Kategoriat
Sähkeet

Kylillä puhutaan -kohusähkeet keskiviikolle

Kohu kuohutti – Kylillä puhutaan että on noussut kova kohu siitä, ettei Jotakaisen vanhapoika ole vieläkään moponsa pakoputkea korjannut. Baarissa ainakin kolme miestä sanoi, että alkais olla jo aika, meinaan.
Kohu puhutti – Kulmilla sanovat että on noussut kova kohu siitä, että Martti joi eilen kahdeksan kaljaa ja hajotti mummin joululahjaksi antaman porsliinimaljan vahingossa. Sukulaiset päivittelevät että onhan se Martti, aikamoinen.
Kohu kiinnosti – Netin keskustelupalstoilla on noussut kova kohu siitä, ettei ihmisistä osata enää puhua kunnioittavasti. Toista se oli veteraanien nuoruudessa. ”ÖÖÖÖ LÄSKILÄSKILESPO ÖÖÖÖ TALIPALLO”, kritisoi FB-käyttäjä Pekka Nönnönnöö iltapäivälehdistön heikkoa nykytilaa.

3 vastausta aiheeseen “Kylillä puhutaan -kohusähkeet keskiviikolle”

Helsinki on siksi niin mahtava metropolis kun ei ikinä tiedä mitä tapahtuu. Se Martti keksii aina jotain uutta ja mopo pörrää joskus tosi kovalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Arkkipiispa Leo: Egyptiläistä isoäitiä ei voida käännyttää

(USPENSKI) Ortodoksisen kirkon arkkipiispan Leon mukaan egyptiläistä Eveline Fadayeliä ei voida käännyttää. Kirkon päämiehen mukaan kaikki yritykset käännyttää Fadayeliä ovat...

Close