Kategoriat
Kotimaa

Allah tyytyväinen Halla-ahon tuomioon

(HELSINKI) Ainoa todellinen jumaluus, Allah, on tyytyväinen kaupunginvaltuutettu Jussi Halla-ahon (ps.) saamaan sakkotuomioon. Halla-aho tuomittiin Helsingin käräjäoikeudessa 30 päiväsakkoon jumalanpilkasta eiku uskonrauhan rikkomisesta. Allah kertoo toivoneensa alun perin ehdollista vankeustuomiota, muttei kuitenkaan aio valittaa tuomiosta.
”Kun juttelin muutamia viikkoja sitten Jorman [apulaisvaltakunnansyyttäjä Kalske] kanssa, ajattelin vielä että todennäköisesti tulee isompi tuomio. Mutta periaatehan tässä tietysti on tärkein, että väärin ajattelemisesta voidaan aina antaa tuomio. Tätä ajatusta olen itse ajanut alusta pitäen” Allah linjasi puhelimitse Lehden toimitukselle.
Odotettavissa
marttyyriutta

Asiantuntijat arvelevat tuomion johtavan laajaan ääriliikkeiden iskusarjaan keskustelupalstoilla ympäri Suomea. Tyypillisesti vastaavissa tilanteissa joka ainoa Heinolan pikkunatsi on päässyt vähäksi aikaa kokemaan olevansa pohjoisen Euroopan merkittävin sananvapauden soturi, toteaa Helsingin yliopiston päivystävä dosentti Palindromi Halla-Allah:

”Kyllä kotivirkkaajatpistefistä ystavammesaniaisetpisteorgiin saadaan varautua nyt parin viikon ajan ihan vitunmoiseen tungokseen, kun kaikkien ylen tärkeät mielipiteet eivät vaan mahdu hommafoorumiin kapasiteettiin ja johonkin ne on ihan vitun pakko päästä purkamaan. Että onnea matkaan vaan kaikille, jotka yrittävät mistään muusta puhua.”

27 vastausta aiheeseen “Allah tyytyväinen Halla-ahon tuomioon”

Hyi saatana. Menen asumaan tynnyriin seuraavaksi 37 vuodeksi ettei tarvitse todistaa tulevaa keskustelua. Kannen pistän päälle ja ihan hiljaa istun siellä.

Olen sitä mieltä, että tämä Lehden kommenttipalsta on perseestä.
Jos kuitenkin joku päättää haastaa minut oikeuteen, niin tuo ylläoleva kommentti on ironiaa. Haluan tässä herättää keskustelua, en kuitenkaan sellaista keskustelua, josta joutuisin maksamaan sakkoja tai sellaista, jota en voisi perua vaikka esim. oikeudessa.

Päinvastoin, tässä on nyt ainutlaatuinen mahdollisuus olla puhumatta päiväsakoista!

Keskustelupalstoille kirjoittelijat ja uutisten kommentoijat pitäisi muutenkin kaikki lähettää Siperiaan. Sinne lapsuutemme Siperiaan, jossa ei ole sähköä eikä muutakaan internettiä.

sananvapaus sananvapaus sananvapaus sananvapaus sananvapaus sananvapaus sananvapaus sananvapaus sananvapaus sananvapaus sananvapaus sananvapaus sananvapaus sananvapaus sananvapaus sananvapaus sananvapaus sananvapaus sananvapaus sananvapaus sananvapaus sananvapaus sananvapaus sananvapaus sananvapaus sananvapaus sananvapaus sananvapaus sananvapaus sananvapaus sananvapaus sananvapaus sananvapaus sananvapaus sananvapaus sananvapaus sananvapaus sananvapaus sananvapaus sananvapaus sananvapaus sananvapaus sananvapaus sananvapaus sananvapaus sananvapaus sananvapaus sananvapaus

Kaikki jengi pitäis tappaa. Kaikki erinväriset, ja samanväriset ja homot ja heterot ja miehet ja naiset.

Mutta, mutta! Hannu ja Kerttu! Ihan varmasti Hannu penetroi pikku Kertun metsässä. Ja se on ihmisoikeusrikos. Ettekö te tajua???

Hommaforumilla en saanut huomiota, joten kirjoitan nyt mielipiteeni (eli totuuden) tähän:
Jälleen on todistettu että elämme Neuvosto-Suomessa, jossa sananvapautta ei ole, vaan äärisuvaitsevaisto ja viherfeministit pitävät lainsäädäntä-, toimeenpano- ja tuomiovaltaa käsissään. Vain maahanmuuttajat ja naiset saavat täällä oikeutta, sensijaan valkoinen heteromies kärsii jatkuvasta syrjinnästä ja lasikatoista. Mutta seuraavissa vaaleissa JallaJalla-aho tulee yksin nousemaan Suomen suurimmaksi puolueeksi, sanokaa minun puhuneen.

