Kategoriat
Kulttuuri

Reijo Mäki oppi uuden sanan

(KELLARIPIIRI) Turkulainen dekkaristi Reijo Mäki on oppinut uuden sanan, paljastaa uusi Apu-lehti. Lehden mukaan Mäki kävi äskettäin pitkästä aikaa ulkona, ja kuuli ohimennen sanan ”naistutkimus”.
Koska sanasta ei tullut känniin eikä se nauranut vielä kolmannellekaan pilluvitsille ja oli loppujen lopuksi aika vaikea kirjoittaa oikein, päätti Mäki, että se on paska sana ja yäk ja emmä. Kaiken huipuksi kaverit kertoivat Mäelle myöhemmin, ettei naistutkimus myöskään valmista kännykänkuoria tai paperikoneita, minkä vuoksi se on Suomen kannalta ihan turha juttu.
Lehden saamien tietojen mukaan Mäki aikoo kirjoittaa oppimiskokemuksestaan kahdeksan dekkaria, jotka julkaistaan ensi viikolla. Ensimmäinen niistä, Vares saa taas pesää, sisältää ennakkotietojen perusteella Mäen laatiman korkeatasoisen analyysin siitä, mitkä yhteiskunnan palvelut ovat välttämättömiä säilyttää ja miten niiden rahoitus tulevaisuudessa turvataan.

6 vastausta aiheeseen “Reijo Mäki oppi uuden sanan”

Ai mäki muka hyvää matskua naistutkimukselle? Sitä paitsi mäki ja naistutkijat ollaan yksi meistä.

Toimittaja Kirkkoveneen laatiman gallupin mukaan yli 80 prosenttia ravintola Uuden Apteekin asiakkaista uskoo Reijo Mäen turkulaisuuteen. Heistä naisia on jopa 12 prosenttia, miehiä 76, tyhjiä 15 ja loputkin juovat 38-prosenttista talonmiehen vapaapäivää puolisoidensa mukaan liian usein.
Iltalehden Turun painoksessa julkaistun kohututkimuksen mukaan myös Matti ja Teppo ovat ikuisia, elleivät satu kuolemaan hirvikolarissa Turun keskustassa.

Mitä? Unohtiko Reijo Mäki muka haastattelussa kertoa olevansa RESERVIN UPSEERI? No tuskin. Miksi toimittaja ei sitten korostanut tätä ihan saatanan tärkeää, paljonkertovaa ja ennen kaikkea kunnioitusta herättävää ihmetekoa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
"Konglomeraatti" yhä vitun ruma otsikossa

MONIALAYRITYKSEN TULOS ENNAKOITUA PAREMPI (MIKÄ-MIKÄ-MAA) Liikevaihdoltaan klusterinsa suurimpiin kuuluva monialakonserni julkisti odotettua parempia lukuja torstaina. Luvun 3 450 sijaan Reutersin...

Close