Kategoriat
Kotimaa

Tutkimus: Lehtien keskustelupalstojen kirjoittajat tyhmiä

(JURMALA) Sanomalehtien keskustelupalstoille kirjoittavat ihmiset ovat huomattavasti keskimääräistä tyhmempiä, paljastaa Jyväskylän yliopiston nollatutkimuksen huippuyksikön selvitys. Selvityksessä tutkittiin useden kuukausien ajan suurten lehtien palstojen sisältöä.
”Yleisesti ottaen voidaan sanoa, että keskiverto palstalle kirjoittaja on ihan saatanan vati, etten sanoisi aivan vitun saapas”, summaa tutkimusryhmän johtaja Antero Lukijasuhde.
Lukijasuhteen mukaan vain nykyisten selainten sekä flash- ja java-pohjaisten sovelmien helppous tekee mahdolliseksi sen, että palstojen käyttäjät ylipäätään kykenevät kirjoittamaan niille. Hankalampi käyttöliittymä olisi heille ylivoimainen.
Älykkyystutkimuksen ohella Lukijasuhteen ryhmä kehitti yleisen keskustelupalstakommentin arkkityypin, jolle on jo haettu patenttia. Se kuuluu:
”Ihan käsittämätön ratkaisu! Ei ennen näin ollut! Ei ole taas kansaa kuunneltu! Minunkin tuttuni yhden kerran ja itsekin kerran melkein. Miksi tehdään tämmöistä, kun samaan aikaan vanhuksia ei hoideta ja veteraanit kuolee? Wikipediassakin sanottiin että. Ja sitten on vielä nämä maahanmuuttajat.”

50 vastausta aiheeseen “Tutkimus: Lehtien keskustelupalstojen kirjoittajat tyhmiä”

Tutkimuksesta päätellen suomessa ylikoulutetaan mediatutkijoita kun heille ei löydy oikeita töitä. Samaan aikaan tuodaan maahan pakolaisia jotka ei tee muuta kun nostaa sossurahoja ja notkuu tuossa ostarin sisäänkäynnillä. Äänestäkää vain niitä vasemmisto-hihhuli-vihreitä!!!!1
(satiiria)

Törkeää ylimielisyyttä median taholta! Taas tällainen nollatutkimus! Otanta on varmasti huono! Olen itse korkeakoulutettu ja hyvin toimeentuleva perheenisä pääkaupunkiseudulta, ja vaikka kirjoitankin usein keskustelupalstalle kriittisiä ja pikkumaisia kommentteja, en ole mikään vatipää tai vitun saapas!

Ihan käsittämätön ratkaisu! Ei ennen näin ollut! Ei ole taas kansaa kuunneltu! Minunkin tuttuni yhden kerran ja itsekin kerran melkein. Miksi tehdään tämmöistä, kun samaan aikaan vanhuksia ei hoideta ja veteraanit kuolee? Wikipediassakin sanottiin että. Ja sitten on vielä nämä maahanmuuttajat.

EU, eliittikulttuuriin vaan kaikki rahat laitetaan ja maahanmuuttajat! Eliittimaahanmuuttajiin vain laitetaan kaikki rahat ja EU ja kulttuuri! Vanhukset ja EU! EU! Musiikkitalo! EU! Jyrkkä ei koulujen uusille tauluille!

Kyllä on taas kepu maksanut hyvät rahat, jotta on saatu oikea tulos tutkimuksesta. Ei ole herroissa koskaan vikaan Katotaan vaan että perkele kyllä kansa vielä antaa sakin kutia. Nahkurin orsilla tavataan. Pee-Ee-Är-Per-Äs-Ee-Se.

Yleisesti ottaen voidaan sanoa, että keskiverto mediatutkija on ihan saatanan vati, etten sanoisi aivan vitun saapas.

Sanomalehtien keskustelupalstoille kirjoittavat ihmiset ovat tyhmempiä kuin ystävämme
a)toimittajina
b)poliitikkoina
c)omistajina

matti vanhanen sai kuulemma Novalta naisystävän,
sukset ja naisyst. vaatteet.
marja t. sai pesukoneen, rahanpesukoneen.

Ihan käsittämätön ratkaisu! Ei ennen näin ollut! Ei ole taas kansaa kuunneltu! Minunkin tuttuni yhden kerran ja itsekin kerran melkein. Miksi tehdään tämmöistä, kun samaan aikaan vanhuksia ei hoideta ja veteraanit kuolee? Wikipediassakin sanottiin että. Ja sitten on vielä nämä maahanmuuttajat.

miksei tämä jo näy?
Ei ollu hyvä juttu. Ootteko edes armeijaa käyny?Yks tuttuki kirjoitti viis vutta sitten paremmin. Ei ennen ollu näin tylsää.

Ei jumalauta. Näihin tutkimuksiin kyllä pistetään veronmaksajien rahoja, vaikka pedofiileille pitäis saada isommat tuomiot, pakkoruotsi pois kouluista ja Höglundin Panulle säännöllisesti pillua. Mitä te näistä jutuista kirjoitatte, kun vuoden 1918 asioistakaan ei vieläkään suostuta puhumaan totuutta? Venäjää ja natseja kyllä saa haukkua, mutta Yhdysvaltoja ja kommunisteja ei. