Kategoriat
Kotimaa

Kansainvälinen sikainfluenssasalaliitto pakotti lopettamaan lentäjälakon

(ZOHAR) Finnairin lentäjälakon nopean päättymisen syyt johtavat laajaan kansainväliseen salaliittoon, kertovat luotettavat ja melkein kaikki lääkkeensä tänään syöneet lähteet Lehdelle.
Lähteiden mukaan lentäjälakon piti loppua, jotta Finnairin koneita voitaisiin käyttää sikainfluenssavirusta ja keuhkoruttobakteereja sisältävän aerosolin levittämisessä Suomeen ja Pohjoismaihin. Vastaavat levittämisoperaatiot ovat olleet käynnissä viime viikkoina jo Itä-Euroopassa, Mikä-Mikä-maassa sekä Narniassa.
”Seerumi Baxter H5N1 autismi epidemia koekaniini lasten etu biologinen ase sähköallergia veronkevennykset minä Tarzan sinä Jane anteeksi meneekö tämä bussi Kontulaan ja oliskohan sulla myydä Volvon lämmityslaitteen moottoria”, kysyi muuan mies itseltään.
Lähteiden mukaan salaliiton tarkoituksena on tappaa just sinut koska sinä tiedät liikaa.
Toistaiseksi ei ole varmuutta siitä, onko heavy-musiikilla, roolipeleillä tai Ilkka Remeksellä jotain yhteyttä asiaan. Lehti selvittää asiaa internetin keskustelupalstoilta sekä vapaaehtoisten ylläpitämiltä rokotussivustoilta.

5 vastausta aiheeseen “Kansainvälinen sikainfluenssasalaliitto pakotti lopettamaan lentäjälakon”

Tämä salaliitto on hämäystä, todellisuudessa Al Qaida on hankkinut bulvaanien välityksellä omistukseensa firman joka hoitaa koneiden polttoainehuoltoa monilla suurilla kentillä. Kun siipitankkiin tankataan lentopetroolin sijaan pernaruttoa ja ebolaa sisältävää glyseridi-biftalaattiliuosta, niin moottori sammuu kun lentoperämies vaihtaa plottoainesyötön tälle tankille, ja liuos kulkee moottorin läpi ja muuttuu aerosoliksi joka ilman kosteuden vaikutuksesta sataa maahan noin varttitunnissa. Koneet kyllä lentävät hyvin vaikka yksi moottori ei toimikaan.

Monikulttuurisuus maahanmuutto viruskanta enteksimitä?
No siitä on voitava puhua, paitsi.

Suosittelen Lehteä suuntaamaan etsintänsä HS:n keskustelupalstoille, jossa vaikuttaa tietävä nimimerkki JyrkiBoy71, joka tiesi paljon hallituksen talouselvytyssuunnitelmistakin.
Tämä ei ole maksettu mainos, sillä peruutin Helsingin Sanomien tilauksen, koska uusi ulkoasu on niin ruma, myin televisioni ja katson vain kaupallisia kanavia.

Satunnaisia pelkoalietsovia kysymyksiä kadunmiehelle:
Voisiko hallitus tehdä enemmän sikainfluenssan taltuttamiseksi? Olisiko rokotetta pitänyt jakaa jotenkin toisin? Onko oikein että ihmiset jonottavat? Ajatteletko lapsia? Oletko kananmuna-allergikko? Olisiko jonkun ihmisen kuolema voitu välttää jollain tavalla? Hiertääkö kivi kengässä? Miten Halosen ja Häkämiehen välit voisi korjata? Maksatko liikaa veroja? Pitäisikö ihmisiä irtisanoa vähemmän? Maksaako ruoka liikaa? Pelottaako?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kuun pimeältä puolelta löytyi jäätä

(Q) Nasan tiedemiehet ovat raportoineet löytäneensä Kuun pimeältä puolelta huomattavia määriä jäätä. Löytö on merkittävä, sillä se vahvistaa epäilykset veden...

Close