Kategoriat
Tiede

Mieskolumnistit todistivat rinnakkaistodellisuuksien olemassaolon

(SARVAMAA) Suomi on yksi suurimmista suosikeista ensi vuoden fysiikan nobelin saajaksi, kertovat arvovaltaiset komitealähteet Lehdelle. Nobelin ovat erittäin todennäköisesti saamassa suomalaiset mieskolumnistit käänteentekevästä keksinnöstään, joka todistaa rinnakkaistodellisuuksien olemassaolon ja jopa mahdollistaa niiden rajatun tarkkailun.
”Keksintömme on laite, joka osoittaa, millainen maailmamme olisi, jos yksi tekijä missä tahansa tapahtumassa muutettaisiin toiseksi. Toistaiseksi se tosin näyttää meille vain sen, miten asiat muuttuisivat jos mies vaihdettaisiin naiseksi tai toisinpäin”, selittää kolumnistien tutkimuslaitoksen edustaja Lasse Lehtinen.
Keksinnön avulla kolumnistit kykenevät esittelemään kirjoituksissaan hämmästyttävän todenmukaisia kontrafaktuaalisia skenaarioita meidän maailmamme tapahtumakuluista ja peilaamaan niiden kautta nokkelasti yhteiskunnallisia epäkohtia. Kojetta käyttävät käytännössä kaikki suomalaiset miespuoliset kolumnistit viikottain. Vuodesta toiseen.
”Otetaan esimerkiksi tosielämän tilanne, jossa nainen ostaa omenoita. Kojeen avulla huomaamme, että jos mies olisi ostanut omenoita, siitä olisi syntynyt julkisuudessa valtava kohu ja mies olisi lynkattu. Tai esimerkiksi Pol Potin tapaus. Hän – siis mies – oli syyllistynyt tosielämässä miljoonien kambodzhalaisten tappamiseen mistä hänet on ankarasti tuomittu, mutta koje osoittaa kiistämättömästi, että jos hän olisi ollut nainen, tappamiset olisi hyväksytty mukisematta”, selostaa innokas koneenkäyttäjä Petri Sarvamaa.
Sarvamaan mukaan rinnakkaistodellisuudet vaikuttavatkin olevan hämmästyttävän säännönmukaisia: jos tosielämän nainen vaihdetaan rinnakkaistodellisuudessa mieheksi, sillä menee aina huonommin. Ja sitä myös sattuu enemmän ja se kärsii kovasti mutta se kantaa taakkansa uljaasti ja sillä on vaikeaa koulussa kun kukaan ei tajua että sen pitää saada tehdä käsillään ja miks taas on stroganoffia, koska ne vaalit taas oli.
”Se menee tänne tulee sinne ja se rullaa vaikka minne, siin on aut sekä in se on niin viksu vekotin!” pohtii laitoksen tiedottaja Aarno Laitinen.
Kotimainen läpimurto on synnyttänyt runsaasti vastaavaa tutkimusta myös muualla maailmassa. Amerikkalaisessa MIT:n laboratoriossa saatiin tammikuussa ensimmäisiä viitteitä siitä, että jos rinnakkaistodellisuudessa suomalaisen mieskolumnistin vaihtaa keskikokoiseen aksolotliin, ei juuri kukaan huomaa lopputuloksessa mainittavaa laadullista eroa.

17 vastausta aiheeseen “Mieskolumnistit todistivat rinnakkaistodellisuuksien olemassaolon”

Jos Mattiesko Hytönen olisi nainen, niin hän ei olisi coolisti julkkiksia kritisoimalla leipänsä tienaava stadilainen harrastelijabodari, jonka ei kehtaa liikkua julkisella paikalla ilman mustaa nahkatakkia, vaan katkeroitunut juoruämmä, joka purkaa pettymyksiään ja vaihdevuosiahdistuksiaan kirjoittelemalla pahaa julkkiksista.
Jos edellinen ajatusrakennelma selittäisi Lenita Airiston julkisuuskuvan niin seisoisin sen takana järkähtämättömästi.

No nyt kävi Lehden köpelösti kun kaikki Halmeen kuolemasta epäkunnioittavasti kirjoittaneet miehet lynkataan.
Koskeeks tää lynkkaus muuten vaan Halmeesta kirjoitettua vai lasketaanko persujen haukkuminen mukaan? Se lynkkausporukkahan on sonnustautunut pilottirotseihin ja Karjala-lippiksiin ja haisee vanhalta viinalta.

Millainen maailmamme olisi siinä tapauksessa, että persut eivät olisikaan tatuoituja narkkareita palvovia kaksinaismoralistisia luusereita?

