Kategoriat
Politiikka Talous Tiede Ulkomaat

Ilmastonmuutoksen takaa paljastui huikaiseva salaliitto – katso kuvat!

(ANGLIA KATOLLAAN) Ilmastonmuutos on paljastunut keksityksi ilmiöksi, jota todellisuudessa ei ole olemassakaan. Tiistaina ilmitullut jättiskandaali horjuttaa jo vakavasti koko maailman tiedeyhteisöä sekä poliittista johtoa.
Koko sotku paljastui iltapäivällä Suomen aikaa, kun useat tuhannet ilmastotutkijat, geofysiikan ekspertit, geologit, ilmakehätutkijat ja biologit tunnustivat olleensa vuosikymmeniä mukana valtavassa salaliitossa. Sen ainoana tarkoituksena oli luulotella ihmisille, että maapallo lämpenisi.
Se on valitettavasti totta. Mitään ilmastonmuutosta ei ole olemassa. Me kaikki noin 12 400 tutkijaa olimme tässä mukana noin 30 vuotta siksi, että saisimme aina yhden vuoden lisää apurahaa. Vakuuttelimme toisillemme joka syksy, että tämä on viimeinen kerta, ensi vuonna lopetamme. Mutta kun kerran oli aloittanut, se kävi aina vain vaikeammaksi ja vaikeammaksi”, kertoo salaliiton suurlohikärmes Luther Blissett.
Valtavia summia
Vehkeilevät tutkijat keräsivät rikollisella toimillaan jopa useiden tuhansien dollarien rahalliset hyödyt. Luther Blissett muistuttaa, ettei vastaaviin ansioihin olisi tiedemiehellä mitään mahdollisuuksia esimerkiksi tupakkateollisuuden tai kansainvälisten öljyjättien palveluksessa.
”Pikkurahojahan ne pystyvät tarjoamaan verrattuna ympäristöjärjestöjen tai kansalaisliikkeiden pohjattomiin kassoihin”, hän sanoo.
Tutkijoiden paljastus on herättänyt ympäri maailmaa kysymyksen siitä, miten näin valtava salaliitto pystyi pysymään täysin salassa niin pitkään, mutta Blissettin mukaan vastaus on yksinkertainen.
”Siitä pitivät huolen kaikkialle ulottuva vihervasemmistolaisten ryhmien sekä hippien näkymätön käsi ja loputtomat resurssit sekä tietenkin etelän media.”
Ota kantaa!
Hurjimpien arvioiden mukaan pettureiksi epäiltyjä tieteentekijöitä olisi jopa surmattu Greenpeacen salaisen kommandoryhmän toimesta. Katala vyyhti alkoi paljastua vasta kun terävät keskustelupalstakirjoittajat huomasivat tutkijoiden raporteissa hämmentäviä puutteita ja jopa metodologisia virheitä.
”ja entäs tää lätkämaila teoria sitte kun mulla oli lapsena punanen titanin maila jossa luki mike bossy, rightin maila ja se loppu olkapään korkeudelle jos oli luistimet jalassa niin miten tää ilmaston muutos maila voisi yltää jonnekin satojen vuosien päähän. Ja sitten on vielä nää mamut”, kritisoi kansalaisvaikuttaja Kalervo Vesipää-Apina.
Vesipää-Apinan kaltaisten kirjoittajien tarkkanäköiset lausunnot herättivät lopulta myös jotkin rohkeat poliittiset päättäjät, kuten meppi Eija-Riitta Korholan (tarkistapäivänpuolue). Kun yhä suuremman jalansijan sai näkemys siitä, että ilmakehässä olevien saasteiden vähentäminen on itse asiassa saatanan huono ajatus, kävi paine salaliittoa kohtaan sietämättömäksi.
Lehden saamien tietojen mukaan hehkulamput sekä lapsuuden valkeat joulut palaavat kauppoihin jo ensi viikolla.
Olitko paikalla? Ota yhteyttä Lehden toimitukseen!

