Kategoriat
Kotimaa

Kansa: Minareettikielto ehkäisisi veritekoja

(ESPOO) Uudenvuodenaaton Espoon joukkomurhan kaltaiset veriteot saataisiin loppumaan, jos Suomi asettaisi Sveitsin tapaan rakennuskiellon minareeteille, uskoo enemmistö kansasta. Ja kun sanomme enemmistö, tarkoitamme niitä, joiden mielestä lehtien keskustelupalstat ovat mainio vaihtoehto mielenterveyspuolen avohoidolle. Verkkokeskustelijat muistuttavat, ettei Sveitsissä ole tapahtunut ainuttakaan ampumavälikohtausta Sello-kauppakeskuksessa sen jälkeen kun maa loppuvuonna hyväksyi minareettikiellon.
”Aseet eivät tapa ihmisiä, minareetit tappavat ihmisiä”, kommentoi pilleriannostelijaansa etsivä aseharrastaja Veikko Prozac Kiitos veteraanit -paidassaan.
Vankkumaton yksimielisyys vallitsee myös siitä, että kaikki pahat asiat ovat Astrid Thorsin syytä. Ja vaikkeivät olisikaan niin ovat silti koska se on ämmä ja suomenruotsalainen. Erityisen raskauttavana pidetään sitä, että Suomeen on viime vuosina otettu suuria määriä muun muassa Kosovon somaleita, Afganistanin somaleita, Vietnamin somaleita, Viron somaleita ja inkerinsomaleita.
”Meidän veronmaksajien rahoilla!” muistuttaa Prozac toimeentulotukilomaketta täytellessään.
Kysyimme asiaa kommenttia myös kadunmieheltä, mutta hänellä oli liian kiire päästä puhkaisemaan silmäänsä roomalaisella kynttilällä. ”Joo mä oon tosi pahoillani Espoon hommasta, mut mä liityin Facebookissa jo muistoryhmään!” hän huikkaa.

36 vastausta aiheeseen “Kansa: Minareettikielto ehkäisisi veritekoja”

Poliittisia irtopisteitä! Nyt niitä on tarjolla! Koko perheelle! Poliittisia irtopisteitä!

Meidän pitää lisäksi selvittää aiheuttiko käsiase tämän tragedian. Ja sitten miettiä miten nämä tragediat voidaan kieltää – tai vähintään asettaa luvanvaraisiksi.

Homma-foorumilaisien tölviminen alkaa olla kulunut vitsi. Kaikki tietävät jo että ne ovat ksenofobiaa potevia peeloja.
Olisit ennemmin vaikka kirjoittanut Sellon ampumistapauksen omin silmin nähneen kriisipsykologin kertomuksen tapahtuneesta.
”Olin hipelöimässä naisten alusvaatteita kuola suupielestä valuen kun kuulin kaksi kovaa pamausta. Ensin luulin että joku paukutteli ilotulitteilla, mutta eikö mitä. Yhteiskunnan turvaverkko oli pettänyt taas kerran. Joku henkilökuntaan kuuluva makasi lattialla pää tohjona ja olosuhteiden uhri tähtäsi jo toista henkilökunnan jäsentä pistoolilla päähän. Sitten yhteiskunnan perusrakenteet paljastivat taas vääristyneisyytensä ja se toinenkin makasi lattialla pää tohjona. Olisi yrittänyt puhua olosuhteiden uhrin kanssa niin olisi vielä hengissä, mutta suomalaiset ovat sellaisia tuppisuita, ettei hänen mielessään varman edes käynyt sellainen mahdollisuus. Ei se vaikeaa elämäntilannetta poteva ihminen kuitenkaan vaarallinen ole, vaikka onkin juuri tappanut jonkun teloitustyylillä. Hänelle pitää puhua rauhallisesti ja ymmärtäväisesti. Niin meille yliopistossa kerrottiin. Karkuun ei missään tapauksessa kannata juosta, koska uhri saattaa luulla, että häntä pidetään jotenkin vastenmielisenä ja sellaista häpeällistä piittaamattomuutta toisen vaikeasta elämäntilanteesta hän on joutunut jo kokemaan liiaksi asti.” Ja niin pois päin.
Paljon hauskempi idea, eikö vain?