Hazardin lynkaaminen kiinnostaa Facebookin käyttäjiä enemmän kuin Halmeen kuolema
(SOSIAALINEN MEDIA) Tony Halmeen muistoksi perustettu Facebook-ryhmä R.I.P Tony Halme kerännyt tähän mennessä vaatimattomat 2249 jäsentä, kun taas Kaarina Hazardin Tony Halmeen julkisuuskuvaa irvineen kolumnin kunniaksi perustettu Iltalehti boikottiin, kunnes Hazard saa kenkää-ryhmä on kerännyt jo 11881 jäsentä. Ero on siis yli 9000 jäsentä Hazardin hyväksi ja eron arvioidaan vielä kasvavan.
Sosiaalista mediaa tutkineen mediatutkija Arvo Kristallipallon mukaan syy tähän on, että Halmeen kuolema on ”keskivertofeissaajalle yks vitun hailee”, mutta provokatiiviseksi tarkoitetusta kolumnista provosoituminen on hänelle ”se tosi kova juttu”.
”Useimmille feissaajille vainajan muistoksi perustettuun ryhmään liittyminen on yksinkertaisesti homojen hommaa”, Kristallipallo kertoo. ”Empatia ja muut korkeampaan käsityskykyyn kuuluvat tunteet eivät niissä ympyröissä jyllää. Raivotautisen älykääpiön perustama lynkausmentaliteettia uhkuva ryhmä sen sijaan vetää feissaajia puoleensa pelkällä degeneroituneella asenteellaan. Jos sen idea ei miellytä niin sitten liitytään sitä vastustamaan perustettuun samanhenkiseen ryhmään tai jeesustellaan muissa medioissa miten kauheita ’nuo muut’ feissaaja ovat.”
Kristallipallon mukaan useimmille Hazardin eroa vaativaan ryhmään liittyneille ei tule mieleenkään liittyä Halmeen muistoryhmään, koska Facebookissa ei tarvitse edes teeskennellä olevansa syystä tuohtunut.
On turha teeskennellä täysipäistä kun suurin osa muistakin on ollu nurkan takana runkkaamassa silloin kun mielenterveyttä jaettiin.”

Tiededmiehet ovat tulosten innoittamina ruvenneet tutkimaan rinnakkaistodellisuuksia. Todisteita useista rinnakkaistodellisuuksista on ollut jo kokoajan näkyvillä ja maailma on vain odottanut tarkkaavaista henkilöä löytämään tämän.
Esimerkkejä on löytynyt useita. Tarja Halonen elää suurimmaksi osaksi ulottuvuudessa, jossa hän on maailman yksinvaltias.
Vanhanen elää todellisudessa, jossa lain rikkominen on vaadittua ja nuodattaminen rikolista. Tästä on lisätodisteita siinä, että hän on vienyt useita toimittajia tutustumaan kotiinsa. Palattuaan toimittajat ovat olleet sekopäisiä ja halunneet lynkata ”viharyhmiä”, jotka vaativat lain noudattamista.
Koko Helsingin Sanomat ja monia Iltalehden sekä Ilta-Sanomien toimittajia sijaitsee todellisuudessa, jossa ei ole internettiä. Ko. tahoilla ei ole mitään ymmärrystä internetin toiminnasta, saati rakenteesta.
Thors ja Holmlund istuvat katukahvilassa kahvilla todellisudessa, jossa kaikki on hyvin, kukaan ei tee mitään ja kaikki rakastavat toisiaan.
Rinnakkaistodellisuuteen siirtyminen voi ulkopuolisen silmin näyttää mm. nukahtamiselta, mutta todellisuus on jotain aivan muuta.
Kuulin myös Abby Normalin akateemisen naapurin siisteysalan asiantuntijan varamieheltä, että Abby käy todellisuudessa, jossa kaikki samaa mieltä olevat näyttävät häneltä itseltään ja eri mieltä olevat, ”viharyhmäläiset”, Lotr-elokuvan örkeiltä. Sitten hän havahtuu tähän todellisuuteen peilin edestä.

Minusta rinnakkaistodellisuuksien olemassaolon voi selittää tuloeroilla.
Niin helppoa se on

Rinnakkaistodellisuudessa minäkin olen vastakkaista sukupuolta oleva nainen!

”Abby käy todellisuudessa, jossa … eri mieltä olevat, “viharyhmäläiset”, (näyttävät) Lotr-elokuvan örkeiltä.”
Ei, kyllä ne näyttävät aivan tatuoiduilta persunperkeleiltä. Että mä vihaan niitä narkkareita!

vassaripaskat on järkyttyneitä kun Itä-helsingin perunanenäiset luuserit ovat aktivoituneet!

Iltalehti boikottiin, kunnes Hazard saa kenkää: 15350.
R.I.P Tony Halme: 2653.
I rest on your face.

Hazard on hyvä jätkä, vaikka onkin ruma ja läski nainen. Onko hän kenties rinnakkaistodellisuuden Olli Saarela?

”vassaripaskat on järkyttyneitä kun Itä-helsingin perunanenäiset luuserit ovat aktivoituneet!”
Niin ovat. On harmi, että Halmeen aktivoimat äänestäjät ovat puhdasta skeidaa. Aivan liian moni tietämätön luuseri vaikutti äänestystuloksiin jo aiemminkin. Ei kokkareille, kepuleille, vihreille ja rantahurreille olisi muuten hallituspaikkoja lohjennut.
Kukaan täysijärkinen ei voi väittää, ettei Lipposen surkea hallitus ollut monin verroin parempi kuin uusien kieltolakien keksimisen ja luokkayhteiskunnan uudelleenluomisen parissa puuhasteleva nykyhallitus.
Kokkareet, kepulit, vihreät ja RKP! Suck my aas!

Onko kenellekään tullut mieleen, että ne Hazardin höpinät saattavat olla paskaa journalismia, vaikka Halme olisikin ollut turha jätkä? Nämä kaksi mahdollista asiaintilaa eivät sulje toisiaan pois.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Lehti rauhoittaa journalismin suruajan

(LEMETIN MOTTI) Lehti aikoo pidättäytyä julkaisemasta mediakritiikkiä tulevina päivinä. Lehden päätoimittajan Usko Tyykän mukaan kyse ei ole sananvapauden rajoittamisesta, vaan...

Close