Kategoriat
Politiikka Ulkomaat

Suuri Cthulhu vahvoilla EU:n presidentiksi ja ulkoministeriksi

(BRYSSEL) EU:n huippukokous Brysselissä harkitsee unionin uusien huippuvirkojen yhdistämistä, kertovat kokouslähteet. Todennäköisenä pidetään että kokous nimeää muinaisen hullun jumalolennon Suuren Cthulhun sekä presidentin että ulkoministerin tehtäviin.

”Asia nousi ajankohtaiseksi sen jälkeen kun Suuri Cthulhu oli tappanut ja syönyt kaikki muut ehdokkaat Paavo Lipposta lukuunottamatta. Lisäksi Ranskan Valery Giscard d’Estaing esitti onnistuneesti kuollutta useiden tuntien ajan, joten häneen ei kiinnitetty huomiota”,
kertoo Suuren Cthulhun tiedottajaksi ja ikuiseksi orjaksi nimetty Javier Solana hulluudenpuuskiensa välissä.
Suuri Cthulhu aikoo ensi töikseen siirtää unionin hallintokoneiston Miskatoniciin. Esitys on kerännyt suurta suosiota, sillä sen ansiosta EU välttyy jatkossa kalliilta kokousmatkoilta Brysselin ja Strasbourgin välillä. Lähteiden mukaan hän aikoo myös tuhota puolet maapallosta ja alistaa loput orjakseen.
Valtiovarainministeri Jyrki Kataisen mukaan maapallon tuhoaminen ja orjuus voidaan laskea osaksi Suomen valtion talouselvytystä.

8 vastausta aiheeseen “Suuri Cthulhu vahvoilla EU:n presidentiksi ja ulkoministeriksi”

Paavo Lipponen on edelleen valmis toimimaan Euroopan Ytimessä heti kun Suuri Cthulhu ottaa hänet vatsaan.

Toimittaja on nyt vallan erehtynyt. Suuri Cthulhu edustaa meneen maailman mörköjohtajia eikä sellaisilla ole nykyisin saumaa päästä kuin korkeintaan EK:n toimitusjohtajaksi tai valtion viraston pikku nilkiksi. Kansa haluaa hattivatteja.
Kuvittele Eduskunnan täysistunto, jossa on paikalla kaikki kaksisataa hattivattia niin ymmärrät mitä tarkoitan.

Iä iä Sub-Nggurath, mustan metsän pukki jolla on tuhat lasta on voitava puhua.

vaadin become a fan -painikkeelle vastepainiketta sivustollenne. pari päivää oon poissa niin tässä tulos…

Vahvoilla EU:n huippuvirkoihin on myös Azatoth, toinen Vanhempi Jumaluus kylmien tähtien takaa äärettömyyden keskipisteestä. Valintakomission mukaan Azatothin vahvuuksia on muun muassa se, että tämä on ”silmätön ja mieletön kaaos”, mikä komission mukaan antaa erinomaiset edellytykset EU:n huippuvirassa toimimiseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Ranska voitti jalkapallon MM-kisat

(HANSSON BROTHERS) Huippujännittävä taistelu jalkapallon vuoden 2010 maailmanmestaruudesta on päättynyt Ranskan voittoon. Eeppinen kamppailu ratkesi myöhään keskiviikkona Uefan puheenjohtajan Michel...

Close