Kategoriat
Ulkomaat

Dead Kennedys jälleen alkuperäiskokoonpanossa

(KAMPUTSEA) Bostonilainen punkyhtye The Dead Kennedys on palannut alkuperäiskokoonpanoonsa. Basisti Ted Kennedy lähtee kiertueelle yhdessä veljiensä kitaristi rumpali Robert Kennedyn ja kitaristi-laulaja John Kennedyn kanssa. Yhtyeen suurimpia hittejä ovat Ich Bin Ein Berliner, Ask not what your country can do for you ja Too Drunk To Fuck.

14 vastausta aiheeseen “Dead Kennedys jälleen alkuperäiskokoonpanossa”

Kokoonpanoonhan kuuluu myös Joe Kennedy Jr. ja hitteihin The night on Chappaquiddick.

Entä Hengari-Hertta (joku Jacqueline) ja roudari-Roope (taisi olla joku everstiksi itsensä ylentänyt Parker), ilman heitä mikään bändi ei ole täydellinen.

Käsittämättömän hyvä bändi. Käsittämättömän suuria yleisöjä mullan alla. Käsittämättömän paljon esiintymispaikkoja.

Teille Herra Majuri ja tämäkin tiedotusprikaati kuuluu komentoonisanoo:

Järjestän piakkoin Myrskylässä seminaarin, jossa selviää totuus Ted Kennedyn murhasta. Olen tutkinut sitäkin jo 45 vuotta, koska tiesin hänen lopulta seuraavan veljiään.

Mitä helvettiä? Hauska ja oivaltava uutinen Lehdessä?
Näitähän ei ole ollut sitten vuoden 2005, ei tälläinen peli Erkon sanomakelkassa vetele. Bänniä kirjoituksesta vastaavalle toimittajalle, enemmän niitä hyperpoliittisia ja sataan kertaan Hesarissa kierrätettyjä ”höhöhö Paavo Väyrynen on tymä”, ”höhöhö jussi halla-Aho on nazi” ja ”höhö Kokoomus on paha ja ahne” juttuja!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
VR testaa joustavaa hinnoittelua

(PASILA) Valtion Rautatiet aloittaa ensi vuonna kokeilun kaukojunien lippujen "joustavasta" hinnoittelusta. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että lippu on sitä kalliimpi,...

Close