Kategoriat
Tiede

Arkeologit löysivät Ikiaikaisen Miesten Kunniakoodin pergamentit

(NENAPU) Egyptin Luxorissa on tehty yksi kuluvan vuosikymmenen suurimmista arkeologisista löydöistä. Kansainvälinen tutkimusryhmä kaivoi Kuninkaiden laaksona tunnetusta, no, laaksosta, esiin nipun vanhoja pergamentteja, jotka sisältävät ilmeisesti vanhimmat jäänteet Ikiaikaiseksi Miesten Kunniakoodiksi (AL) tunnetusta lakikokoelmasta.
Tutkijoiden mukaan löytö lisää ratkaisevasti tietämystämme muinaisten ihmisyhteisöjen sosiaalisista piirteistä sekä sanomalehtien päätoimittajien järjenjuoksusta.
”Tunnetuin Ikiaikaisen Miesten Kunniakoodin sääntö on se, että itseä vähäisempiin ja puolustuskyvyttömiin ei kajota, paitsi jos kyseessä on oma muija tai jos se kerjäs sitä”, selvittää tutkimusryhmän vetäjä, professori Matthew Assistanceish.
Koodisto sisältää myös useita käytännön elämänohjeita, jotka paljastavat esi-isiemme monimutkaiset suhdeverkostot ja nykytietämyksen valossa jopa lystikkään lapsenmielisiltä tuntuvat uskomukset.
”Kivikauden kylässä oli esimerkiksi ehdottoman tärkeää, että sellaiset lauseet kuten ”Ymmärsi mennä” oli tulkittava täysin päin helvettiä vielä viikonkin päästä niiden esittämisestä, tai rangaistuksena oli yhteisöstä karkottaminen”, Assistanceish selvittää. Hän arvelee, että kyseinen tabu liittyi jollakin oudolla tavalla kylänvanhimpien keskinäisiin saunariitteihin.
Toinen tutkijoita suuresti huvittanut metsästäjä-keräilijöiden mantra on ”Ironia ja mediakritiikistä satuilu on pelkurimaisten viisastelijoiden takaovi”. Sen tarkoituksena oli valaa heimoon uskoa siitä, että nyt ämmät hiljaa kun miehet puhuu.

18 vastausta aiheeseen “Arkeologit löysivät Ikiaikaisen Miesten Kunniakoodin pergamentit”

teidän ”juttunne” menevät aina vaan paskemmaksi, joten tätähän pitää seurata enemmän. Se todellinen rakinluonne teissä tulee aina esiin lopulta, vaikea sitä on uskoa mutta kun aina. Tajuatteko edes että olette jo parodia siitä mitä lehti parhaimmillaaan oli?

Feministi lespo mamu mamu mamu mamu törkeää mamu mamu mamu miesvihaaja mamu mamu mamu mamu mamu. Lopuksi haluaisin vielä todeta, että mamu mamu mamu mamu.

Ennen tykkäsin lehdestä mutta sitten punaviherstalinismi islam islam raiskaus.

Läheisestä ”naistenluolasta” eräästä luurangosta löytyi terävä kiviesine joka luultavasti on maailman vanhin tunnettu selkäänpuukottaja-esine.

Sigismund Luxemburgilainen sanoi jo muinaisina aikoina: ”Olen Rooman keisari ja olen kieliopin yllä.”
William Shakespeare sanoi jo muinisina aikoina: “Olen mielummin koira joka haukkuu kuuta kun sellainen roomalainen.”
Paavo Väyrynen sanoi jo muinaisina aikoina: ”En ole puolesta enkä vastaan, pikemminkin päinvastoin.”
Prätkähiiri Lalli Leipäjuusto sanoi jo muinaisina aikoina: ”Vaadin ehdottomasti että ne pappatunskilla paahtavat paviaaninnäköiset pahvikorvat pannaan paloiksi!”

Augustin gramofoni taitaa olla jo patologisesti jumissa. Sääli, että Lehdelle piti käydä näin, sillä huikaisevan hyviä juttuja täällä kuitenkin oli ennen vanhaan. Mutta aika aikaansa kutakin.

Medialukutaito on vahan kuin tietokoneajokortti, tulee vaatia ennenkuin paasee olemaan samaa mielta kirjailijan kanssa

Me monopolin suomalaiseen identiteettiin ja kansanluonteeseen omistavat perussuomalaiset olemme sitä mieltä, että kunnianloukkauskysymyksiin tulisi kiinnittää enemmän huomiota.
Viherstalinistit, sivarihomot, vassaripaskat, pilvenpolttajahipit, somppujen rakastajat, demarit ynnä muut saastaiset isänmaan petturit ovat ottaneet oikeudekseen halventaa Tony Halmeen muistoa. He väittävät hänen käyttäneen huumeita ja leimaavat hänen ihailijansa itähelsinkiläisiksi luusereiksi. Tällainen alatyylinen haukkuminen ja leimaaminen on täysin asiatonta ja siihen on tultava loppu.
Mitä vittua sossutätien soluttamassa peruskoulussa nykyään opetetaan kun epäisänmaallinen paskasakki ei enää hallitse alkeellisempiakaan käytöstapoja?

Jo muinaiset roomalaisen sanoivat:
”Vittu, onxe jo keskipäivän hetki? No kato mun piti olla duunissa tiilitehtaalla, vittu. Nyt decurio ruoskii mut. Hei, lähetkö bishelle illal?”
(Mutta latinaksi.)

On kovin kuivaa kamaa nämä Hazardinpuolusteluläpät. Yrittääkähän nyt jo päästä yli siitä, että se artikkeli oli umpipaska ja sai arvoisensa vastaanoton, niin päästään takaisin hauskojen artikkelien äärelle.

Kiitos Lehti, olette edelleen mainioita. Vaikka nåjåå, tää teksti ei nyt ehkä ollut parhaasta päästä. Mutta halusin vaan väitellä kriitikoita vastaan. Jåå. Kiitos.

Lehti on hauska. Ei ehkä aina, mutta pääsääntöisesti. Ja sitäpaitsi, on kivaa, että wannabe-humoristeillakin on paikka avautua =)

Apulan alkuperäinen artikkeli oli hauskempi. Tosin se oli kirjoitettu tosissaan, mikä tekikin siitä surullisen. Eli… tragikoomisen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Mieskolumnistit todistivat rinnakkaistodellisuuksien olemassaolon

(SARVAMAA) Suomi on yksi suurimmista suosikeista ensi vuoden fysiikan nobelin saajaksi, kertovat arvovaltaiset komitealähteet Lehdelle. Nobelin ovat erittäin todennäköisesti saamassa...

Close