Kategoriat
Kansalaisjournalismi Urheilu

Kuvankaunis nainen ratkaisi EM-välierän

(HELSINKI) Kuvankaunis nainen ratkaisi Hollannin voiton naisten jalkapallon EM-kisojen välierässä. Vapaamielisestä seksuaalipolitiikastaan tunnettu Hollanti voitti rangaistuspotkukilpailussa Ranskan, joka tosin ei ole huono naismaa sekään.
Hollannin siis ihan oikeasti aivan sairaan hyvännäköinen keskikenttäpelaaja Hellan Lettas onnistui rangaistuspotkukilpailun viimeisenä potkaisijana.
Hollannin valmentaja Ronald Kuuma oli voiton jälkeen todella tyytyväinen, sillä EM-kisojen välierävaiheessa mediahuomio alkaa keskittyä olennaiseen.
”Vihdoinkin jengi alkaa huomata, että nämä naisfutarit ovat ihan mielettömiä kissoja! Laita sinne lehteen, että esimerkiksi tuo meidän Lettas on kuvankaunis nainen. Huhhuh”, Kuuma sanoi.
Hollanti kohtaa jalkapallon EM-kisojen välierässä Englannin, jota ei välttämättä tunneta naiskauneudestaan, mutta kyllähän siinäkin joukkueessa aika montaa tosi hottista beibeä on. Phhwoooaaa!
(Jutun kansalaistoimitti Jan Jerkkoff.)

7 vastausta aiheeseen “Kuvankaunis nainen ratkaisi EM-välierän”

Mielestäni Lehden tulisi pyytää anteeksi tätä artikkelia ja kansalaistoimittajan tyhjästä parkkipaikasta tulisi saada kuva jokaiseen lehteen.

Ei tästä voi edes vääntää vitsiä, ne tekevät sen itse. Milloin oikein aiotte lakata teeskentelemästä, että elämässä ei ole kyse seksistä?

Kyllä median edustaja saa arvostella naisia ihan miten vittu huvittaa. Tämä johtuu siitä, että median edustaja on rivikansalaisia korkea-arvoisempi.

Vaadin että Suomen Potkupallojoukkueet lopettavat meidän viattomien luontokappaleiden eli huuhkajien ryvettämisen, ja vaihtavat maskottilinnuksi esimerkiksi suorastaan tai kaakanan.

Hollannin naiset kohtaavat siis Englannin naiset. Ja potkivat naisten jalkapalloa naisten nurmikentällä naisten maaliin naisten shortseissa. Ja tästä uutisoidaan naisjuttu oikean sanomalehden naisosastolla. Ettei vaan kukaan erehtyisi kutsumaan naisjalkapalloilijaa jalkapalloilijaksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Disney ja Marvel tehostavat tuotantoaan – lomautukset purevat sankareihinkin

(GOTHAM) Sarjakuvamaailman suuri yhteenliittymä Disneyn ja Marvelin välillä on johtanut monien supersankarien ja muiden sarjakuvahahmojen irtisanomisiin ja lomautuksiin. Disneyn mukaan...

Close