Kategoriat
Muut

Kuukauden resepti: Vihavainen kulttuuriessee ruskeassa kastikkeessa

(1970-LUKU) Tervetuloa Lehden ruokapalstan pariin! Tänään valmistamme yhdessä perinteisen suomalaisen sisäänlämpiävän kotiruuan, monille jo lapsuudesta tutun vihavaisen esseen ruskeassa kastikkeessa. Kukapa ei muistaisi, miten hyvältä essee maistuikaan, kun kultaisilta viljapelloilta oli pitkän kyntöpäivän jälkeen palattu pirttipöydän ääreen, jossa äiti hyräili kalevalaista kansanlaulua, isä vuoli puuleluja penkin päässä ja serkukset odottelivat avioliittoa.
Maukas ateria vaatii hieman esivalmistelua, mutta varsinainen ruuanlaitto sujuu nopeammin kuin ehtii sanoa ”maahanmuuttokriitikko”. Tässä onnistuu aloittelijakin!
Ruokaan tarvitaan:
– yksi hyvin seissyt suomettumisessee 1990-luvulta, vanhemmatkin käyvät
– tekstinkäsittelyohjelma
– heikko miehinen itsetunto; mitä heikompi, sitä parempi
– ripaus basilikaa
– vajaaälyinen internetin keskustelupalstan kirjoittaja
– vehnäjauhoja
– voita
– suolaa
– mustapippuria, cayennepippuria
– pöytä
Anna suomettumisesseen seistä kaapissa parikymmentä vuotta, kunnes se on unohtunut. Jos essee on päässyt tällä välin eltaantumaan tai happanemaan, se ei haittaa. Vaihda tekstinkäsittelyohjelmassa esseestä kaikki ”suomettuminen”- ja ”sosialismi” -sanat joko ”maahanmuutoksi” tai ”feminismiksi”. Ei haittaa, jos tekstin rakenne tai loogisuus kärsii. Päällystä huolellisesti reilulla annoksella heikkoa itsetuntoa. Lämmitä pannu kuumaksi, sulata voi, lisää ripaus vehnäjauhoja. Ruskista jauhot ja lisää vettä hiljalleen. Varo paakkuuntumista! Lisää mausteita maun mukaan.
Lopuksi nosta ruoka jumalattoman metelin säestyksellä pöydälle ja muista että se maistuu sitä paremmalta, mitä useampi kuulee. Ruokajuomaksi sopii mainiosti raikas keskustelunavaus, mielellään suunnilleen 1900-luvun alusta. Aterian päätteeksi nuole huolellisesti vajaaälyistä internetin keskustelupalstan kirjoittajaa.
Ensi kuussa tervetuloa taas ruokapalstalle uusien iloisten ruokaohjeiden pariin!

33 vastausta aiheeseen “Kuukauden resepti: Vihavainen kulttuuriessee ruskeassa kastikkeessa”

Suosittelen myös lämpimästi kitkerää feministiä puolukkakastikkeessa. Erityisesti riistan ystäville.

Pieni sovellutus: pari jauhopaakkua esseessä vain pirteästi yllyttää kurkkujen kakistelua.
Lisukkeeksi sopii parit pussilliset sulaneita pakasteherneitä, joita voi kiskoa nenäänsä sitä mukaa kun ruokareseptiä koetetaan maustaa eksoottisemmilla mausteilla. Hernetukos nenässä estää vieraita tuoksuja haiskahtamasta nenään.

Mielestäni liian heikko miehinen itsetunto pilaa hyvän kastikkeen. Etenkin, jos siihen lisätään vielä pienimunaisuutta ja vahvaa kusipäisyyttä.

Nuolen juuri itseäni. Sitä ennen nuolin lapsipornon pois internetistä, golfpalloni puhtaaksi ja vaalirahoituskirjanpitoni harmaaksi. Yritin myös nuolla mediamaksun järkiperustelut entistä kiiltävämmäksi, mutten löytänyt niitä mistään.

Käsittämätöntä, että Lehti ei huomannut ruokalajiin kuuluneen tuhdisti myös bäckmaninkuolaa, molarinhikeä ja kultaruplista jauhettuja ohuen ohuita koristelastuja.

