Kategoriat
Ulkomaat

Haiti tyhjennetään väestöstä

(PUOLA) YK:n turvallisuusneuvosto päätti myöhään maanantaina erityisistunnossaan tyhjentää maanjäristyksen tuhoaman Haitin kaikista ihmisistä. Neuvoston sihteerin Papa-Koe Duvalierin mukaan ”oli jo aikakin”.
”Neuvosto on selvittänyt Haitin tämänhetkisen avustustoiminnan kustannuksia, Minustah-operaation kuluja sekä jälleenrakennuksen hintaa, verrannut sitä maan talouteen ja todennut että pannaan koko paska kiinni ja lappu luukulle”, Duvalier selitti.
Neuvosto huomautti, että Yhdysvallat ja Ranska olivat kokeilleet Haitin sulkemista useaan otteeseen jo 1800-luvulla, joten suunnitelma ei ole niin poikkeuksellinen kuin äkkiseltään vaikuttaa.
Haitin vienti on viime vuosina koostunut enimmäkseen savikakuista, pahasta karmasta sekä traagisista uutiskuvista, joiden kautta voi tuntea kivasti myötätuntoa heikko-osaisempia kohtaan sekä pyrkiä World Press Photo -kisan palkintosijoille.
Järistyksestä selvinneet noin 9 miljoonaa haitilaista on tarkoitus sijoittaa tasaisesti vastaanottajavaltioihin ympäri maailmaa. Suomen osuus, noin 3-400 000 ihmistä sijoitetaan Lehden pöllimien tietojen mukaan Eiraan perustettavaan uuteen vastaanottokeskukseen ”ihan vaan siksi että nettihölmöillä riittäisi jotain harmitonta mölistävää”.

8 vastausta aiheeseen “Haiti tyhjennetään väestöstä”

Salaisessa lisäpöytäkirjassa on toteuttamiskelpoinen suunnitelma jälleenrakennukseen ja sen kustantamiseen. Kaikki pienet lapset myydään adoptoitavaksi ulkomaille, työkykyiset aikuiset huutokaupataan jäljelläoleviin rikkaisiin amerikkalaisperheisiin kotiapulaisiksi ym, ja loppu väestö työllistetään koko maan kattavassa uudessa voodoo-elämyspuistossa.
Itse lisäisin tähän vielä pakollisen elimenluovutuksen ja eutanasian.
Jos tämä suunnitelma ei mene läpi, niin vaihtoehto B on vaan unohtaa koko Haiti ja pyyhkiä se pois kaikilta kartoilta.

Haitin jälleenrakennus tulee olemaan helppo nakki. Ilmaista työvoimaa on tarjolla rajattomasti, kun kuolleista kansalaisista tehdään ensin zombeja.
Suomenkin kannattaisi SPR-ryhmän sijasta lähettää paikalle 2. asteen manaajia ja okkultisteja, että saavat kaikki kalmot muutettua ennenkuin menevät lämpimässä ilmastossa huonoon kuntoon.
Ei zombista välttämäti hyvää hammaslääkäriä saa, mutta kaupan kassaneitinä, katsastusmiehenä tai veroviraston virkailijana tasaisesta luonteesta on etua.

Haiti oli jo aikaisemmin aika paskassa kunnossa. Todennäköisesti asukkaat järjestivät itse ”maanjäristyksen”, kun olivat lukeneet paikallislehdestä Suomen hulvattomista sosiaalieduista mamuille. Syyttävä sormi osoittaa voimattomana kohti Astrid Thorsia ja muita mamunhalaajia, joilla on eduskunnassa enemmistö. Tätä ei olisi tapahtunut jos Iso-Toni olisi vielä siellä.

Pahansisuisen jumalan romahduttamasta Haitista saadaan manaajia paikkaamaan paljastuneiden valelääkärien aiheuttamaa vajausta Etelä- ja Länsi-Suomen terveyskeskuksissa, iloitsee sosiaali- ja terveysministeri Liisa Shhhh-Sälä hurmoksissa.

Elimenluovutukset ovat näköjään lähteneet hyvin käyntiin. Jo sadat ovat luovuttaneet raajojaan, ja vakuuttelevat iloisesti että tulevat hyvin toimeen yhdellä kainalosauvalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Arkeologit löysivät Ikiaikaisen Miesten Kunniakoodin pergamentit

(NENAPU) Egyptin Luxorissa on tehty yksi kuluvan vuosikymmenen suurimmista arkeologisista löydöistä. Kansainvälinen tutkimusryhmä kaivoi Kuninkaiden laaksona tunnetusta, no, laaksosta, esiin...

Close