Kategoriat
Sähkeet

Disney ja Marvel tehostavat tuotantoaan – lomautukset purevat sankareihinkin

(GOTHAM) Sarjakuvamaailman suuri yhteenliittymä Disneyn ja Marvelin välillä on johtanut monien supersankarien ja muiden sarjakuvahahmojen irtisanomisiin ja lomautuksiin. Disneyn mukaan yhtiö tehostaa toimintaansa muun muassa yhdistämällä eri hahmoja genrerajojen yli.
”Esimerkiksi Tupu Ankka nousee korvaamaan Peter Parkerin Hämähäkkimiehenä. Tupu hoitaa myös kaikkien kolmen veljenpojan näyttelemisen, sillä annoimme kenkää Hupulle ja Lupulle”, kertoo yhtiön puhemies Wall-E.
Henkilöstömenoihin tavoitellaan kertaluonteisia 6,6 miljardin euron säästöjä. Järjestöistä muun muassa Kostajat on ilmoittanut, ettei heillä ei ole oikeutta sopia lomarahan vaihtamisesta vapaaksi paitsi hovimestari Jarviksen kohdalla.

5 vastausta aiheeseen “Disney ja Marvel tehostavat tuotantoaan – lomautukset purevat sankareihinkin”

Ryhmä-X:n ryhmänjohtaja Rullatuolimiestä elokuvissa esittänyt Jean-Luc Picard korvaa Pelle Pelottoman pajalla pätkätöissä vuosikymmeniä työskennelleen pikku apulaisen sekä eläindokumenttien alalla kunnostautuneen konsernijohtaja Walt Disneyn. Eduskuntatalon rappusilta juopottelemasta tavatut P.A. ja Wall-D kertoivat aloittelevansa yhteistä Idols-kiertuetta heti voitettuaan ensi vuoden kisan omalla ”old skool räp”-puhetanssimusiikkiesityksellään.

Huonoksi vetää tämä lama!
Tarzania ja Fantomia (alias Mustanaamiota) ei kyllä pidä lopettaa. Iines ja se Hannuhanhi kanssa sopisi jättää. Mummoankkaan en ota kantaa enkä Akuun veljenpoikineen, Roopen, Hessuun tai Helunaan. Karhukopla sopisi kanssa jättää, kun ovat pestautuneet Suomen poliisiin rynnäkköporukaksi ja pankkiryöstelyn jättivät vähemmälle.

Niin, tuottavuusohjelma voi olla tässä tapauksessa paikallaan. Tarkoitan sitä että Marvel työllistää suuren joukon super-rikollisia, jotka useimpien maiden lainsäädännön mukaan kuuluisivat vankilaan.
Toisaalta niin kuuluisi suuri joukko Disney Co:n johtohenkilöstöstäkin, etunenässä syväjäädytyksessä aikaa parempaa odotteleva Walt-setä itse.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Dead Kennedys jälleen alkuperäiskokoonpanossa

(KAMPUTSEA) Bostonilainen punkyhtye The Dead Kennedys on palannut alkuperäiskokoonpanoonsa. Basisti Ted Kennedy lähtee kiertueelle yhdessä veljiensä kitaristi rumpali Robert Kennedyn...

Close