Pahuksen maahanmuuttjat tulevat tänne viemään meidän naiset, työpaikat, opiskelupaikat, parkkipaikat, marjapaikat ja kalapaikat.
Kerrankin näin kun albanialaisilla oli marjaämpärit täynnä, meijän kylän mettistä kerätty, prrkkll. Ja toisella kertaa kun etsin parkkipaikkaa, niin siinähän oli mamujen auto yhdellä paikalla. En saanu omaa autoani siihen sopimaan, vaan piti viedä kauemmaksi.
Maahanmuuttajat ulos!
SUOMI SAAMELAISILLE!!!
…eiku

Professori Vihavaisen mukaan maahanmuuton ongelmat ovat älymystön keskuudessa tabu. Somaliliiton puheenjohtajan Said Karshe Adenin mukaan näin korkeassa asemassa olevan henkilön [Vihavaisen] ei pitäisi tuoda esiin näin jyrkkiä mielipiteitä maahanmuutosta.
Olihan tuo Vihavainenkin ihan hassu, mutta tällä kertaa todellinen huumori sijaitsi mielestäni ihan muualla.

Itselle maistuu paremmin paistettu yleläinen. Reseptiä en paljasta mutta muistakaa nylkeä juuri ennen viiden vuoden ikää jolloin ne ovat täynnä itseään. Kypsentämiseen käy parhaiten tuppeensahattu vai oliko se korkealaatuista höylättyä puuta. Antakaa käristä pari kuukautta ja sitten heitetään ulos. Grillattua pääministeriä suosittelen välttämään, on se niin kitkerää ja sitkeetä.

”Hei me kritisoidaan kaikkea!” ”Huomaatteko?!” ”Vastakulttuuria!!” ”Ei järkee muttei välii tiäksä!? Tähän jengiin uppoo kaikki!”

Vihavainen, vai kenties Vihaavainen? Oi kuinka terävää satiiria, olen itseeni ja kommenttiini tyytyväinen.

Huvittavaa tämä Lehden möykkäys näitä uutisia kohtaan. Taitaa palkookasvi upota syvälle sieraimeen. Lehden jutut tähän aiheeseen liittyen vain alleviivaavat Vihavaisen ja Halla-ahon viestiä.

Ei kyllä kuulkaas hyvät ystävät vanha kunnon karjalanpalautuspaisti on tätäkin herkullisempi resepti. Tosin jos illanistujaisiin tietää tulevan myös villasukattomia kasvissyöjä-feministejä, ei vihavaisen kulttuuriesseen tarjoaminen toisena vaihtoehtona ole sekään huono valinta, ei ollenkaan! Perinteitä kunnioittavan menuvaihtoehdon voi kauniisti viimeistellä taittelemalla lautasliinoista sympaattiset joutsenpuolue-origamit.

Mielestäni pääministeri ei ole vastuussa tästä, eikä oikeastaan mistään muustakaan. Ei. En ole vastuussa. Ja vaikka olisinkin, en muistaisi olevani.

En nyt sitten tiedä kuinka suosittu moinen resepti tulee olemaan. Ei multikulttiuskovaisten (kuten stallareidenkaan aikoinaan) kanssa järkevästi voi keskustella. Samaa ihgudaata ja lässynläätä sieltä tulee, sitä söpöä tunneajattelua jolla ei paljon ole todellisuuden kanssa tekemistä.
Suomi on hieno maa, sääli etteivät kaikki tahdo sitä pitää.

Sääli, että tämä omakustannepainotteinen Lehti kykenee näkemään multikultin vain yhdeltä puolelta.

Multikultti keskustelukulttuuri raiskaus raiskaus. Asioista voitava puhua Suomalinen kulttuuriperinne islam maahanmuutto.

Kivasti on Lehti valtavirtaistumaan päin, ihan yle-hesari akselille asti. Tällaisen jutun ilmestyminen lehdessä ei ole enää mikään yllätys, pikemminkin rikkaus, ja väistämätöntä ja ihanaa. Millaisessa maailmassa te oikein elätte?

”Suomi on hieno maa, sääli etteivät kaikki tahdo sitä pitää.”
”Sääli, että tämä omakustannepainotteinen Lehti kykenee näkemään multikultin vain yhdeltä puolelta.”
Kommentit ovat melkein hauskempia kuin itse artikkeli.

Eikös teidän Hommalaisten olisi vain helpompaa meenä takaisin sinne foorumeilli kitisemään ja olemaan keskenään samaa mieltä? Että oikein multikultti, harvinaisen itsekritiikitön termi.

Saisinko vielä toisen annoksen tökeröä ad hominemia kaikilla mausteilla, kiitos!
Tuli tuolla foorumilla Hommaillessa niin juuttaanmoinen nälkä.