Lehden taso on ollut jo jonkin aikaa pohjamudissa. Tämä lukija poistuu takavasemmalle. Hyvästi

Tämäkin ampuminen oli varmaan suomalaisen miehen syytä? Ibrahim Shkupolli oli varmaan ottanut mallia ”suomalaisen miehen väkivaltaisuudesta”.

Ei tällainen huumori ole lainkaan hauskaa. Nyt on kyseessä nimittäin Suomen kohtalo ja tulevaisuus, jotka molemmat tuhoutuvat mikäli näitä moniosaajia ja pakoloisia päästetään maahamme ammuskelemaan ja vaatimaan uimahallivuoroja. Valitettavasti isänmaataan vihaava stalinistipiiperö August Elokuu on vihervasemmistolaisislamistisen salaliiton aivopesemä kulttuurin rikastaja, ja Lehti on kuin Pravda tai Hyysäri kaikessa monikulttuuriuskovaisuudessaan. Lopetan täten lopullisesti viherfasistisen Lehden lukemisen ja siirryn takaisin hommaforumille.

Hyvät Lehden toimittajat.
Olen seurannut julkaisuanne jo pitkään ja saanut siitä paljon iloa ja sisältöä elämänääni. Suomalainen mediakenttä tarjoaa oikean runsauden sarven absurdin huumorin harrastamiselle. Monta kertaa olen kokenut nautinnollisia ”ahaa”-elämyksiä Lehden tarjoamien oivallusten parissa.
Nyt olette kuitenkin alkaneet lipsumaan linjastanne. Humorististen heittojen takaa paistaa poliittisuus ja mukavan ironinen hymy on vaihtunut katkeraan virnistykseen. Tietyistä aiheista mediassa vallitsee konsensus ad absurdum. Tällaisia ovat esimerkiksi ilmastonmuutoksen ehkäisyyn liittyvät asiat ja maahanmuuttopolitiikka.
Tällä hetkellä Lehti on pettymyksekseni vain tyytynyt toistelemaan vallitsevia näkökulmia. Konsensusta ei uskalleta kyseenalaistaa, vaikka toinen ääripää tarjoaa aivan samalla tavalla päättömyyksiä, täysin absurdeja möläytyksiä ja uskomattomia mielipiteitä. Esimerkiksi ilmastonmuutoshysteerikot, jotka pelastavat maailmaa ostelemalla energiatehokkaita partakoneita ja muuta viherpestyä krääsää.
Eivätkö Lehden toimittajat kykene irtautumaan ekologisesta ja vasemmalle kallistuvasta näkökulmastaan edes parodista huumorijulkaisua tehdessään? Toivoisin teiltä kykyä hylätä omat arvostuksenne mehukkaan paikan tullessa. Minä näkisin, että hukkaatte resurssejanne pitämällä tiettyjä aiheita erityissuojelussa. Olkaa terävämpiä, älkääkä säästelkö ketään, vaikka kuinka mieli tekisi.
Tv: Innokas lukija, toivottavasti myös jatkossa.

Eivät aseet tapa aseita, vaan ihmiset tappavat ihmisiä. Ihmiset on siis kiellettävä, ja aseet vapautettava.

Suomen kukkahattutätiyhdistys (SKY) muistuttaa, ettei tautisen vaikealla slaavisukunimellä siunatun Ibrahimin tekemien veritekojen syitä pidä etsiä hänen mielenterveyden tilastaan. Vaikka mustasukkaisuusmurhiin syyllistyneillä yleensä onkin vaikea narsistinen persoonallisuushäiriö, todellinen syyllinen on yhteiskunta, joka ei vieläkään ole kieltänyt tuliaseita, videopelejä ja paholaisen musiikkia eli rokettirollia kokonaan.
SKY:n julkaisemassa tiedotuksessa vaaditaan tekemään suuri määrä tutkimusmetodeiltaan kyseenalaisia yliopistollisia tutkimuksia, joissa todistetaan, että tuliaseet, videopelit ja rokettirolli ovat ylivoimaisesti suurin syy nelikymppisien Kosovon albaanien tekemiin väkivaltarikoksiin.

