Kategoriat
Kotimaa

Vanhanen: Nyt tärkeintä on palauttaa luottamus Vanhaseen

(BOLIVIA) Pääministeri Matti Vanhanen esiintyi eduskunnan täysistunnossa itsevarmasti. Hän kuitenkin myönsi, että vaalirahakohu on otettava vakavasti:
”Tämä kohu koskee koko Vanhasta. Kansan luottamus Vanhaseen on kärsinyt ja koko eduskunnan yhteinen tehtävä on nyt saada palautettua tämä luottamus.”
Pääministeri otti puheessaan esiin myös uudet vaalirahoitussäännöt. Hänen mukaansa yksityisiltä ihmisiltä ja yrityksiltä tulevat tuet ovat tärkeä osa yhteiskunnallista päätöksentekoa.
”Vanhasen tukeminen on olennainen osa demokratiaa. Mikäli vaalirahoitusta rajoitetaan, Vanhasen eri mielipidesuunnat eivät pääse enää samalla tavalla julkisuuteen. Etenkin Vanhasen pienemmät mielipiteet eivät välttämättä pääsisi näkyviin lainkaan.”
Pääministeri korosti puheensa liikuttavassa huippukohdassa, että politiikka perustuu ennen kaikkea luottamukseen. Vanhanen kuitenkin vakuutti, ettei tässä asiassa ole ongelmia: hän luottaa täysin kokoomuksen ja vihreiden pitävän hänet pystyssä, tekipä hän ihan vittu mitä tahansa.

4 vastausta aiheeseen “Vanhanen: Nyt tärkeintä on palauttaa luottamus Vanhaseen”

Tavataan jalasmökin rakentamisen merkeissä tuppeensahattua lautaa höyläillen. Mutta kuulkaas toimittaja, ensin minä juon kahvia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Hallituspuolueet antoivat puheenvuoroissa tukensa Vanhaselle

(MOSKOVA) Hallituspuolueet antoivat puheenvuoroissaan eduskunnan täysistunnossa varauksettoman, lämpimän tukensa pääministerille. Ryhmäpuheenvuoroissa sivuttiin myös yleisemmin kansalaisten luottamusta demokratiaan. Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja...

Close