Kategoriat
Ulkomaat

Sveitsin kansanäänestys sai terroristit luopumaan aseistaan

(VAPAAVUORI) Islamistiset terroristijärjestöt kautta maailman laskivat aseensa tänään iltapäivällä ja ilmoittivat yksipuolisesti lopettavansa kaiken toimintansa välittömästi. Al-Qaida-verkoston kautta välitetyssä antautumisilmoituksessa todettiin, että aseellinen taistelu on hyödytöntä ja häviöön tuomittua, jos vastassa on sveitsiläinen suora demokratia.
”Olimme varautuneet Yhdysvaltain miehittämättömien lentokoneiden pommituksiin, laajoihin sotilasoperaatioihin ja jopa talouspakotteisiin, mutta minareettien rakennuskielto katkaisi kamelin selän. Emme voi kuin pyytää sveitsiläisten armoa”, sanoi verkoston tiedottaja Bahij ’Awf-Aziz emmentaalia mussuttaen.
Tiedote muistuttaa, että radikaalin islamin levittäminen muuttuu kiellon myötä täysin mahdottomaksi, mikä tekee ryhmien ponnisteluista turhia. Afganistanin taleban-liike ilmoittikin illansuussa ryhtyvänsä yhteistyöhön maan hallituksen kanssa, kasaavansa polkujen varsiin kivoja pyöreitä kiviä ja ”rakentavansa ne buddhapatsaat uudestaan, joohan”. Lähi-idän rauhansopimus puolestaan on määrä allekirjoittaa loppuviikolla.
Vihdin kunta sen sijaan sanoi haluavansa yhä rakentaa alueelleen 21 hehtaarin suuruisen minareetin, jos sen nimeksi tulee Ideapark.

21 vastausta aiheeseen “Sveitsin kansanäänestys sai terroristit luopumaan aseistaan”

Sitten, kun Suomeen aletaan pystyttää ensimmäisiä minareetteja, se tehtäneen verovaroilla ja kansanäänestystä vaativat ovat automaattisesti rasisteja.

Voitaisko sopia, että jossain annettaisi vastavuoroisesti muslimeille periksi? Poikani on nyt aivan sietämätön, juoksee ympyrää, huutaa koko ajan ”wuhuu!” ja vaatii yläfemmoja jatkuvasti. En kestä tätä.

Reikäjuustojen pystyttäminen kiellettäneen Iranissa piakkoin. Mutta kuka toimittaa Sveitsin lippuja poltettavaksi?

Ryhdistäytykää siellä Lehdessä!
Lehti on mennyt viimeaikoina vauhdikasta alamäkeä. Nokkelista ja hauskoista jutuista on siirrytty mukahauskaan ja ennen kaikkea helppoon poliittiseen kommentointiin. Ei tämäkään juttu ole parodiaa (hauska) vaan sarkasmia (piruilua).
Olisiko Mel Brooksin Avaruusboltsit ollut hauska, jos parodioinnin sijaan elokuva olisi suhtautunut Tähtien Sotaan sarkastisella otteella:
”Joo, meillä olisi tässä vaikka tällainen hurjan hieno avaruusalus, joka ei yhtään välitä fysiikan laeista ja kulkee valoa nopeammin väistellen valoa hitaammin lenteleviä lasersäteitä. Tämä elokuva on todella uskottava.”

Jos seuraavaksi sveitsiläiset pitäisivät kansanäänestyksen ilmastonmuutoksesta, niin ei tarttis enää siitäkään kinata?

Jussi Halla-ahon vitsit islamisteista on parempia. Voisitte vähän nyt ryhdistäytyä siellä lehden viher-stalinisti toimituksessa.

Minareetteja enemmän minua loukkaa Halla-Ahon fallisen päälaen pystyttäminen uutiskuviin, sekä se, että jokainen fommaforumilainen pystyttää erektion tällaisten juttujen yhteydessä.

Seuraavaksi joku Saudi-Arabian ajatollah varmaan antaa fatwan että sinne ei pääse töihin eikä turistiksi sellaiset henkilöt jotka eivät ole monoteistisen uskontokunnan jäseniä. Ai niin, mutta sellainenhan on ollut voimassa siellä iät ja ajat.

Ei tyyli ole mihinkään muuttunut. Joitakin vain lakkaa naurattamasta kun pilkan kohteena onkin yhtäkkiä oma joukkue.
Minä nauran yhtä lailla silloinkin kun olen itse pilkan/kritiikin kohderyhmässä, kunhan se vain on osuvaa ja hyvin tehty. Lehdessä useimmiten onkin.

Sveitsiläiset on RASISTEJA!
Yök! En enää koskaan mene sveitsiin.
Pitäisi erottaa EUsta tuollaiset…

Mutta kuka toimittaa Sveitsin lippuja poltettavaksi?
Hätätilanteessa Tanskan liput käyvät myös.

Sveitsiläiset kielsivät fallosten rakentamisen. Hyvä hyvä, olisi voinut Matterhorn jäädä minareetin taakse piiloon.

Monipuoluedemokratiasta on voitava keskustella. Tämän jälkeen voisi ehdottaa että kiellämme kansanäänestyksellä Suuren Halla-ahdistuksen pään pystyttämisen Tattarisuon kaatopaikalle.

Kun islamistit pääsee valtaan, kommarit, homot ja hipit hirtetään ensimmäisinä kraanan nokkaan. Vaan ei mee näille jakeluun.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Jethro Rostedt nousee Jokerien uudeksi päävalmentajaksi

(ILMALA) Myös jääkiekkojoukkueena ajoittain esiintyvä mainosmyyntiväline Helsingin Jokerit vaihtaa päävalmentajaansa. Hyvästä peli-ilmeestä tunnetun Hannu Aravirran korvaa toistaiseksi tuntemattomasta syystä tunnettu...

Close