Kategoriat
Politiikka Sähkeet

Alustavat tiedot lupaavat Vanhasen talolle tukkua TM-tähtiä

(LEPSÄMÄ) Viimeksi aamulla pääministerinä toimineen Matti Vanhasen (ray.) omakotitalo on ensitietojen mukaan saamassa hyvät arvostelut Tekniikan Maailma (MTK) -lehdeltä. Testiä pusikosta seurannut salakuvaaja Jens G. Lehmann kertoo, että Vanhasen talossa todettiin lievää aliohjautuvuutta mutkissa, mutta kiihtyvyys, takatilat ja vääntö olivat huippuluokkaa.
”Erityiskiitos kuuluu viimeistelylle, joista varsinkin sisätilojen puupaneelit ansaitsevat kunniamaininnan”, paljastaa Lehmann. Vanhasen talo aiotaan todennäköisesti ottaa 50 000 kilometrin kestotestiin ja se on mukana myös TM:n suuressa talvirengasvertailussa.
Lehti seuraa herkeämättä Vanhasen talotestiä.

6 vastausta aiheeseen “Alustavat tiedot lupaavat Vanhasen talolle tukkua TM-tähtiä”

Muistakaatten tarkistaa myös se pintalaudasta nikkaroitu eebenpuinen kirjahylly. Vai oliko se kirjasto, en muista. Joka tapauksessa se on vain taitavasti petsattu eebenin-mustalla. Näyttää melkein aidolta, eikö. Itse petsasin. Eduskunnan askarteluhuoneessa.
Petsistä ja pensselistä on vielä kuititkin tallella (pidelkää varovasti ettei muste tuhriinnu).
Otin vielä lopuksi sirkkelillä vajaat kulmat pois, ja kaiversin koristereunat Anttilan askartelutalttasarjalla.

TM koeajaa talon, Katainen pääministerin viran ja Ruusunen yksityiselmän. Kohta Masa itse koejaa omenamehuissa jalankulkian päältä ja vankilassa Simon Adebisi koeajaa häneltä perseen.

Uskon, että Matin mökki pärjää hyvin Euro-NCAP törmäystesteissä.
Jännityksellä odotan myöskin talovertailua: ”Matin talo päihittää mennen tullen viimeistelyssä vastaavan hintaluokan (alle 150 000e) talot. Testin toisen menestyjän Älvsbyhusin muovimatot ja ontot seinät eivät yltäneet näyttävyydessään lähellekään Matin erikoispuisia sisäverhoiluita”, toteaa Mikro-Bitin Niko Nirvi.
Toivottavasti rakennusmestari kävi katsomassa myös kellarikerroksen kuntoiluhuoneen varustuksen. Veikkaanpa, että sieltä löytyy n. 70 000 arvoiset kuntoiluvälineet. Eduskunnan urheilukerho joutuu nyt tyytymään etunojapunnerruksiin ja SuperTele- jalkapalloon, kun kaikki rahat on kavallettu. Matti!!!

Toisin kuin Mattia di Vechhio en usko Matin mökin pärjäävän Euro-NCAP testissä ja syynä on nykyiset puskurit. Entiset puskurithan Matti löysi netistä ja myöhemmin niitä esiteltiin lehdissä. Tehtiinpä niistä jopa kirja joka tosin vedettiin myynnistä koska kirja sisälsi liikaa kertomuksia pääministerin törmäilyistä puskureihin. Nykyiset puskurit täyttävät hädin tuskin säädettyä minimi tasoa, Tommy Tabermanista tiedotetaan ettei puskureita kuitenkaan ole mitattu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kuukauden resepti: Vihavainen kulttuuriessee ruskeassa kastikkeessa

(1970-LUKU) Tervetuloa Lehden ruokapalstan pariin! Tänään valmistamme yhdessä perinteisen suomalaisen sisäänlämpiävän kotiruuan, monille jo lapsuudesta tutun vihavaisen esseen ruskeassa kastikkeessa....

Close