Kategoriat
Nekrologit Urheilu

Ludvig Borga siirtyi ylimpään sarjaan

(SHOWALA) Show- ja vapaaottelijana tunnettu Ludvig Borga (Heel) on noussut yllätyshaastajaksi Korkeimman sarjan mestaruudesta.
Borgan manageri Ilta Lehti ilmoitti tapahtuneesta sunnuntai-iltana.
Ottelukutsu tuli yllätyksenä showpainin ystäville, sillä Borgan uskottiin jo jäähdyttelevän uraansa ja rauhoittuneen aloilleen tapahtumarikkaiden vuosien jälkeen.
Borga kohtaa Kaikkivaltiaan (Face) Hell in the Cell -ottelussa. Asiantuntijat uskovat, että kyseessä on vahva MOTYC.
”Näiden kavereiden välillä on ollut pitkään feud”, Mark Kayfabe intoilee.
”Jumala armahtaa, minä en”, Borga kertoi ennen ottelun alkua.
”Niin”, Kaikkivaltias toteaa, ja hymyilee isällisesti.
TV7 neuvottelee ottelun lähetysoikeuksista.

25 vastausta aiheeseen “Ludvig Borga siirtyi ylimpään sarjaan”

Onko joku jo vääntänyt YouTubeen Hitler vetää pultit -videon tästä suru-uutisesta?

On perussuomalaisten politiikan syytä, että tämäkin showpanija oli alkoholisti, huumeidenkäyttäjä, rattijuoppo, ammuskeli laittomalla aseella ja kuoli nuorena! Kaikki on Timo Soinin syytä! Jos olisi noudatettu viherstalinistien realistisempaa politiikkaa ei tätäkään murhenäytelmää olisi koskaan tapahtunut!

Paljon on Tony ”exit only” Halme saanut kuulla tyhjäntoimittajien suunpieksentää, mutta se osa kansasta jota hän niin kunniakkaasti edusti eduskunnassa, ei unohda. Moniko suomalainen on ollut Hollywood-elokuvassa edes pikkuroolissa? Jäikö hän koskaan kiinni doping-testissä? Paljastuiko koskaan salasuhde Lenita Airiston kanssa? Ilmestyykö postuumisti runokokoelma Arno Kotron kanssa? Onko Seppo Lehdosta poliittisen työn jatkajaksi?

Halmeella näyttäisi olevan paha matsi edessä, sillä Kaikkivaltiaan voittoputki main eventeissä on kestänyt jo noin 5 miljardia vuotta. Jobbarin rooli Halmeelle väkisinkin jää tässä ottelussa, mutta Viikinki voi kyllä ottaa ison bumpin sellin katolta espanjalaisten kuuluttajien pöydälle.
Midcardissa muuten kohtaavat ”Dr. Death” Steve Williams ja Bret Hart (toinen jalka jo haudassa).

Halmeen ÄO oli 123 ja se tulee vetämään teitä turpaan, jos perkeleen punikit vielä tällasta paskaa rustaatte. Juttelin just Ludvigin kanssa ja totes vaan asiasta ”Ja vitut! Mä en oo täällä sua viihdyttämässä!”.

Näin on vihervasemmistolaisen median vuosia jatkunut poliittinen ajojahti aiheuttanut taas yhden viattoman maahanmuuttokriitikon kuoleman. Päättäjät herätkää!

Sen kerran kun Tony Halmeesta kerrotaan positiivinen uutinen, niin heti siitä ollaan revittelemässä kohujuttuja. Hyi hyi!

