Kategoriat
Kotimaa

Valtio aktivoi pitkäaikaistyöttömän

(SINATRA) Pääministeri Matti Vanhasen (kesk) johtama hallitus on päättänyt aktivoida pihtiputaalaisen pitkäaikaistyöttömän Raimo Pusikon.
”Haluaisitko pelata vähän pasianssia?” pääministeri Vanhanen kysyi Pusikolta.
Kuultuaan aktivointilauseen Pusikko nousi seisomaan tyhjä katse silmissään, suoristi housunsa ja meni ojaan seisomaan.
”Hallituksen työllistämispolitiikka on onnistunut erinomaisesti. Hallituksen työllistämispolitiikka on onnistunut erinomaisesti. Hallituksen työllistämispolitiikka on onnistunut erinomaisesti. Hallituksen työllistämispolitiikka…”, hän toisteli.

4 vastausta aiheeseen “Valtio aktivoi pitkäaikaistyöttömän”

Nyt kyllä meni Vanhaselta vanhanaikaiseksi. Ei sen aktivoitavan pitänyt putaan Pusikko. Sen piti olla se ministeri Risikko!
Hattu kiertämään ja kolehti kokoon, jotta saadaan Matille silmä- tai ikkunalasit. Kyllähän Pusikko ja Risikko pitäisi kyllä vähemmälläkin erottaa:Pusikko on se lepikko, mihin tytön kanssa joskus tanssilavalta.
vähän askaroimaan. Risikko ei ole pajupuska, vaan ministeri sellaisella pehmeällä rintavarustuksella varustettu.
Työvoimapolitiikkaan en puutu, mutta kyllä se näin kansakoulupohjalta arvellen on aika hyvä saavutus hallitukselta, kun 5 milj porukasta (vauvat ja vaivaiset mukaan lukien)onnistuu saamaan liki 500 000 pois työstä ja veronmaksun ikeestä. Ei muuten joka poika tuohon pysty.

Keskusteluun osallistumisesta on tehtävä ammatti. Samoin keskustelun herättämisestä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kuvankaunis nainen ratkaisi EM-välierän

(HELSINKI) Kuvankaunis nainen ratkaisi Hollannin voiton naisten jalkapallon EM-kisojen välierässä. Vapaamielisestä seksuaalipolitiikastaan tunnettu Hollanti voitti rangaistuspotkukilpailussa Ranskan, joka tosin ei...

Close