Kategoriat
Kotimaa

Arkkipiispa Leo: Egyptiläistä isoäitiä ei voida käännyttää

(USPENSKI) Ortodoksisen kirkon arkkipiispan Leon mukaan egyptiläistä Eveline Fadayeliä ei voida käännyttää. Kirkon päämiehen mukaan kaikki yritykset käännyttää Fadayeliä ovat osoittautuneet turhiksi.
”Ensimmäisellä kerralla yritimme perinteisesti puhua perisynnistä ja kadotuksesta. Vanhus kuitenkin vain ryysti kamelinmaitoon keitettyä teetä tassilta ja naureskeli”., arkkipiispa kertoo.
Myöskin toinen, maanantaina aloitettu, käännytysyritys lopetettiin arkkipiispan mukaan tuloksettomana varhain keskiviikkoaamuna. Tällä kertaa naista oli arkkipiispan mukaan yritetty käännyttää puhumalla taivaan armosta ja iankaikkisesta riemusta sekä Jumalan laupeasta rakkaudesta.
”Nousuhumalainen vanhus löi jälleen koko touhun lekkeriksi. Lopulta hän alkoi laulaa hävyttömiä rekilauluja, kunnes jouduimme poistumaan”, kertaa järkyttynyt arkkipiispa.
Ota kantaa! Pitäisikö turvapaikanhakijoiden käännyttäminen tehdä helpommaksi?
Vastata voit postikortilla Suomen Päämajamuseoon 31.1. 2010 saakka.

6 vastausta aiheeseen “Arkkipiispa Leo: Egyptiläistä isoäitiä ei voida käännyttää”

Mielestäni pakkokäännyttämisestä olisi luovuttava ja keskityttävä täysillä pakkokaupungistumiseen eli mast-urbaatioon.

Suomen Evankelisluterilaisen Kirkon mukaan herätysliikkeiden tehokkuus tänä talvena ei ole ollut tyydyttävää. Jehovan todistajien suorittamissa ovensuukyselyissä 110% suomalaisista kertoi aamulla aikaisin nousemisen vituttavan niin maan Perkeleesti. Lisäksi ”herätyskellossa taisi olla vikaa…”

Lehden uutisjuttu on pöyristyttävä esimerkki Suomen kyvyttömyydestä käsitellä maahanmuuttajia. Missä vika, kun kukaan ei suostu ajattelumalleistaan tai uskonnoistaan luopumaan Suomeen muuttaessaan.
Itse muutin 13 vuotta taaksepäin muslimimaahan jolloin minustakin tuli luonnollisesti muslimi. Vapaan naisen oikeudet vaihtuivat burkaan ja mestausuhkaan, mutta kansalaisen pitää taipua enemmistön tahtoon! Maassa maan tavalla, niinkuin sanotaan. Miksei Egyptiläismamma suostu samaan?
Tarkoitukseni ei kuitenkaan ole mollata Suomen maahanmuuttajia. Osa heistä kun on päässyt hyvin viinanhöyryiseen kulttuuriin kiinni, ja tapaan protestoida kaikkea oman ajattelun vastausta huorittelemalla tai miespuolisen toisenajattelijan kohdatessaan, häntä homottelemalla. Toivoa minussa herättää myös se, etteivät maahanmuuttajaväestö Suomessa ole puuttunut tapaukseen Matti Nykänen, joka on ammatiltaan puukkoa heiluttava vaimonhakkaaja-mäkihyppääjä. On ihailtavaa, että hän on edelleen Suomen kansallissankari, maahanmuuttajaväestön alati kasvaessa.
Kiitos!

eikö se ekypti mummo ole kristitty, kopti-sellainen?
miks se ortodoxiksi pitää käännyttää?
huom. ortodoksit eivät tee käännytys työtä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Ludvig Borga siirtyi ylimpään sarjaan

(SHOWALA) Show- ja vapaaottelijana tunnettu Ludvig Borga (Heel) on noussut yllätyshaastajaksi Korkeimman sarjan mestaruudesta. Borgan manageri Ilta Lehti ilmoitti tapahtuneesta...

Close