Kategoriat
Kotimaa

Hengellisillä syventymispäivillä torjuttiin islamia

(RUOHOLAHTI) Hengellisten syventymispäivien teema syntyi jo ennen kuin bussien kylkiin ilmestyi alkukesästä keskustelua ja jopa pahennustakin herättäneitä julisteita islaminuskosta. Muslimien esittämää väitettä ”Jumala on suuri” vastustettiin Raamatusta nousevalla teemalla ”Jumala on, mutta eri Jumala tai siis sama, mutta meidän Jumala, ok?”
Suomen oikein uskovat ja veronkanto-oikeuden saaneet ry:n puheenjohtaja kertasi linjapuheessaan islaminuskon nousun merkkejä viime vuosina.
”Koskaan ennen ei suomeksi ole julkaistu niin paljon ja niin aggressiivisia islamistilaisia kirjoja kuin neljän viime vuoden aikana. Netissä tapahtunut kehottaminen islamiin liittymiseen on johtanut joukkopakoon kirkosta, ja Lähi-idästä lähtenyt julkinen kampanja levisi kesällä Suomeenkin”, hän sanoi.
Puheenjohtajan mielestä islamia vastaan taistellessa on tärkeää ensin kuunnella, mitä muslimit itse sanovat. Muslimien ajatuksia vastaan voidaan esittää sekä filosofisia että teologisia vastaväitteitä.

6 vastausta aiheeseen “Hengellisillä syventymispäivillä torjuttiin islamia”

Islamilaisten medinamaksu pitää ensi tilassa laajentaa koskemaan kaikkia suomalaisia kotitalouksia. Valittelen aikaisempaa kirjoitusvirhettäni.

Eikös ne siellä Irakissa ja Afg. mittele, kumpi on
suurempi Jumala vai Allah.
Israel ? mikäs siellä on ?
Onks Jahvee näkyny ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kohuväite: autot ovat kuin metaforia!

(DEBATTI) Kohukeskustelu ihmisistä ja autoista käytetyistä kielikuvista on hädintuskin ehtinyt laantua kuin kolme tuntia palanut savusauna, kun pöytään ladataan jo...

Close