Kategoriat
Kotimaa

Ääriryhmä AKK uhkaa iskeä Keski-Suomeen

(JAEMSAE) Viranomaiset varoittavat Keski-Suomessa Jyväskylän seudulla liikkuvia terrori-iskujen vaarasta viikonloppuna. Suojelupoliisin saamien tietojen mukaan iskuilla on uhannut nimellä ”AKK Motorsport” kutsuttu ääriryhmä.
”Ilmeisesti AKK aikoo viikonloppuna seisauttaa iskuillaan tieliikenteen Jyväskylän ja Jämsän seudulla lähes kokonaan. Lisäksi monet alueet kaupungeissakin voivat muuttua asuinkelvottomiksi. Varaudumme myös siihen, että järjestön kannattajat mellakoivat viikonloppuna Jyväskylän keskustassa”, kertoo Supon vt. ovenkahva kolmannessa kerroksessa.
Erityistä huolta herättävät AKK-järjestön väkivaltaiset siivet, kuten Marcus Grönholmin marttyyrien prikaatit sekä Jari-Matti Latvalan vapautuksen kansanrintama.

2 vastausta aiheeseen “Ääriryhmä AKK uhkaa iskeä Keski-Suomeen”

Ferrarille hommiin hälytetty Schumi on nähty Jyväskylässä kartta kädessä raapimassa päätään miten radat ovat muuttuneet hänen poissaollessa.
Raivaustraktoreita on pyydetty vähän oikomaan pahimpia mutkia, Räikkönen naureskelee terassilla.

Supolta jäi antamatta aktivistien tuntomerkit: Liian suuri lippis, vaatteissa joko tupakkamainoksia tai autojen logoja, haisevat bensiinille ja pakokaasulle. Puhuteltaessa puhuvat silmät kiiluen ahtopaineista ja alustan säädöistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Hallitus esittää uusia nimiä talvisodalle ja jatkosodalle

(EUFRAT) Suomen hallitus on tyytymätön oppikirjoissa ja julkisessa keskustelussa tavallisesti käytettyihin nimityksiin maamme historiallisista tapahtumista. Erityisen hankalina pidetään nimityksiä "talvisota"...

Close