Vihreiden naisten järjestämä Halla-Ahon vitsintutkinta on luonnollisesti vain savuverho ja palstantäyte, jolla salaliitto pyrkii taitavasti suuntaamaan huomion pois siitä varsinaisesta järkyttävästä asiasta, että
sori nyt pitää lopett

Mitähän tässä enää uskaltaa kommentoida. Pääasia että SeJonkaNimeäEiSaaMainita on nyt tyytyväinen.

Työttömänä tusinakolumnistina näin lama-aikaan olen erittäin tyytyväinen tästä käräjäoikeuden kohdennetusta elvytystoimesta. Lähetin jo Kotipiha-lehden toimitukseen oivaltavan ja ytimekkään kolumnin, ja Pirkka-lehteen keveän pakinan aiheen tiimoilta. Pamfletti ilmestynee Barrikaadi-julkaisuista vielä tämän syksyn aikana.

Tärkeintä on kuitenkin säilyttää se sivistysvaltion periaate, että mitä tahansa saa sanoa kunhan on ihan vitun hiljaa, ja kansalaiskeskustelu on hyvä juttu kunhan kaikki pitävät typerät turpansa ummessa. Näin meillä selvittiin Neuvostoliitosta ja näin selvitään kaikesta muustakin.

Tasa-arvo ei toteudu uskonrauhanrikkomisasioissa. Halla-aho saa pienen tuomion ja runsaasti julkisuutta väitettyään että Muhammed oli pedofiili, mutta minä en saa mitään, vaikka olen haukkunut Jeesusta homoksi ja deekuksi jo vuosia niin netissä kuin lähiöbaarissakin.
Uskontoja ei saa asettaa eriarvoisiin asemiin! Mistä peruskoulun käynyt ja iltapäivälehtiä lukeva Matti Meikäläinen muka tietäisi muiden uskontojen maton alle lakaistuista jutuista? Ei mistään. Sen kyllä kaikki tietävät, että Jeesus ei ollut kiinnostunut naisista, hengasi äijäporukassa ja tykkäsi muuttaa vettä viiniksi ja kyllä siitä vedettyjen johtopäätösten pitäisi demokraattisessa yhteiskunnassa riittää suuren luokan uskonrauhanrikkomiskohuun!
Halla-ahon tapauksessa on taas käynyt niin, että kirjoja lukeva tyyppi saa runsaasti julkisuutta ja paljon naisia ja varmaan Kepu ottaa hänet ehdokkaaksi seuraaviin eduskuntavaaleihin. Miksei tavalliselle kansalaiselle suoda samanlaista mahdollisuutta?

Miksi Allah ei voi pelata jalkapalloa? Koska heti kun Allah saa kulman se perustaa siihen pizzerian x)

Miksei skinhead voi pelata jalkapalloa? Kun se alkaa aina potkimaan omaan päähän x)

Rasismin sävyttämää valehtelua väittää, että Muhammed olisi pedofiili. 9-vuotiaan naiminen raskaaksihan oli Arabiassa silloin (Muhammedin säätämien lakien mukaan btw) sallittua eikä mitään rikollista pedofiliaa.
Näin älykkään perustelun Osmo Soininvaara heitti blogissaan, kun anonyymit kommentoijat kovistelivat häneltä, millä tavalla olisi perusteltua tuomita ihminen siitä, että hän kirjoittaa Muhammedin olleen pedofiili. Sittemmin Osmo näki parhaaksi poistaa koko keskustelun sananvapautta korostavasta blogistaan, joten tarkkaa sitaattia ei enää löydy.
Onko niitä älykkäämpiä perusteluja olemassakaan? Homma tuntuu täällä menevän niin, että ne jotka ovat tarpeeksi fiksuja tutustuakseen asiaan itse sen sijaan että lukisivat Halla-ahon mukasitaatteja Hesarista ja Metrosta alkavat halveksua ylläpitäjiä niin paljon, että vaihtavat paikkaa ja jäljelle jäävät vain krapulassa Niinistön tulemista ja tissejä hokevat idiootit.
Hei, toihan pätee kanssa SDP-puoleeseen. Pää pois sieltä perseestä nyt, pojat.

”Miksei skinhead voi pelata jalkapalloa? Kun se alkaa aina potkimaan omaan päähän x)”
”alkaa potkia”.

Pyhä Pietari ja kolleegansa muista joukkueista ovat saaneet kuulemma uudet säännöt lajitella maallisen elämän jättäneet nk. ylä- ja alakertaan pääsijöihin. ”Samanväriset yläkertaan ja eriväriset alakertaan”, kuului käsky. Siinä sitä on Pietari-poloisella ihmettelemistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Muhammed ei näyttäytynyt kuvaajille

(HELSINKI) Helsingin käräjäoikeudessa paikan päällä Jussi Valhalla-ahon (pers) oikeudenkäyntiä seurannut profeetta Muhammed onnistui jälleen välttämään kaikkien valokuvaajien yritykset saada harvoin...

Close