Kategoriat
Kotimaa

Hallituspuolueet antoivat puheenvuoroissa tukensa Vanhaselle

(MOSKOVA) Hallituspuolueet antoivat puheenvuoroissaan eduskunnan täysistunnossa varauksettoman, lämpimän tukensa pääministerille. Ryhmäpuheenvuoroissa sivuttiin myös yleisemmin kansalaisten luottamusta demokratiaan. Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Timo Kalli vaati luottamuksen palauttamista yhteistyössä.
”Parasta luottamuksen palauttamista nyt on asioiden lakaiseminen pois näkyvistä. Ei voi olla niin, että menneitä vaaleja aletaan arvioida ja tutkia nykykäsitysten pohjalta. Paljon tärkeämpää on nyt käyttää usein sellaisia sanoja, kuin läpinäkyvyys ja mikä se toinen oli… rehellisyys.”
Kokoomuksen eduskuntaryhmän varapuheejohtaja Petteri Orpo oli samoilla linjoilla:
”Nykyisessä laissa luotetaan tiedotusvälineiden valvontaan. Tämä valvonta ei kuitenkaan selvästi toimi, sillä tiedotusvälineet julkaisevat jatkuvasti tietoja vaalirahoituksesta. Tämän on muututtava. Nyt tarvitsemme paljon puhetta lainsäädännöstä, sen sijaan jo tehdyistä rikkomuksista puhuminen on täysin tarpeetonta.”
Vihreiden Ville Niinistö mainitsi puheessaan sanat ”kansalainen” ja ”periaate”.
”Vihreän liiton periaate on aina ollut,” Niinistö totesi määrätietoisesti. Oli siellä sitten lisäksi kai myös joku ruotsia puhuva.

2 vastausta aiheeseen “Hallituspuolueet antoivat puheenvuoroissa tukensa Vanhaselle”

Kuvottaa ja suututtaa ja nää teidän jutut ei auta.
kertokaa mieluummin varastetuista potkukelkoista ja 27 syystä miksi naiset eivät harrasta seksiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Pääministerin mukaan tv-ohjelmia "leikataan"

(HELSINKI) Pääministeri Matti Vanhanen ei halunnut antaa Silminnäkijä-dokumentin tekijöille haastattelua, koska oli saanut kuulla, että ohjelma tyypillisesti editoidaan eli ”leikataan”....

Close