Kategoriat
Kansalaisjournalismi Politiikka

Rationaalinatsit tekevät irtioton perustamalla uuden puolueen

(NÜRNBERG) Kansallissosialisteihin tyytymättömät rationaalinatsit ovat perustamassa Suomeen uutta puoluetta, kertoo Völkischer Beobachter.
Lehden mukaan Kansallissosialistiseksi järkipuolueeksi itseään kutsuva ryhmä haluaa tehdä pesäeron nykynatseihin, jotka ovat ryhmän mielestä juutalaisten vietävissä ja haitallisempia arjalaisuudelle kuin perinteiset vasemmistopuolueet.
“Kansallissosialistien toiminta on hirveää katsottavaa. Me emme erota nykyisiä natseja kokoomuksesta mitenkään”, sanoo rationaalinatsien tiedottaja Homma Forum.
Puolue odottaa parhaillaan virallista rekisteröitymistä yhdistykseksi. Valtiopäivävaaleissa rationaalinatseja ei kuitenkaan tulla näkemään, sillä he eivät usko Reichstagin kykyyn saada aikaan suuria muutoksia. Olutjuhlilla puolueen jäseniä sen sijaan saatetaan nähdä.
Uuden puolueen tavoitteena on päästä eroon juutalaisuudesta ja toteuttaa valkoinen vallankumous esimerkiksi luopumalla ajattelusta ja leikkaamalla rajusti brit milahissa. Ryhmään kuuluu muutama kymmenen jäsentä, jotka ovat enimmäkseen nuoria syrjäytyneitä maalaisjuntteja.
(Jutun kansalaistoimitti Sophie Scholl.)

19 vastausta aiheeseen “Rationaalinatsit tekevät irtioton perustamalla uuden puolueen”

Minä taas en erota Natseja juurikaan Vasemmistoliitosta – paitsi että Natsit haluaa hallitukseen ja pysyy siellä hinnalla millä hyvänsä. En tiedä miksi Natsien sinänsä pitäisi olla punaisia tai sinisiä, kunhan pitäisivät kiinni edes joskus ruskeudesta.

JUNTTI????!!!!?!?!!?! MINÄ ANAKIN ASUN IHAN VAAN HELSINISÄ JA POTKASEN JUNTTEJA PÄÄHÄN ETTÄ IHAN VAAN TIEDOKSI!!! TÄMÄ ON TÄTÄ YLEN KOMMARIUUTISONTIA JA RASISMIA!!! SUOMESSA EI VAIN VOI PUHUA MISTÄÄN TOTUTTA KUN HETI TULEE JOKU SANOMAAN ETTÄ ON RASISTI JA NATSI!!!! IHAN VARMASTI ON OLLU TAAS SE THORS OLLU RAHOTTAMASSA TÄTÄ JUTTUA!!!!! KOHTA TULE MUUTOS 2011 JA SITTE KATOTAAN!!!!!!!11

Kyllä tässä vaiheessa rationaalinatsien tulisi pyrkiä tuloksetta arkkitehtilinjalle, polttaa valtioneuvosto ja ripotella raunioille hämäykseksi soijanakkeja ja luomupuuvillaa.

Joko Jethrolle on löytynyt puolue jonka listoilta olisi hyvä ponnistaa eduskuntaan ja vaikka suoraan kauppa- ja teollisuusministeriksi?

Jutun perusteella on odetettavissa yllättävä jatko-osa vallan paljon suositeltavaan leffaan Sophie Scholl – Die letzten Tage.

Vallankumousvihreistä – vai mitä ne nyt oli – ei vastaavia vitsejä tarvi edes vääntää, ne tekee sen itse meidän puolesta. Ja taas säästettiin aikaa!

Höhö hommahomot taas runkkaa täällä.
Menkää takaisin sinne mestarin sivuille runkkaa tyhmät natsit! Teillä on huono itsetunto ja ootte paskoi spedejä. Se hommaforumkin on täynnä natsipaskaa, monikulttuuri on rikkaus joten siinä ei oo mitään ongelmaa. Ikään kun kokoomus ei olis jo tarpeeks natsi puolue, naurettavaa paskaa. Koko suomi nauraa teidän tyhmyydellenne hommahomot!

Taas on Lehti (eli Pravda) kirjoittanut monikultturistisen ja viherfasistisen vihakirjoituksen jolla halutaan tuhota suomalainen yhteiskunta. Nykyään ei voi enää kritisoida Afrikasta tulevia hiekkaneekereitä ilman että heti syytetään RASSSSSSSISSSSTIKSI ja NATTTSSSSIKSI, koska äärisuvaitsevisto ja Malmö! Nyt viimeistään poistan Pravdan kirjanmerkeistäni ja lopetan tyystin sen lukemisen!

Jostain syystä alkuperäinen artikkeli radikaalivihreistä vaikuttaa näin aatteista vapaasti ajattelevan ihmisen silmään huomattavasti typerämmältä.
Helppohan se on helsinkiläisenä vaatia yksityisautoilun lopettamista, kun lähimpään Siwaan on 20m. Siinä sitten luomuruokaa ja soijaa naamariin apurahoilla ja maailma pelastuu.
Siinä vaiheessa kun radikaalivihreiden päämaja sijaitsee Inarissa, jossa 35 asteen pakkasilla vaalitaan energiankäytön minimoimista ja kävellään kyläkauppaan 40 kilometriä, voi sanoa lauman todella seison aatteidensa takana.

Kannattaako täällä märehtiä, jos Lehti nyt hieman provoaa? Lisää pökköä pesään! Ja lisää maahanmuuttajia. Pusipusi pojille!

Rakastan sua Justus!
Myös artikkeli oli ihku. Lisää kansalaisjournalismia, pliis!

Me radikaalivihreät emme toivo Inarin korkeudella asuvan kuin susia ja karhuja. Ne käyvät porokaupassa ilman autoa. Sudet joukkoliikenteenä.
Suuren radikaalivihreän Pentti Linkolan oppien mukaisesti ihmiskunta tulee teu.. redusoida n. miljardin suuruiseksi. Pentin laskelmien mukaan (eikä hän voi olla väärässä) miljardi ihmistä mahtuvat asumaan Välimeren rantaseuduille Eurooppaan, Aasiaan ja Pohjois-Afrikkaan. Tuottoisuutensa ja ihanteellisten olosuhteidensa ansiosta seutu kykenee miljardi ihmistä ruokkimaan sanoo Pentti.
Muun maapallon, mukaan lukien suuret valtameret, annetaan palautua luonnontilaansa.

Joka sanoo aattelevansa aatteista vapaasti, ei ymmärrä, mistä puhuu, ei aattele laisinkaan, tai tietoisesti valehtelee.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Ydinkäyttöinen Jyrki Katainen huolissaan Suomen energiapolitiikasta

(U235) Ydinvoimalla toimiva Kokoomuksen puheenjohtaja Jyrki Katainen muistuttaa kansalaisia uusien ydinvoimaloiden rakentamisen tärkeydestä. Kahden A4W-reaktorin voimin operoiva Katainen kommentoi Työ-...

Close