44 vastausta aiheeseen “Ilmastonmuutoksen takaa paljastui huikaiseva salaliitto – katso kuvat!”

Olikin totuuden aika! Mutta saanko nyt takaisin ne aneet joilla olen saanut ympäristöjärjestöiltä synninpäästön lentomatkoilleni?

Tää on tosi surkea. Taustatutkimus pitäisi tehdä paremmin vaikka parodiaa vääntääkin.
a) Asiakirjat eivät kumonneet teoriaa ilmaston lämpenemisestä vaan vahvistivat epäilyt yhden porukan väärinkäytöksistä. Aika hurjia lukujahan ne ovat povanneet ja jääneet ennenkin kiinni käppyröiden rukkaamisesta.
b) Öljy-yhtiöt ovat innoissaan kun ilmaston lämpenemistä pelätään ja rahoittavat rahoittavat alan tutkimuksia avokätisesti. Fossiiliset polttoaineet loppuvat joskus niin että mikäs sen parempi niille kuin vaihtoehtoiset energialähteet alkavat kiinnostaa. Eivät ne aio kaatua fossiilisien polttoaineiden loppumiseen vaan kehittävät vaihtoehtoisia energiamuotoja eikä niitä haittaa ollenkaan vaikka porukka alkaisikin ostaa niitä ennen kuin on aivan pakko. Saavatpahan maksavia käyttäjiä prototyypeilleen.
c) Meppi Korhola varmaan tietää näistä asioista enemmän kuin kirjoittaja koska hänen äijänsä professori Korhola on ilmastotutkija ja tuntee kärähtäneet tyypit henkilökohtaisesti. Kumpainenkin kannataa ilmaston lämpenemistä, mutta ei usko CRU:n esittämiin ennustuksiin, 6 astetta lisää lämpöä ihan tässä heti kohta ja niin pois päin. Jos hurjimmat ennustukset ottaa todesta niin on pakko uskoa että Senaatintorilla on voinut sukeltaa vuodesta 2000 lähtien, koska sitä 90-luvun alussa povattiin.

Öh, eivätkös valtiot ole pohjattomasta kassastaan (= selkänahastamme) antaneet miljoonia ja taas miljoonia noille tutkijoille.
Se ”vielä yksi vuosi” tarvitaan siksi, että tohtori Jones halusi asian paljastuvan vasta, kun hän pääsee eläkkeelle.
No ei, on kai ilmaston lämpeneminen tosiasia ja päästökauppa tarpeen, mutta häpeällistä on niin tällainen tieteellinen huijaus kuin myös toimittajien ja ”kansalaisaktivistien” (esim. monimiljonäärisuvun vesa Al Gore) harjoittama vihreä aivopesu liioittelemalla tosiasioiden vastaisesti.

Nyt on aika aloittaa kansallinen fossiilisten polttoaineiden käyttötalkoot. Meillä ei ole enää mitään syytä olla polttamatta öljyä.
Öljylämmitys on oikein.

Miksi todellinen uutinen on päätynyt huumorilehteen? Nyt hei huolellisuutta siellä toimituksessa!

Itse asiassa ilmastohuijauksen paljastuminen on käynnistämässä dominoefektiä. Olemme nähneet vasta jäävuoren jämäkän majesteettisesti mihinkään sulamatta kohoavan huipun.
Seuraavina tulevat paljastukset salatuista todisteista koskien Maassa vierailleita ulkoavaruuden asukkaita sekä Jeesuksen toista tulemista jotakuinkin täsmälleen kahden vuoden kuluttua. Lähestyvät, pasuunoita töräyttelevät enkelisaattueet on oikeasti bongattu jo jonkin aikaa sitten.

Nyt kun ilmastonmuutos on haihtunut savuna ilmaan, Finnair lupaa asiakkailleen 12 000 maailmanympärilennon jälkeen uuden, entistä muovisemman pään kivuttomana ja nopeana toimenpiteenä Rolf Nordströmin plastiikkakirurgisessa sairaalassa.