Lehden taso on mielestäni ehkä hiukan kuluneiden vuosien saatossa vaihdellut ylä ja alamäkeä, riippuen toimittajien terävyydestä vuodenaikojen vaihtelujen mukaan, mutta meikäläinen puolestaan tätä lukiessani pitkästä aikaa nauroin ääneen. Jeje!
Mitä poliittisuuteen tulee, niin tarkoittaako poliittisuus sitä, ettei hyväksy rasismia tai että ei oikeasti näe, että tälläkin surmalla olisi mitään tekemistä ulkomaisuuden tai suomalaisuuden kanssa vaan että kyse on vaan erillistapauksesta joka henkii ehkä jotain muuta yhteiskunnan ongelmista kuin maahanmuuttopolitiikka? Kritisoijille suosittelen lukemaan harvinaisen onnistunutta Helsingin Sanomien pääkirjoitusta.

Kaikki, joiden mielestä pienen somalitytön raiskaaminen ei ole hyvä vitsi, ovat maanpetturikommarisomaleita. Me puolueettomat maahanmuuttokriitikot vaadimme Lehteen puolueetonta ja asiallista linjaa, jossa pienten somalityttöjen raiskaamisesta voidaan keskustella yhtenä mahdollisena tapana puollustaa isämmaata ja valakosta rotuva, eikä sen puolestapuhujaa heti leimata pedofiiliksi, rasistiksi ja rasistipedofiiliksi. Kaikista valakosen rotun puollustusmenetelmistä on voitava keskustella kiihkottomasti ja puolueettomasti.

Tämä Ulkomaalasten harjottama väkivalta uhkaa jo meidän suomalaisen elämämmuodon koskemattomuutta. Näiden väkivallantekijöiden ulkomaalasuuteen olisikin kiireesti kiinnitettävä enemmän huomiota, taikka ei meillä kohta ole enään perhettä, kauppakeskusta eikä isänmaatakaan.

“Joo mä oon tosi pahoillani Espoon hommasta, mut mä liityin Facebookissa jo muistoryhmään!” Ihan oikeasti, näihin joukkomurhiin alkaa jo turtua. Kiitin vain onneani, etten ollut lasteni kanssa Sellossa. Lähes kaikki Suomen joukkosurmaajat ovat jääneet vaille kunnon psykiatrista hoitoa. Kova yhteiskunta, nurkkaan ahdistaminen ja psyykkisen avun puute johtavat äärimmäisiin tekoihin. Ja kun yksi edellä, niin muut perässä. Viittaan esim. viime aikoina sattuneisiin pariskuntien surmiin. Kun yksi näyttää mallia, että tässä on yksi tapa lopettaa piinaava parisuhde, niin muiden on helpompi tulla perässä. Siitä tulee tavallaan hyväksytty ratkaisu. Sama joukkomurhissa.

EI mininarestia ainakaan ehjä hytäpä. Kyllä siinä kylän nuohoussutarilta ainakin räystäällä pöksyt repeää. Mutta näky sekin

Miksi totuutta salaillaan? Kaikki tietävät että tämäkin joukkomurha tapahtui Joulun kaupallistumisen takia, mutta syytä etsitään kaikilta mahdollisilta muilta suunnilla.

Lehden mielestä Kurt Westergaardiin kohdistunut vahingoittamisyritys oli varmasti hyvä ja oikea reaktio? Tottahan kirvesmurha on oikea tapa vastata pilapiirroksiin. Mutta muutenhan muslimit ovat oikein rauhallista porukkaa.
Lehdestä on tullut Vihreän Langan sisarjulkaisu.

