Kategoriat
Kotimaa

Etelän medialla epäillään olevan al-Qaida-yhteyksiä

(PUOLUEETON MEDIA) Suojelupoliisi aloittaa tutkinnan salaperäisen ”Etelän media” -järjestön yhteyksistä kansainväliseen rikollisuuteen. Nimettömiä käyttävien lähteiden mukaan ryhmittymällä saattaa olla kytköksiä jopa pahamaineiseen al-Qaida-verkostoon, talibaneihin sekä marttaliittoon.
Etelän mediaa on julkisuudessa eli Pohjanmaalla epäilty muun muassa WTC-iskuista, ristiretkistä, perisynnistä, tsunameista ja yrityksistä immanentoida Eschaton. Siihen uskotaan kuuluvan jopa kahdeksan miljoonaa suomalaista, paitsi Pohjanmaalla.

3 vastausta aiheeseen “Etelän medialla epäillään olevan al-Qaida-yhteyksiä”

Etelän Media on huolissaan tällaisista väitteistä ja toivoo Lehden toimitukselta lisäselvityksiä lähteistään. Toivommekin että Lehti paljastaa lähteensä kahden tunnin sisällä, jollei Lehti vaivaudu kommentoida väitteitään tätä kirjoittaessamme.
Etelän Medialla, tai sen Helsingin toimituksella ei ole yhteyksiä muihin järjestöihin eikä se tue terrorismia. Etelän Median jäsenet eivät toimi maan alla, vaan täällä http://www.facebook.com/group.php?gid=138325297219.
Etelän Media tulee jatkossakin pyrkimään puolueelliseen tiedonvälitykseen, sekä olemaan keskustapuolueen rötösten vastuunkantaja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kalli asettaisi Keskustan Montesquieu'n malliin tuomiovallan tilalle

(HURAA HURAA) Keskustan eduskuntaryhmän todennäköinen puheenjohtaja - ainakin viime tarkistuksen jälkeen - Timo Kalli ehdottaa perustavanlaatuisia muutoksia perinteiseen vallan kolmijakomalliin....

Close