaa, huumorintajuiset artikkelit vai huumorintajuttomat yleisönosastokirjoittelijat. Vastineet alkavat olla jo sitä luokkaa, että epäilen toimituksen itse niitä kirjoittavan. Pitäkää ehdottomasti tämä linja ja antakaa kaikkien huumorin kukkien kukkia, jopa ilman kukkien lupaa.

Nyt pitää kompata kahta edellistä: muakin alkaa vituttaa tämä Pravdan jatkuva persujen mollaaminen. Ehkä se johtuu siitä, että vihervasureiden touhut ovat jo itsessään niin hauskaa ja absurdia puuhaa, ettei niitä tarvitse mahdottoman paljon parodioida. Nihkeästi elintasoturismiin suhtautuvien trivialisoiminen hommafoorumiin ja lähiökapakan juntteihin on jo vanha vitsi, menkää itseenne.

Syytän maahanmuuttopolitiikkaa ja Islamia tämän foorumin täysin paskoista mielipidekirjoituksista.

Vihervasemmisto, Astrid Thors ja mamut uhkaavat suomalaista elämänmuotoa.

Onko tykkää-ei tykkää laskuritkin jo asennettu niin ettei saa ei-tykätä vihervasemmiston viestejä eikä saa joo-tykätä kriitikoita puoltavia? Vai miksei luvut vaihdu?

Minä kanantan pesusruomalaiset. Enen vaaleia sain hetiän ehdokaalta hieno Karjala-lippisken etä änestäsin hnäntä. Son mula koko aika pääsä sillonkin kun oon suihkusa. Persuoulaiset on oikeesa kun ne halvaa etä somput ja homot paluaatetan Afrikkan! Jokuanen älkykäs sumalanen on kansa samaa miletä!
Ps. kirioteelka Homa-voorumin. Se n anioa äklykäiren inhmisten voorumi.
Ps2. Jussa Halaaho anta parahat lispiket! Karalja on pasras kajla! Änsetäkää Jusia valseissa!

Olen jo vuosia seurannut näitä suomalaisia maahanmuuttajia eikä hyvältä näytä. Olisi pitänyt silloin aikoinaan liittyä perussaamelaisten puolueeseen pari tuhatta vuotta sitten kun alkoivat muuttaa maahamme, mutta en uskonut. Tässä tulos.
Minusta nuo kaikki suomalaiset pitäisi lähettää takaisin sinne jonnekin mistä tulivatkin, sillä ei niillä olisi siellä mitään vaaraa. Täällä vaan elelevät työttöminä, osa jopa sosiaaliturvalla. Rikoksiakin jotkut tekevät. Kyllä ensin on huolehdittava omista alkusaamelaisista ennen kuin tänne voidaan tuollaista porukkaa ottaa loisimaan.
Niiden uskontokin poikkeaa meistä, joku kristinusko. Ovat kuulemma sen varjolla sotineet Arabia niemimaata myöden ja valloitusretkillä kulkeneet…

Perustuslaki takaa Suomessa sananvapauden ja Homma-forumilla päätetään kuka sitä saa käyttää ja mihin. Lehden nykyinen linja on täysin hommalaisien sopimien pelisääntöjen vastainen eikä sen toimitus jää rangaistuksetta.

Hei, minäkin olen närkästynyt perussuomalainen/hommalainen/maahanmuuttokriitikko!
Minäkin tulin tänne Lehden keskustelupalstalle ilmaisemaan huoleni siitä, kuinka kauheaa on, kun Lehdessä näin parjataan perussuomalaisia/hommalaisia/maahanmuuttokriitikoita – koska kyllähän sana ”huumori” tulee jostain kreikan kielestä (ja me kaikki tiedämme mitä ne suomalaiset naiset menee sinne Kreikkaan hakemaan – juuri niin) ja satiirikin on joidenkin italomakaronien keksimä sana.

Eiköhän jo ole aika jonkun sanoa se suoraan; perussuomalaiset ovat tyhmiä ja vastenmielisiä kiihkoilijoita, ja suurin osa Oikeista Suomalaisista haluaisi karkotttaa heidät edes johonkin, mutta kukaan missään ei luultavastii ottaisi moista kakkaa vastaan. On siis vakavasti harkittava perussuomalaiskysymyksen lopullista ratkaisemista.