Sellon tapahtumat esimerkkinä Suomen internet esimerkillisyydestä
”Milloin virkavalta herää ja ottaa tällaiset välikohtaukset otetaan vakavasti!” huuto kaikuu läpi interwebsien kommenttilaatikoiden, jossa kuka tahansa apina näppäimistön äärellä saa ilmaista perehtymättömän mielipiteensä. Suomi on täten astunut moderniin nk. tietoyhteiskunnan malliin, jossa volyymi korvaa laadun.
Adressit.net ilmoittaa, että kansalaisaktiivien aloittamia adresseja koskien Suomen aselakeja on perustettu Sellon tapahtumien jälkeen tiuhaa tahtia: ”No näitä on melkoisesti” kommentoi Adressit.net:in verkkoherra Nils Kyynael. Adressit vaativat mm. ”Pyssyllä osoittelemista” ja ”Ylenmalkaista paukuttelua aiottuun uhrilukumäärään nähden” laittomiksi toimenpiteiksi. Tavoiksi valvoa näitä ehdotettuja lakeja luetellaan ”ihmisten varjostaminen” ja naisten tapojen muuttaminen psykopaattimiehiä paapovammiksi. Tällöin miesten jättäminen olisi kuoliaaksi kivittämällä rangaistava teko. Muut vapaan sanan palveluntarjoajat kuten Suomi24.fi toivottaa keskustelijat tervetulleiksi: ”meillä ei niin kutsuttuja admineita ole ollenkaan, tervetuloa keskustelemaan vapaasti samasta aiheesta foorumin eri osa-alueilla ilman pelkoa että joutuisit perustelemaan kommenttejasi tai keskustelemaan edes jotenkin järkevästi!” hymyilee Suomi24.fi:n verkkosisältävastaava Harri Himpukka takatukkaansa sukien.
Lehti seuraa tilanteen kehittymistä interwebissä mm. Google aikuisviihdehakumoottoria hyväksi käyttäen.

Täytyy kyllä sanoa, että ei minareettikiellosta ainakaan mitään ikävää seuraisi. Tämä uutinen on typerää sarkasmia, jossa ratsastetaan niin xenomanian kuin suvaitsevaisuudenkin aallonharjalla. Pitäisikö nyt tuntea itsensä juntiksi ja ymmärtämättömäksi, kun ei tee mieli paijata Hassania ?
Jos asiaa todella täytyy velloa, olisi tämäkin äärettömän ikävä tapaus vältetty tiukemmalla ulkomaalaiskontrollilla. Sen sijaan tiukemmalla ampuma-aselainsäädännöllä asiaan ei olisi ollut mitään vaikutusta. Tämäkin Hassani sai aseensa piripiireistä, eikä sille voida tehdä juuri mitään. Edes sisäministerin ”maassamme liikaa laittomia aseita” kantaaottava uutispläjäys ei asiaan vaikuta.
Kummallista että jälleen ampuma-välikohtaus menee ehdottomasti aseen piikkiin, vaikka kaikki tietää että aseet ei tapa vaan ihmiset.
Kirjoituksellani en halua kuitenkaan puolustaa aseita, ne ovat ihmiskunnan järjettömimpiä keksintöjä. Mutta siitä huolimatta olisi tärkeämpää poliittisten tai idealististen irtopisteiden keräämisen sijaan keskittyä oikeisiin syihin, oli ne kuinka nykyiseen hyhys-suvaitsevaisuusmentaliteetin vastasia hyvänsä.
Mustafa kuskaamas kamaa, räppää Huge L ja niin se vaan menee. Rikkautta ja rakkautta, pumpum.

Mun mielestä useamman kuin yhden ihmisen tappaminen kerralla pitäisi kieltää lailla.
Muuten väkivalta on tosi coolia – tykkään.

”Kaikista valakosen rotun puollustusmenetelmistä on voitava keskustella kiihkottomasti ja puolueettomasti.”
Asioista on voitava keskustella-tella-tella-tella-tella-taran-tella-tella-tella-tella-Joe!

Lehti on taas kerran aivan hakoteillä. Minareettikiellon oletettua ennaltaehkäisevää vaikutusta veritekoihin on liioiteltu. Ensinnäkin se loukkaa tällä hetkellä täysin laillisten lupien nojalla minareetteja omistavien oikeuksia, eikä mitenkään siis ehkäise laittomilla minareeteilla tehtyjä rikoksia. Itse asiassa minareettien kanto-oikeutta pitäisikin laajentaa siten, että kunnon kansalaisilla olisi tulevaisuudessa oikeus itsepuolustuksekseen kantaa julkisillakin paikoilla piilotettuna minareettia. Mikäli kaikilla kauppakeskuksen asiakkailla olisi ollut minareetti, veritekoja ei ehkä olisi koskaan edes tapahtunut. Esimerkiksi Saudi-Arabiassa, missä minareetteja on paljon, tehdään paljon vähemmän henkirikoksia kuin Suomessa. Kansallinen minareettiyhdistyskin on todennut, että minareetein varustettu yhteiskunta on kohtelias yhteiskunta!

