Kategoriat
Urheilu

Ranska voitti jalkapallon MM-kisat

(HANSSON BROTHERS) Huippujännittävä taistelu jalkapallon vuoden 2010 maailmanmestaruudesta on päättynyt Ranskan voittoon. Eeppinen kamppailu ratkesi myöhään keskiviikkona Uefan puheenjohtajan Michel Platinin ruikutukseen, joka kimposi Fifan puheenjohtajan Sepp Blatterin kaljamahasta tähtihyökkääjä Thierry Henryn käsivarteen noin puoleksi tunniksi, kunnes se onnekkaasti lipui päätuomari Martin Hanssonin integriteetin kautta maaliin.
Jalkapallopäättäjät myönsivät, että mestarin ratkeaminen näin aikaisin ennen kisoja on poikkeuksellista, mutta korostivat ratkaisun välttämättömyyttä itse pelin tulevaisuuden kannalta.
”Muistakaa nyt vaikka jotain vitun Kreikkaa ja EM-kisoja 2004, voi saatana, ketä kiinnostaa? Mikä tässä nyt muka on tärkeintä, joku fair play vai mahdollisimman suuri fanituotemyynti ja katsojaluvut?” kysyi Blatter.
Uefa aikoo puolestaan ilmoittaa Mestarien liigan voittajan viimeistään loppuviikolla.

4 vastausta aiheeseen “Ranska voitti jalkapallon MM-kisat”

Jalkapallossa tapahtui vissiin jotain erityistä tänään, kun naamakirjassaki on ryhmä missä on satoja tuhansia ihmisiä jotka vaatii yhen pelin pelattavaksi uudestaan. Kuinkaan ryhmä ei kerro että mikä siinä nyt oli niin väärin 😀
Niinja amppareista on tietysti sirkusuutiset pois päältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Erkki Laatikainen siirtyy KCNA:n päätoimittajaksi

(LINTULAUTA) Keskustavaikuttaja ja sanomalehti Keskisuomalaisen entinen päätoimittaja Erkki Laatikainen palaa journalistiselle uralle. Laatikainen aloittaa ensi kuun alusta Pohjois-Korean virallisen uutistoimiston...

Close