Kategoriat
Talous

"Konglomeraatti" yhä vitun ruma otsikossa

MONIALAYRITYKSEN TULOS ENNAKOITUA PAREMPI
(MIKÄ-MIKÄ-MAA) Liikevaihdoltaan klusterinsa suurimpiin kuuluva monialakonserni julkisti odotettua parempia lukuja torstaina. Luvun 3 450 sijaan Reutersin toukouussa haastattelemat alaa seuraavat analyytikot olivat arvelleet näkevänsä torstaina luvun 3 359.
Numeron ei kuitenkaan nähty olevan kestävällä pohjalla, sillä siihen oli laskettu mukaan luvut 354 ja 239. Näistä luvuista puhdistettu tulos oli alalla keskimäärin nähtyjä huonompi. Sijoittajat rankaisivatkin konglomeraattia New Yorkin pörssissä, jossa sen osake laski yli 11 prosenttia pörssin avauksesta numerosta 32,02 numeroon 28,21:een.

2 vastausta aiheeseen “"Konglomeraatti" yhä vitun ruma otsikossa”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Herneviljelmä aiheutti Järvenpään kaksion oudon räjähdyksen

(JÄRVENPÄÄ) Järvenpääläisessä kerrostaloasunnossa heinäkuun alussa tapahtunut outo räjähdys sai alkunsa herneiden kasvattamisesta. Herne on vaarallinen heroiinin johdannainen, joka on jo...

Close