Kategoriat
Kansalaisjournalismi Politiikka

Vanhanen: Kansanvallan sotkemiseen politiikassa ei juridisia perusteita

(KOHUN KESKIPISTE) Suomen päälautamies Matti Vanhanen (kesk.) ei Keskustan uusimman selvityksen mukaan näe juridisia perusteita porvarihallituksen toiminnan vaikeuttamiseksi demokratiaan vedoten.
”Olemme oikeuskanslerin [Jaakko Jonkan] kanssa yhtä mieltä, että vaikka termiä demokratia tyypillisesti käytetään poliittisen valtion asiayhteydessä, olennaisempaa on, että teidän tulee kysyä itseltänne: mitä tekemistä Chewbaccalla on käsiteltävän asian kanssa. Ei mitään. Arvoisat herrat ja naiset, sillä ei ole mitään tekemistä tämän asian kanssa. SIINÄ EI OLE MITÄÄN JÄRKEÄ!” Vanhanen ilmoitti tiedotusvälineille.
”Enemmistön tyrannia on sosialismia, eivätkä hallituksen ostaneet rahoittajatahot ole voineet valmistautua tällaiseen malliin”, lisäsi Vanhasen takaa myös surumielisesti alaviistoon katsova valtionvarainministeri Jyrki Katainen (kok) ja toivoi kohulle mahdollisimman nopeaa loppua molempia silmiään iskien: ”Ay-tukia leikkaamalla tämä kohu siivotaan.”
Ensin kansan nosti varpailleen uuden Kiina-mallisen Internetin lisäksi mm. Nokian maksama Perustuslain Romutus (kok), mutta Suomen politiikan nykytila on asetettu tapahtuneen jälkeen kokonaisvaltaisemminkin kyseenalaiseen valoon.
Helsingin Sanomat ilmoittaa KRP:n tutkivan korruptiota vastustavan kansan ja Yleisradion toimet kohussa.
”Hallituksella ja eduskunnalla on täysi luottamuksemme, seuraava luottamusäänestys käsittelee kysymyksen, onko kansalla enää porvareiden luottamusta kohussa”, Vanhanen pohtii mietteliäästi.
Vanhasen mukaan kansa voidaan tarpeen tullessa hajoittaa tai ääritilanteessa vaihtaa jonkun toisen valtion kansaan. Tärkeimpinä kysymyksinä tulevan kansan valinnassa pääministeri pitää poliittisia tavoitteita ja sopivalla tavalla rappeutunutta porvarimoraalia, joka kulkisi enemmän oikeistohallituksen kanssa samalla aaltopituudella.
”Poliittinen ajojahti on tehnyt kleptokratian harjoittamisesta kohtuuttoman vaikeaa”, Keskustan puoluesihteeri Jarmo Korhonen analysoi.
Lautakasan päältä tavoitettu pääministeri Vanhanen puolestaan arvioi, että ”RAY:n kansanterveydelle tarkoittamien tukien kanavoiminen suuria voittoja tekeviin yrityksiin sekä näiden rahojen myöhempi kähmintä on vuosikymmenten aikana porvaripuolueiden piirissä kasvanut käytäntö, ei yksittäinen pääministeri siitä voi vastuuta kantaa.”
(Jutun kansalaistoimitti Muppa Kuningas.)

2 vastausta aiheeseen “Vanhanen: Kansanvallan sotkemiseen politiikassa ei juridisia perusteita”

Vanhanen: Kansanvallan sotkemiseen politiikassa ei juridisia perusteita »…
olennaisempaa on, että teidän tulee kysyä itseltänne: mitä tekemistä Chewbaccalla on käsiteltävän asian kanssa. Ei mitään. Arvoisat herrat ja naiset, sillä ei ole mitään tekemistä tämän asian kanssa.

Totuus seuraa perästä….

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Etelän medialla epäillään olevan al-Qaida-yhteyksiä

(PUOLUEETON MEDIA) Suojelupoliisi aloittaa tutkinnan salaperäisen "Etelän media" -järjestön yhteyksistä kansainväliseen rikollisuuteen. Nimettömiä käyttävien lähteiden mukaan ryhmittymällä saattaa olla kytköksiä...

Close