Kategoriat
Kotimaa

Kalli peräänkuuluttaa moraalista selkärankaa, paitsi sinne minne ei peräänkuuluta

(ABSURDISTAN) Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Timo Kalli vaatii Ylen toimitusjohtajaa Mikael Jungneria eroamaan, jos Silminnäkijä-ohjelman tiedot pääministeri Matti Vanhasen rakennustarvikelahjasta eivät pidä paikkaansa. Kallin mukaan tämä on välttämätöntä, ettei Suomi vaikuta aivan entiseltä itäblokin maalta.
”Kyllä, ehdottomasti. Jungner ei ole itse ollut suoraan mukana asiassa, mutta kyllä tärkeässä julkisessa virassa, johtoasemassa toimivan ihmisen on otettava täysi vastuu, vaikka virheen tekisikin joku hänen alaisensa.”
Kallin tiedetään menettäneen ironiantajunsa ratsastusonnettomuudessa vuonna 1984. Kykyä ymmärtää omien puheiden tahatonta ironisuutta tai täydellistä absurdiutta ei ole kyetty palauttamaan pitkäaikaisesta lääkehoidosta huolimatta.
”Tähän mennessä on kuultu aivan liian ylimalkaisia tietoja. Yhteiskunnallisen keskustelun ja demokratian nimissä täytyy vaatia, että tällaisen asian tiimoilta kerrotaan avoimesti kaikki: kuka tapasi kenet, kuka sai rahaa ja kuka siitä päätti. Eikä kun siis, täytyy kertoa että kuka näistä pääministerin lahjoista on mennyt kertomaan.” Kalli kertoi ehdottomana ja poikkeuksettomana mielipiteenään:
”On täysin kestämätön tilanne, että korkeassa yhteiskunnallisessa asemassa on ihminen, joka ei ole puuttunut selkeisiin väärinkäytöksiin vaalirahaa koottaessa, eikä kun siis keskustan ja Nuorisosäätiön välejä luotaavaa tv-ohjelmaa tehdessä” hän jatkoi jutun pointtia ehkä jo liikaakin alleviivaten:
”Kyllä nyt isännän talossa on aika tehdä johtopäätökset.”

19 vastausta aiheeseen “Kalli peräänkuuluttaa moraalista selkärankaa, paitsi sinne minne ei peräänkuuluta”

että ku nää jutut on 100% politiikkaa nykyää. vituttaa eikä kiinnosta teidän mielipiteet

Lehden toimituksessa paiskitaan töitä oikein urakalla tänään. Taitaa olla YT-neuvittelu tulossa…?

Minuakin väsyttävät nämä Lehden jatkuvat poliittiset uutiset. Ettekö te siellä etelän mediassa voisi kirjoittaa iloisista asioista, kuten Aune-tädin siirtolapuutarhasta ja työttömien aktivoinneista. Missä ovat piristävät saunalenkkivertailut? Suuret suomalaiset seksigallupit?
Jos ei Lehden linja muutu, lopetan tilauksen, kuten olen lopettanut Helsingin sanomien tilaamisenkin jo 27 kertaa oltuani eri mieltä jonkun artikkelin kanssa.
Kysyn vaan.

Kallista hupia, terveisin Mr. ”Lakejahan ei moraalisesti tarvitse noudattaa, jos ei niiden rikkomisesta rangaista.”

Alleviivaan vastuuta! Jossei nyt, niin milloin sitten? Kuinka kauan tällaista menoa voi jatkua? Selkäranka! Kuka on vastuussa? Nahkurin orret! Johtopäätös! Vaatiiko tämä lapsen loukkaantumisen, ennenkuin asiaan tartutaan? Poliittinen johtopäätös! Kehäpäätelmä! KEHÄPÄÄTELMÄ! Kaikki asiat julki! Rehellisyys kunniaan! KAPITAALIVAATIMUS! KAPITAALI!

Siis ei tätä Lehteä enää tarvita. Todellisuus on ajanut näiden juttujen ohi. HeSa, STT, YLE & muut riittäväy hyvin päivän huvitukseksi.

Elämme keskellä yltiöpoliittista korruptioskandaalia, kenties siitä johtuu poliittisen uutisoinnin paljous myös Lehdessä. Tähän ratkaisuna ehdotan toimitsijakieltoa SDP:lle, Kokoomukselle, sekä Keskustalle politiikassa määrittelemättömäksi ajaksi. No tämä Vihreä puolue olisi sama laittaa samaan pannaan, koska ollaan oltu aika munattomia lampaita hallituksessa, toistuvasti.

Vain muumipeikko rakentaisi kirjahyllyn pintalaudasta.
Mutta ei ole ihme jos Matti rakentaa talon yksinään puolessa vuodessa, sillä ”Matilla on kymmenen timpurin voimat”.
Kun Matti paukuttaa naulapyssyllä, niin salamakin on hidas kuin etana.

Suomen puolustusvoimat on jo vähitellen kehitetty Nato-yhteensopiviksi. Nyt onkin meneillään viimeinen vaihe ennen liittymistä eli politiikan uskottavuuden palauttaminen pohjoisatlanttiselle tasolle.

Kun Pääministeri Matti Vanhanen pelasi ensimmäisen kerran elämässään golfia, hän löi 18 perättäistä Hole-in-onea.

Nyt on kyllä mennyt TUPPEEN sahatut laudat ja TUPPImulkut sekaisin. Minäpä kerron: Vanhanen tekee perinteisellä Nurmijärveläisellä puukolla harakirin ja sen jälkeen laittaa puukon TUPPEEN!

Suomen maabrändin ja hyvän kansainvälisen maineen pelastamiseksi on ryhdyttävä jyrkkiin toimenpiteisiin: Valtiomme nimi on välittömästi muutettava Pohjois-Italian demokraattiseksi tasavallaksi. Ryvettymättömään brändiin voidaan näin palata seuraavien vaalien jälkeen, tai muistoissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Vanhanen: Nyt tärkeintä on palauttaa luottamus Vanhaseen

(BOLIVIA) Pääministeri Matti Vanhanen esiintyi eduskunnan täysistunnossa itsevarmasti. Hän kuitenkin myönsi, että vaalirahakohu on otettava vakavasti: ”Tämä kohu koskee koko...

Close