Alkavat jo väsyttää nämä jatkuvat homma-persu-parodiat. Joo, ovathan nämä välillä ihan hauskoja, mutta kyllä niistä alkaa jo selkeästi näkyä poliittiset motiivit.
Pitäkäähän Lehti edelleen hauskana parodiana, älkääkä tehkö tästä poliittisesti värittynyttä roskajulkaisua!

Ennen oli kaikki paremmin. Minäkin muistan kun tämä paska saitti oli joskus vahingossa hauskakin. Nyt on kuin lukisi jonkun itkevän hipin poliittista blogia, vitsit ovat muunnelmia aiheista ”persut on tymiä” ja ”persut on vielä tymempijä + ne haisee” ja ei se nyt vittu vaan ole yhtään kiinnostavaa. Keksikää jotain uutta tai pitäkää vaikka pitkä kesäloma jos sinä aikana tulisi taas joku hyvä juttu mieleen.

” jos Perussuomalaisten jo monta vuotta ajama realistisempi maahanmuutto- ja pakolaispolitiikka olisi voimassa, tätä(kään) murhatapausta ei olisi tapahtunut.”
Mikähän tarkalleen ottaen olisi estänyt Shkupollia tulemasta Suomeen kostamaan vaikkas Ruotsin kautta? Rajojen täydellinen sulkeminen? Timo Soinin kasvokuvat rajoilla? Sinun tyhmyytesi?

Perkelettäkö täällä kommenteissa nyt inistään? Lehti on aina ollut poliittinen julkaisu, ja jos te ette sitä ole aiemmin huomanneet, on teidän ajattelunne aika helvetin sumeaa.
Onhan tämä toisaalta suhteellisen mehukas näky, kun Augustin tekstit sivaltavat pahaa-aavistamattomia tolvanoita ja nämä sitten vuotavat tuskansa näihin kommentteihin. Butthurt.

Minäkin itken kun joudun ruudulta lukemaan jotakin mitä en halua. Muistan vielä kun viisi minuuttia sitten luin hommaforumilla totuuksia ja nyt joudun lukemaan jotain muuta. Kirjoittakaa sellaisia juttuja joita minä haluan lukea. Ei mitään teidän mielipiteitä vaan minun mielipiteitä ja Moilasen kanssa.

Selvä enemmistö kansasta ei halua poliittisesti väritettyjä juttuja silmilleen koska ne voivat tuntua hämmentäviltä.

Tummaihoisten karkottamisesta pelkän tummaihoisuuden perusteella on voitava keskustella puolueettomasti. On viherkommunismia leimata karkottaminen ihonvärin perusteella rasismiksi. Kaikenlaisen leikin laskeminen Jussi Halla-ahosta, Muutos2011-puolueesta ja Jussi Halla-ahoa kannattavista kansojen parhaista on poliittista peliä ja propagandaa jota ei voida hyväksyä puolueettomana itseään pitävältä hupijulkaisulta. Rasismi on vain yksi poliittinen mielipide ja on puolueellista yksipuolisesti kritisoida vain rasismia. Rääh rääh rääh rääh kääkätikää.
PS. ”Rääh rääh rääh rääh kääkätikää” on relevantti poliittinen kannanotto jonka kritisoiminen on puolueellista mokutusta.

”On siis vakavasti harkittava perussuomalaiskysymyksen lopullista ratkaisemista.”
On totisesti. Ja kaikista kuviteltavissa olevista ratkaisuvaihtoehdoista on voitava keskustella vapaasti, kiihkottomasti ja mitään vaihtoehtoa pois sulkematta, vaikka perussuomalaisten selkäpiitä vähän hyytäisikin.

Jos provosoituu kun provosoidaan niin on turha itkeä että provosoiminen jatkuu. Persuja on hauska mollata, koska ne ovat niin herkkänahkaisia. Porvarit, kepulaiset ja viherpiiperöt ovat kanssa hyviä mollaamisen kohteita, mutta persu vetää pultit melkein tyhjästä.
Demareita ei enää jaksa mollata kun Lipposella on muutakin puuhaa kuin vittuilla takaisin ja niiden muiden provosoiminen on hukkaan heitettyä vaivaa.