”tämäkin äärettömän ikävä tapaus vältetty tiukemmalla ulkomaalaiskontrollilla.”
Ja mikä siis tarkalleen ottaen estäisi tappajaa tulemasta vaikkas Ruotsin kautta Suomeen? Rajojen sulkeminen kokonaan? Mestarit areenalla? Sinun tyhmyytesi?

Kansa: Asekieltokielto ehkäisisi veritekoja
(ESPOO) Uudenvuodenaaton Espoon joukkomurhan kaltaiset veriteot saataisiin loppumaan, jos Suomi asettaisi täydellisen kiellon käsiaseille, uskoo enemmistö kansasta. Ja kun sanomme enemmistö, tarkoitamme niitä, joiden mielestä lehtien keskustelupalstat ovat mainio vaihtoehto mielenterveyspuolen avohoidolle. Verkkokeskustelijat muistuttavat, että ilman laillisia käsiaseita laittomiakaan ei olisi, koska niistä ei tullitarkastusten takia voi salakuljettaa ulkomailta.
“Ihmiset eivät tapa ihmisiä, aseet tappavat ihmisiä”, kommentoi pilleriannostelijaansa etsivä melkein kunnallisvaaliehdokas Veikko Prozac ”Hallitus valehtelee! Suomalainen ei tapa puukolla vaan ysimillisellä!” -paidassaan.
Vankkumaton yksimielisyys vallitsee myös siitä, että kaikki pahat asiat ovat Anne Holmlundin syytä. Ja vaikkeivät olisikaan niin ovat silti koska se on turvallisuuspoliittisesti kovan linjan oikeistolainen ja paapoo aseenomistajia kuin demari. Erityisen raskauttavana pidetään sitä, että Suomeen on viime vuosina otettu suuria määriä muun muassa metsästäjien tuliaseita, tarkkuusampujien tuliaseita, reserviläisien tuliaseita, sotilaiden tuliaseita ja poliisin tuliaseita.
“Meidän rauhaarakastavien kansalaisien hengen kaupalla!” muistuttaa Prozac ja ruksittaa lehdestä uutisen salakuljetetulla Uzilla ammuskelleesta narkomaanista. Hän ei usko ollenkaan rikollisien käyttöön rajan yli salakuljetettuihin aseisiin, koska ei ole itse nähnyt niitä myynnissä eikä kavereillaan. ”Kaikki laittomat aseet on hankittu laillisien aseiden omistajien koteihin tehdyillä murtovarkauksilla. Kaikki muuta väittävät pitäisi ampua!”
Kysyimme asiaa kommenttia myös kadunmieheltä, mutta hänellä oli liian kiire päästä puhkaisemaan silmäänsä roomalaisella kynttilällä. “Joo mä oon tosi pahoillani Espoon hommasta, mut mä liityin Facebookissa jo muistoryhmään!” hän huikkaa.

Kyllä sen psykon olisi voinut karkottaa siinä vaiheessa kun sen exä joutui käyttämään turvamiestä. Se oli jo 90-luvun alkupuolella, mutta viranomaisilta meni melkein 20 vuotta reagoida Shkupollin käyttäytymiseen ja sittenkin siihen vaadittiin sittenkin 5 murhaa.
Tämä ei tosin ole pelkkä ulkomaalaisongelma vaan Suomessa kohdellaan kaikkia väkivaltarikollisia liian lepsusti. Tiukempi valvonta ja kunnolliset tuomiot kävisivät kai liian kalliiksi. On halvempaa palkata kriisipsykologeja aina silloin tällöin huolehtimaan sivullisien mielenterveydestä.

EU ei ole vieläkään kieltänyt Saatanaa edes epävirallisesti. Tällä toimenpiteellä saataisiin kertaheitolla hoidettua kaikki ongelmat pois.

Nyt kaikki rikolliset pois kaikkialta koska Muutos 2011 ja islam ja eilenkin näin epäkunnioittavan somalin sossusta saadulla mersulla ajamassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Sähke: VR tiedottaa poikkeusliikenteestä

Valtion Rautatiet tiedottaa eräistä poikkeuksista joulunaluspäivien junaliikenteessä: ei ne nyt saatana liiku mihinkään.

Close