Perussuomalaiset ovat esittäneet, että itsensä viikonloppuna lopettanut Tony Halme julistetaan pyhimykseksi. Idea syntyi kun muutamat hommafoorumilaiset heittivät aivot narikkaan ja alkoivat kehua Halmetta ilman mitään tolkkua.
Vaikka halme pääsi Eduskuntaan lupaamalla mm. vähentää kansanedustajien poissaoloja ja taksikortin käyttämistä sekä kovempia rangaistuksia huumehörhöille ja akanhakkaajille, kansanedustajakautensa aikana hän mm. johti Eduskunnan poissaolo- ja taksiajelutilastoja sekä kärysi huumeiden käyttämisestä ja joutui eroamaan vaimostaan pahoinpideltyään tätä. Ylipäätään hänen tekonsa ja vaalipuheensa olivat niin räikeässä ristiriidassa keskenään, että muuta ei jäänyt puuttumaan kuin että hän olisi jäänyt kiinni lapsiinsekaantumisesta ja paljastunut laittomasti maahan tulleeksi neekeriksi. Kuitenkin hommafoorumilaiset kirjoittelevat Halmeen olleen Suomen ainoa suoraselkäinen kansanedustaja.
Viime syksynä kokaiinipöllyssä liikennepoliisin haaviin jääneen Halmeen julistaminen pyhimykseksi olisi hommafoorumilaisien mielestä henkilönpalvontakultin luonnollinen loppuhuipentuma. Koska Suomen evankelisluterilainen kirkko ei usko pyhimyksiin, hommafoorumilaiset ovat päättäneet lähettää Karjala-lippiksiin ja pilottoritseihin sonnustautuneen lähetystön Vatikaaniin esittääkseen paaville tarjouksen, josta ei voi kieltäytyä, paitsi jos huippukoulutetut turvamiehet saavat seensa nopeammin esille kuin krapulainen persu ehtii onkia alushousuihin valahtaneen laittoman ysimillisensä esiin.

”Ylipäätään hänen tekonsa ja vaalipuheensa olivat niin räikeässä ristiriidassa keskenään, että muuta ei jäänyt puuttumaan kuin että hän olisi jäänyt kiinni lapsiinsekaantumisesta ja paljastunut laittomasti maahan tulleeksi neekeriksi”
Väitteet jonka mukaan Halme olisi tuomittu USAssa vankilaan maahanmuuttolaillisesta rikkomuksesta ovat asiayhteydestä erotettuja eikä siitä tule yleistää.

Tais Jahve taivaan porteilla iskeä ”Exit only” -leiman Viikingin perseeseen, ja passitus alakertaan. No mercy!

On ne Perussuomalaiset kauheita. Perussuomalaisten kohtelu alkaa vetää vertoja jo Beatlesien vastaanotolle Amerikassa!

Mitä tuo hommafoorumi oikein on? Kuulostaa lähinnä kaappihomojen anonyymiltä keskustelusaitilta.

Pyydän anteeksi edellistä kommenttiani, joka oli kieltämättä aivan paska. Täytyy kuitenkin ottaa huomioon se tosiasia, että koostin sen yksinomaa perussuomalaisen pseudoargumentatiivisen metodologian pohjalta.

SäPo on kiinnittänyt huomiota Palmen ja Halmen murhan vastakkaisuuksiin. Itse asiassa ainoa yhdistävä tekijä on ase, niinpä Halmeen vierestä löydetty ase on toimitettu Ruåtsiin ballistisia tutkimuksia varten. Vaikka kaliiperi ei sattuisikaan olemaan ihan sama, niin Halmeen itsemurhassa käyttämän aseen alkuperän selvittäminen todennäköisesti auttaa Palmeen murha-aseen löytämisessä.

No mut våiko ålla että se ålis kumminki Ludvig Borgå? Ei ne åsaa skandeja siellä Valloissa, kyl sen kaikki tietää ketä täällä Åbos asuu.

Tony Halme oli suuri mies. Ihan vitutti kuinka suuri, kun yritin pråpellimyssyissäni ohjata häntä ulos narkkikämppämme takaovesta. Isänmaallisesti hurmioituneena hän oli übervakuuttunut siitä, että häntä yritettiin painostaa EXIT ONLY –hätäulosreitin (mikä teknisesti olikin totta) kautta johonkin uuteen, outoon, tuntemattomaan, pimeään ja kosteaan rinnakkaistodellisuuteen (pihalla satoi ja oli yö).
Lopulta sain hänet ulos ikkunasta A4-printti ovelasti perseeseen jemmattuna. Ratkaisu oli nerokkaan yksinkertainen: väärensin VR:n menolipun Kokkolaan ja tussasin pari viimeistä vokaalia o:sta e:ksi ja a:sta i:ksi. Suurena miehenä T. vei puolet ikkunakarmeista mukanaan vauhdikkaalla matkallaan Kokkolaan.
Jäimme kaikki ihmettelemään, kuinka noin suuri mies voi olla myös noin nopea.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Selvä enemmistö Soinin linjalla turvapaikkakysymyksissä

(BRYSSEL) Suurin osa suomalaisista kannattaa perussuomalaisten puheenjohtajan Timo Soinin linjausta turvapaikkapolitiikan kiristämiseksi. Lehden "tekemän" mittauksen mukaan lähes täydet sata prosenttia...

Close