Kategoriat
Sähkeet

Muhammed ei näyttäytynyt kuvaajille

(HELSINKI) Helsingin käräjäoikeudessa paikan päällä Jussi Valhalla-ahon (pers) oikeudenkäyntiä seurannut profeetta Muhammed onnistui jälleen välttämään kaikkien valokuvaajien yritykset saada harvoin nähty tähti kameransa etsimeen. Muhammed on tunnettu tavastaan vältellä kuvatuksi tulemista. Esimerkiksi kuluneena kesänä useat tiedotusvälineet harkitsivat, etteivät lainkaan uutisoi Muhammedin ”The Circus Starring Muhammed Spears” -kiertueen keikoista, koska maailmantähti halusi itse valikoida hänestä julkaistavat kuvat.

3 vastausta aiheeseen “Muhammed ei näyttäytynyt kuvaajille”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Hengellisillä syventymispäivillä torjuttiin islamia

(RUOHOLAHTI) Hengellisten syventymispäivien teema syntyi jo ennen kuin bussien kylkiin ilmestyi alkukesästä keskustelua ja jopa pahennustakin herättäneitä julisteita islaminuskosta. Muslimien...

Close