Tässä maassa löytyy sivusto joka uskaltaa nauraa! Vaarallista tunneajattelua tosiaan. 😀 😀

Kyllä!
Hommapojilta jää usein huumori huomaamatta. Niin tosissaan pojat koittaa asiaansa ajaa ja väkisin.

Lehti on ilmiselvästi osa vihervasemmistolaisten hyssyttelijöiden salaliittoa, jolla pyritään tuhoamaan länsimaat populaarimusiikin, individualismin, sekularisoitumisen sekä maahanmuuton avulla. Islam on psykopaattinen murhakultti, joka tulee juuria maastamme yhdessä sosialismin, feminismin ja rock ’n’ rollin kanssa.

Vihavainen kritisoi uusimassa teoksessaan suomalaista keskustelukulttuuria. Somaliliitto peräänkuulutetaan asiallista keskustelua. Asiation keskustelu kielletty. Asiattomat eivät voi keskustella asiallisesti. Mikä on asiallinen keskustelu? Voiko asiallisesta keskustelusta keskustella asiallisest? Mistä me oikeastaan keskustelemme?
Ja ainiin, länsimaat ovat matkalla tuhoa Vihavaisen mukaan, niin lukee sen uudessa kirjassa.

Kumma kun yleensä Lehden jutuissa on terävää satiiria, mutta nyt vajotaan ala-arvoisen huumorin tasolle haukkumalla asianomaisia vähä-älyisiksi, väittämällä suomalaisia sisäsiittoisiksi, esittämällä väite siitä, että Lehden kirjoittajien mielipiteistä poikkeava kritiikki tiettyä ilmiötä kohtaan korreloi huonon ”miehisen itsetunnon” jne. kanssa. Tekeekö Lehti parodiaa itsestään näyttämällä, että kun ”tiedotusväline” haluaa taistella ilmiselvää NATSISMIA, FASISMIA ja RASISMIA vastaan, voidaan käyttää typerääkin huumoria? Miksei Lehti valmista punavihreän propagandakeiton sijaan puolueetonta (älykästä) vittuilua kaikille? Kun vittuilemisen arvoista (=absurdia) asiasisältöä ei Lehden vihaaman tahon argumentoinnista löydy, täytyy tyytyä haukkumaan. Olisitte nyt edes osoittaneet ironiantajua haukkumalla Vihavaista neekeriksi!

Kumma kun Lehdessä on terävää satiiria silloin kun se ei ole eri mieltä hommalaisen kanssa mutta ihan tyhmää punavihreätä mokupropagandaa silloin kun se on.

huvittavaa, että tässä kustanneessa käytetään termiä ”sisäänpäinlämpeävä”. ilmeisesti kirjoittajat eivät ole sanakirjasta tarkistaneet, mitä sana tarkoittaa?
täytyy myöntää, että WSOY-kustantamolla on käänteismiidaan kosketus: kaikki, mihin erkon käsi koskee, muuttuu automaattisesti höyryäväksi sontaläjäksi. täälläkin ”terävää poliittista satiiria” edustaa se että heitetään paskasaavi aina sen ukon perään (nyt vihavainen, jota lähdettiin jahtaamaan hänen tabujensa murtamisen takia), jonka päälle iso hyvä hesari sen on jo heittänyt. ”poliittinen kapinallisuus” taas tarkoittaa hassunhauskoja paavoväyrys-vitsejä suoraan 1980-luvulta ja keskustakokoomuksen yksipuolista mollaamista ilman sen kummempia perusteluja
ei tässä ole ollut enää mitään satiiria pitkään aikaan, kokoelma itseäänonnitteleviä kliseekokoelmia Puolueen linjan mukaisesti.

Lainaus: ”serkukset odottelivat avioliittoa.” No lol, näin Suomessa? Käykääpä vaikka jossain Venezuelassa tai Meksikossa – siellä geenit ovat sekoittuneet jo tovi aikaa sitten… siitäkin huolimatta, serkusten väliset avioliitot = varsin normaalia tai jopa suotavaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kalli peräänkuuluttaa moraalista selkärankaa, paitsi sinne minne ei peräänkuuluta

(ABSURDISTAN) Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Timo Kalli vaatii Ylen toimitusjohtajaa Mikael Jungneria eroamaan, jos Silminnäkijä-ohjelman tiedot pääministeri Matti Vanhasen rakennustarvikelahjasta eivät...

Close