Kategoriat
Talous

NSN:lle iso tilaus Lähi-Idästä

(NASDAQ+8, LÄNSI-LUODE3) Verkkoyhtiö Nokia Siemens Networks (NSN) toimittaa Iraniin kattavan viestintälainsäädännön. Yhtiö ja Teheran ilmoittivat perjantain vastaisena yönä allekirjoittaneensa 13,5 miljardin euron aiesopimuksen.
NSN:n on sopimuksen mukaan määrä toimittaa maahan viestintälainsäädäntö, jonka avulla rikollisuutta voidaan torjua. Lisäksi 150 maassa toimiva verkkojätti muokkaa maan perustuslakia tarvittavilta osin.
Opposition kannattajat ovat vaatineet ihmisiä boikotoimaan peri-suomalaisen kännykkäyhtiö Nokian kilpailukykyisiä matkapuhelimia. ”Nokiaa ei pidä sekoittaa Nokia Siemens Networksiin, vaan ostaa kaupasta”, yhtiön tiedottaja Ben Roome sanoi.
Verkkoyhtiö korostaa, että laitteita voidaan teoriassa käyttää myös ihmisten oikeuksien puolustamiseen. ”Näitä laitteita on mahdollista käyttää hyvän tekemisen lisäksi myös pahan tekemiseen”, mainostaa Roome ja näyttää peukkua.

3 vastausta aiheeseen “NSN:lle iso tilaus Lähi-Idästä”

(Buchenwald-Pjongjang) Nokian suuri johtaja Capeat Hardiat kommentoi asiaa: Heti kun nämä puhelimen käyttäjät ovat ohjanneet elokuvan ja saanet 9 hole-in-onea ekalla golf-kierroksellaan, kuten minä, voimme Nokialla (Über-Mench) harkita joidenkin puhelimien seurannan lopettamista. Ja turhaan tekin saatanan köyhät toimittajat mussutatte, kun saamme asiat oikeaan malliin niin, uudessa Nokia-Nokialandiassa teidänlaiset laitetaan Salon matkapuhelintehtaalle uudelleenkoulutettavaksi. Jedem das Seine.

Oikeusministeri Tuija Braxin mukaan Suomi seuraa kehitystä mielenkiinnolla. Mikäli mahdollista, Iranin uusi viestintälainsäädäntö tullaan ottamaan käyttöön myös Suomessa. Elinkeinoelämän keskusliitto tukee ajatusta lämpimästi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Reijo Mäki oppi uuden sanan

(KELLARIPIIRI) Turkulainen dekkaristi Reijo Mäki on oppinut uuden sanan, paljastaa uusi Apu-lehti. Lehden mukaan Mäki kävi äskettäin pitkästä aikaa ulkona,...

Close