Vittu. Jos vihreät vetäisivät herneet nenäänsä yhtä herkästi kuin perussuomalaiset niin en muuta tekisikään kuin trollaisin Vihreän langan keskustelufoorumilla. Nyt Trollaan homma-foorumilla, vaikkei porukka näytä edes tajuavan sitä.

Totta puhuen hommalaiset vaikuttavat huippuälykkäiltä Facebookin ja IRCgallerian porukoihin verrattuna, mutta kun se sosiaalinen media on niin syvältä ettei sitä viitsi käyttää ollenkaan niin pakkohan se pilkan kohde on löydettävä meistä, jotka osaamme käyttää oikeaakin nettiä. Tuskin kovin moni sosiaalisen median käyttäjä edes lukee Lehteä, koska niillä on seurattavana kaikki vitun turhat naamakirjaryhmät ja Twitteriin iPhonella kirjoittavat jupit.
Puhas fakta on, että naamakirjaryhmiä perustaviin rasisteihin verrattuna hommalaiset ovat vihertäviä porkkananpurijoita, jotka ratkoisivat maailman ongelmat istumalla ringissä nuotion ympärillä laulamassa Gumbayaa. Kansallissosialismi.cominkin porukka on naamakirjan rasisteihin verrattuna melkein vasemmistoliittolaisia.
Eli ei millään pahalla, arvon hommalaiset, mutta ei millään hyvälläkään. Voisitteko lopettaa sen tosikkomaisen kitinän ja purkaa paineet solvaamalla leikkisästi meitä muita?

”Perkelettäkö täällä kommenteissa nyt inistään? Lehti on aina ollut poliittinen julkaisu, ja jos te ette sitä ole aiemmin huomanneet, on teidän ajattelunne aika helvetin sumeaa.”
Ihanko tosi? Minä kun kuvittelin että tämän on tarkoitus olla ensisijaisesti _huumori_saitti ja se on vasta ihan viime 12 kuukauden aikana derailattu poliittiseksi mielipideblogiksi. Oldschool-Lehdellä ei ollut mitään tunnistettavaa poliittista kantaa vaan se löi kaikkia jäsenkirjaan katsomatta. Ja tärkeämpänä pointtina juttujen taso oli korkeampi. Nykylinjasta tulee lähinnä kuva että ”toimittajia” itseään pännivät persut/hommalaiset/natsit henkkoht. tasolla ihan perkeleesti ja he vain purkavat omaa pahaa oloaan nettiin lisäten jotain kaskunpoikasta jälkikäteen siteeksi että tulos jotenkin edes näyttäisi humoreskilta, ja sillä tavalla kertakaikkiaan syntyy aika paskaa jälkeä. Skarpatkaa ihmiset.
PS. Kyllä, olen kansallissosialistisen työväenpuolueen jäsen.

”Minä kun kuvittelin että tämän on tarkoitus olla ensisijaisesti _huumori_saitti”
Sinä tunnut kuvittelevan ihan muuta vuodatuksistasi päätellen. Mutta tämä on tosiaan huumorisaitti, ja persut perskärpäsineen nyt sattuvat olemaan poikkeuksellisen huvittavaa porukkaa.

Suvaitsen hommafoorumilaiset, sillä he rikastuttavat internetin keskustelupalstoja ja tuovat maahanmuuttokriittisiä värinöitä eri foorumeille.

Kovin yksisilmäistä Lehden huumori nykyään. Maailmalla tapahtuu vaikka mitä mistä repiä huumoria, mutta Lehti on taantunut täysin Perussuomalaisten ja siipeilijöidensä mollaamiseen. Miten käy kun samaa hernekeittoa lämmittää useasti? Siitä menee maku.

Suvaitsen hommafoorumilaiset, sillä he rikastuttavat internetin keskustelupalstoja ja tuovat maahanmuuttokriittisiä värinöitä eri foorumeille.
He siis sanalla sanoen ovat kultamunainen voimavara.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kansa: Minareettikielto ehkäisisi veritekoja

(ESPOO) Uudenvuodenaaton Espoon joukkomurhan kaltaiset veriteot saataisiin loppumaan, jos Suomi asettaisi Sveitsin tapaan rakennuskiellon minareeteille, uskoo enemmistö kansasta. Ja kun...

Close