Luther ”Loide” Blissett (s. 1. helmikuuta 1958) on Jamaikalla syntynyt englantilainen jalkapalloilija ja valmentaja. Blissett pelasi urallaan kärkipelaajana muun muassa Wafordissa ja AC Milannissa.
Blissett oli ensimmäisiä mustia pelaajia jotka edustivat Englannin maajoukkuetta. Hän teki heti toisessa maaottelussaan hattutempun, mutta ei onnistunut sen jälkeen tekemään maaliakaan muissa pelaamissaan maaotteluissa.

Noniin. Tulihan se vihdoin sieltä. Maailman suurimpiin kuuluva huijaus on paljastunut.
Mitäs tähän sanovat ilmastouskovaiset? Taitaa hymy hyytyä…

Tää on tosi surkea. Taustatutkimus pitäisi tehdä paremmin vaikka parotiaa vääntääkin.
a) Asiakirjojeni mukaan tämä ei kumoa teoriaa Suur-Suomen geo-ilmaston ulottumisesta Uralinkin taa vaan vahvisti vaan epäilyni Neuvostoliittoa hajoittavan lahottajasienen levinneen myös Lehden™ lukijakuntaan. Aika hurjia ajatuksiahan ne sienet ovat aiheuttaneet ja jääneet ennenkin kiinni kääpä-ajatusteni rukkaamisesta.
b) Öljy-yhtiöt ovat innoissaan kun Suomi-neitonen ulottaa kaasuputkensa itään ja imaisee annoksen fossiilista polttoainetta. Fossiiliset polttoaineet loppuvat joskus niin että mikäs sen parempi meille kuin vaihtoehtoiset energialähteet mm. Vivoleum™ alkavat kiinnostaa. Emme me aio kaatua fossiili-isien ajatusten loppumiseen vaan kehitämme vaihtoehtoisia fanaattisuuden muotoja, eikä meitä haittaa ollenkaan vaikka porukka alkaisikin ostaa niitä ennen kuin on aivan pakko. Saammepahan maksavian prototyyppejä.
c) Suali-Paavo Lipponiinistö varmaankin tietää näistä asioista enemmän kuin allekirjoittaja koska hänen sukulaisensa professori Mengele on rotututkija ja käräyttää tyyppejä henkilökohtaisesti. Kumpainenkin kannataa uunien lämpenemistä, mutta ei usko GRU:n esittämiin ennustuksiin, 6 astetta lisää lämpöä ihan tässä heti kohta ja uunimme …niin pois päin. Jos hurjimmat mielihaluni™ voidaan toteuttaa niin on pakko sanoa, että Senaatintorilla voi pian polttaa kirjoja, kuten sitä 30-luvun alussa povattiin.

Öh, eivätkös valtimot ole pohjattomasta syvyyestä (+ selkänahakaamme) pumpanneet miljoonia ja taas miljoonia n’fang-soluja.
Se “vielä yksi vuosi” tarvitaan siksi, että THE HIGH PRIEST NOT TO BE DESCRIBED halusi asian paljastuvan vasta, kun HÄN pääsee nousemaan.
No ei, on kai, no kai ei, no merien lämpeneminen toista sataa astetta on tarpeen, mutta esiin ei tulla, on häpeällistä, on niin tällainen visvainen olomuotoni, kuin myös toimittajien ja kansalaisten silmissä (esim. monimiljonäärisuvun vesa Al Goren) vihreää aivoani, lima-aivoani ei pesu tai liioittelu tosiasioiden vastaiseksi muuta.

Me kuollaan kaikki, mutta ei CO2 päästöihin. Huono parodia kaiken kaikkiaan. Liekö peräti HS:n ympäristötoimituksesta lähtöisin.

