Kategoriat
Politiikka

Pelaajapuolueen vaalistartti keräsi runsaan osanoton

(LUKUTAITO) Televisiosta jostakin syystä tutun Aleksi Valavuoren perustama Pelaajapuolue on avannut kampanjansa kevään 2011 eduskuntavaaleihin räväkästi. Yhteisöpalvelu Facebookissa nähty vaalistartti keräsi nopeasti toistatuhatta innokasta kuulijaa keskustelemaan yhteiskunnan nykytilasta ja puolueen lääkkeistä niihin.
Puolueen avaustilaisuuden mukaan Suomen hyvinvoinnin kannalta ensisijaista on, että tulevalla vaalikaudella naiset eivät enää kirjoittele lehtiin, varsinkaan jos he eivät täytä klassista kauneusihannetta ja sanovat vääriä mielipiteitä. Lisäksi äärimmäisen tärkeää on, että sananvapautta pitää voida jatkossa rajoittaa sen perusteella, mitä mieltä nettikeskusteluissa ollaan.
”Lopulta kansa päättää”, Valavuori totesi viitaten joko parlamentaariseen järjestelmään tai vanttuunkudontaan.
Kampanja sai runsaasti palstatilaa myös perinteisessä mediassa.
”Anteeksi, miten tavataan siteerata ja mitä se tarkoittaa?” kyseli verkkotoimittaja.

4 vastausta aiheeseen “Pelaajapuolueen vaalistartti keräsi runsaan osanoton”

Höpö höpö. Hazard mokasi alkeellisella tavalla eikä ole kritiikin ulkopuolella sukupuolensa vuoksi.

Allekirjoitin jo ilmaisen pokeripelitilin ja sain 60 euroa starttirahaa. Nyt vain odottamaan, että muut samanhenkiset tekevät perässä, ja eiköhän meillä ole kohta tarpeeksi pelitilejä lähetettäväksi oikeusministeriöön, jotta saadaan tämäkin puolue rekisteriin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kylillä puhutaan -kohusähkeet keskiviikolle

Kohu kuohutti - Kylillä puhutaan että on noussut kova kohu siitä, ettei Jotakaisen vanhapoika ole vieläkään moponsa pakoputkea korjannut. Baarissa...

Close