Kategoriat
Politiikka Ulkomaat

Erkki Laatikainen siirtyy KCNA:n päätoimittajaksi

(LINTULAUTA) Keskustavaikuttaja ja sanomalehti Keskisuomalaisen entinen päätoimittaja Erkki Laatikainen palaa journalistiselle uralle. Laatikainen aloittaa ensi kuun alusta Pohjois-Korean virallisen uutistoimiston KCNA:n johdossa.
KCNA ilmoitti valinnan perusteluiksi Laatikaisen pitkän kokemuksen toimittajan työstä sekä hänen kykynsä asettaa poliittiset tavoitteet journalististen periaatteiden edelle aiheesta riippumatta.
”Laatikaisen taito katsoa vankkumatta ja vuosikausia toiseen suuntaan jos toisessa tapahtuu jotain omalta kannalta epäedullista, on sellainen ominaisuus, jota meillä KCNA:ssa osataan arvostaa”, sanoi toimiston edustaja, intiaanipäällikkö Kiihottaa-Kansanvaltaa-Vastaan.
Laatikainen muistetaan viime kuukausilta muun muassa sekavista lausunnoista ja itsensä häpäisemisestä suorassa tv-lähetyksessä. Tämän vuoksi häneltä ei todellakaan jaksettu kysyä kommenttia.

3 vastausta aiheeseen “Erkki Laatikainen siirtyy KCNA:n päätoimittajaksi”

Täältähän löytyisi helposti tusinan verran ansioituneita ammattilaisia vastaaville paikoille. Erkki Liikanen valtiovarainministeriksi, Olli Kivinen vakiokolumnistiksi Puolueen lehteen, Jungner radiojohtajaksi ja Vappu Pimiä generoimaan puppugeneraattorillaan Puolueen ohjelmasta ja Johtajan teksteistä loputtomasti proosaa, Antti Tuisku viihdyttämään BB-vankilaan kun vangit äänestävät keskuudestaan päivän tekoitettavan, Hjallis Hjarkimo opettamaan pakkotyövangeille huolellista riisinjyvien käsittelyä, Hyssälä patistelemaan nälkäänäkeviä omatoimiseen ravinnonhankintaan ja Väyrynen perustamaan maahan kansanopistoketjun ”Punainen Tähti”.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kansainvälinen sikainfluenssasalaliitto pakotti lopettamaan lentäjälakon

(ZOHAR) Finnairin lentäjälakon nopean päättymisen syyt johtavat laajaan kansainväliseen salaliittoon, kertovat luotettavat ja melkein kaikki lääkkeensä tänään syöneet lähteet Lehdelle....

Close