Luin läpi kaikki tutkijoiden julkaistut sähköpostit ja dokumentit (yhteensä noin 4000 kirjettä/dokumenttia). Yhden viestin lopussa luki ”iloa ja valoa”.
Sehän tarkoittaa selkeästi sitä, että ulkona ei ole pimeää ja synkkää, eikä elämä ole surullista. Ollaan vaan kaikki luultu että niin on. Pimeys, suru ja sade ovat siis vain ihmisten mielentilallinen häiriö, eikä oikeasti totta ollenkaan.
Ihana elämä on täällä taas!

Kyllä öljy-yhtiöt ovat tehneet merkittävää työtä
pumpatessaan maaperästä raakaöljyä,
ja näin auttaneet ”saastuneen” maaperän puhdistamisessa.

Mahtavan rehellinen maailma. Tulkoon nyt ne pellet jotka aina haukkuvat ihmisiä jotka eivät ensimmäisenä osta tarinaa vaan ajattelevat omilla aivoillaan.
Itselläni Ilmastonmuutokseen liittyvät salaliitto”ajatus” oli pienin näihin muihin verrattuna. Epäilin silti jonkin verran, että onkohan asiat nyt aivan näin vakavia.
Toivon että tämä aloittaisi yleisesti uuden kriittisen suhtautumisen siihen, että kyllä ne eurot ratkaisevat tutkijoilla, terveysviranomaisilla, Nasalla yms. Nyt jokainen vastustanut kiltisti pyytää anteeksi, että on uskonut kaikkeen mitä ylhäältä sanotaan. Sen olette velkaa…
Otetaan vaikka kuulennot seuraavaksi aiheeksi. Toivotaan että joku mahtava hakkeri paljastaisi tämänkin huijauksen tai vähintään sen, että suurin osa materiaalista on kuvattu studiossa. Haukkukaa vain foliohatuksi, yhden salaliiton selviäminen riittää todisteeksi minulle…

On se kyllä sellasta tää maailman meno. Kaikenlaista. Minäkin kun olen Saariselällä Aulikin kanssa ikäni hiihtolomat viettäny ja aina on ollut lunta. Että milläs ne tiedemiehet sen olis selittäneet? Hyvä että tämmöset tulee ilmi, kyllä jämpti on näin. Pistetään vielä veromarkkoja humputuksiin, luonnonsuojeluun ja kulttuuriin. Kyllä ne terveydenhuoltoon minun mielestä, kun tuo tytärkin on terveyskeskuslääkäri, ensimmäisellä yrittämällä pääsi. Tulee hänenkin perhe sitten ensi lomalla koneella hangille. Eikä semmonen mielikuvitus hiilitioksidi huoleta yhtään, voin sen sanoa.

Salaliitto on tässäkin kyseessä ilmiselvästi, mutta kuka lopulta onkaan salaliittolainen ja kuka salaliitoitettu. Siinäpä mietitte, kummalla puolella minä olen, viiuuviiuuviiuu, over and out, or is it?

Sauli Niinistökin on lakannut tulemasta, oliko tämä osa salaliittoa? Entä Palmen murha-ase tai Kongon mandrillit?

Jos suomalaisen hiilijalanjälki olisi liian suuri,
voihan sitä kävellä sitten käsillään

Jotkut kirjoittelevat tälle kommenttipalstalle tuohtumuksesta punaisina kuin kyseessä olisi vakavamielisen julkaisun keskustelupalsta. Huumori ei mene läpi jos se kohdistuu omaan perseeseen.

Minäkin olen omasta mielestäni humoristi mutta toiset sanovat, että huumori on vaikea laji.

Hei,
Olen murtautunut Lehden palvelimelle ja löytänyt sieltä sähköpostia, jotka käsittelevät pornosivuille rekisteröitymisiä, peniksen kasvattamista, laihduttamista, kuutioita ja neliöitä, myös penis.
Salaliitto on valmis, penikset eivät kasva eikä ilmasto lämpene, koska penis.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Tasapainottaja on poissa

(MCCALL) "Valitsemaanne numeroon ei juuri nyt saada yhteyttä. Olkaa hyvä, ja yrittäkää myöhemmin uudelleen."

Close