Kategoriat
Kotimaa

Flirttailu statuspäivityksiä likettämällä epäonnistui

(LOGIN) Paikallinen mies Antton Enantton ei ole onnistunut vikittelemään naapurmökin kaunista Saaraa saatille, vaikka Enantton on painanut Facebookissa like-nappulaa Saaran jokaisen statuspäivityksen kohdalla viimeisen 36 päivän ajan.
”En tajua. Hirmuisesti olen yrittänyt viestittää, että kiinnostusta olisi. Välillä Saara jopa käy likettämässä minun statuspäivityksiäni, mutta silti ei ole riiuureissulle ollut asiaa”, Enantton harmittelee.
Enantton on yrittänyt myös pokettamista, mutta kaunis Saara ei ole vastannut siihen. Myös virtuaaliset kukkapaketit ovat kadonneet kuin kankkulan kaivoon.
”Saattaa olla, että riipaisen kovan kännin tänään”, Enantton pohtii.

13 vastausta aiheeseen “Flirttailu statuspäivityksiä likettämällä epäonnistui”

Milläs se Anttoni känninsä raapaisee, kun ei Saara sille varmaan ole virtuaaliviinaa giftannut?

Anttoni hyvä, naiset eivät reagoi ystävällisiin yhteydenottoihin vaan heille pitää olla raju. Itse en ole tästä ”naamakirjasta” koskaan kuullut, mutta eiköhän siellä päde samat säännöt kuin normaalissa maailmassa.
Yksi hyvä konsti on esimerkiksi lähettää palavia kirjeitä postin välityksellä. Se kertoo siitä että rakkaus on tosi tulista ja Rock and Roll.
Varmimman lopputuloksen saavutat kuitenkin suoralla toiminnalla. Odota pimeän metsäpolun vierellä josta tiedät lemmittysi kulkevan ja hänen astuessaan kohdalle ”astu” hänet, eli rakastele hänen kanssaan. Naiset osaavat arvostaa tämän kaltaista sponttaania romanttista elettä.

Päivä-Sanomat: Paikallinen mies Antton Enantton:in statuspäivitys on herättänyt kovaa keskustelua esim. Vauva-lehden keskustelupalstalla. Siellä eräät aktiiviset keskustelijat repäisseet järkyttävillä kuvilla. Kuvia on otettu muunmuassa omista status-päivityksistä ja niitä on kommentoitu mm. ”Olipa uskaliasta” ja ”katso me ollaan päivälehden etusivulla.”.

En ymmärtänyt tästä muuta kuin kännin. Jään odottamaan viranomaisten tulkintaa.

Missä viipyy Lehden nerokas satiiri vaalirahakohusta uusimmista käänteistä?
Ei tarvitsisi edes keksiä mitään uutta – pelkkä copy-pastaaminen verkkoiltiksestä riittää.

valtiolle verotuloja: Asikirjan väärennöksestä, muistamattomuudesta,
valehtelusta…
katainen

Hallituksen, joka on menettänyt luottamuksensa kansalaisten rikollisuuteen ja jolla itsellään on lähes puhtaat viime syksyn jauhot pussissa tulisi vähinäänkin erota virastaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Allah tyytyväinen Halla-ahon tuomioon

(HELSINKI) Ainoa todellinen jumaluus, Allah, on tyytyväinen kaupunginvaltuutettu Jussi Halla-ahon (ps.) saamaan sakkotuomioon. Halla-aho tuomittiin Helsingin käräjäoikeudessa 30 päiväsakkoon jumalanpilkasta...

Close