Kategoriat
Urheilu

Jethro Rostedt nousee Jokerien uudeksi päävalmentajaksi

(ILMALA) Myös jääkiekkojoukkueena ajoittain esiintyvä mainosmyyntiväline Helsingin Jokerit vaihtaa päävalmentajaansa. Hyvästä peli-ilmeestä tunnetun Hannu Aravirran korvaa toistaiseksi tuntemattomasta syystä tunnettu Jethro Rostedt.
Rostedt muistetaan erityisesti siitä että hän myi käytetyn auton ja näyttää ylipainoiselta televisiossa. Hänestä on myös julkaistu iltapäivälehdistössä fanijuliste, mitä asiaa tutkivat paraikaa sekä lapsiasianvaltuutettu että Haagin kansainvälinen tuomioistuin.
Valmentajavaihdoksesta kertoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat, koska tällä maininnalla haluamme välttyä syytöksiltä siitä, että muka pöllisimme toisten uutisvälineiden juttuja vaikka oikeastaan juuri niin me teemme.

9 vastausta aiheeseen “Jethro Rostedt nousee Jokerien uudeksi päävalmentajaksi”

Kympistä vetoa että tätä kekkulia aletaan parin ekan tuurivoiton jälkeen kutsumaan iltapäivälehdissä lempinimellä J.R. Ewing. Sitten kun kurssi taas jouluksi kääntyy normaaliin syöksykierteeseen, nimi muuttunee J.R.R. Tolkieniksi. Vaikkei SM-Liigassa mestaruussormuksia harrastetakaan.

Törkeetä perkele! Jethro ei ikinä astuis Hesan narripaitojen peräsimeen tai lähtis bisukalle mihinkään Homo Petteriin!

Vanha. Tämä oli vitsinä jääkiekkopiireissä jo silloin kun Aravirran potkut olivat vasta pilke Harkimon silmäkulmassa.
Älkää lipsuko nyt!

Jokerien hallituksen PJ, Diili-ohjelmassa kiroilustaan tunnettu Hjallis Harkimo kiistää kuitenkin hänestä ja Rostedtista liikkuvat kuumat romanssihuhut. Rostedt ei Hjalliksen mukaan ole luikerrellut säärtä pitkin säätyyn, vaan hänet on valittu tehtävään ”ihan hyvistä syistä, joita en kumminkaan kerro teille”.

Uusi jokereiden päävalmentaja on kyllä BB-etunimi. Tämä varmistunee ensi viikonloppuna, kun BB-etunimi voittaa Suomenmestaruuden häkkiinsuljettujen eläinten sarjassa. Tätä hypetetään maanantaina, mutta sittenhän Jokereiden päävalmentajaksi on taas ehdolla uusia nousevia nimiä: Maajussi-etunimi, Suomenparaskuoro-etunimi, Huippumalli-etunimi ja Takakontti-Anton. Uutta valintaa odotellessa.

Jethro on hyvä ja soittelee vaan sitä marakassia siellä turun toreilla. Kyllä sinne hattuu pari lanttia eksyy.
Onko tämä kaveri sama kuin se jethro gibbs, joka myös ratkoo visaisia murhamysteerioita ameriikassa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Ilmastonmuutoksen takaa paljastui huikaiseva salaliitto – katso kuvat!

(ANGLIA KATOLLAAN) Ilmastonmuutos on paljastunut keksityksi ilmiöksi, jota todellisuudessa ei ole olemassakaan. Tiistaina ilmitullut jättiskandaali horjuttaa jo vakavasti koko maailman...

Close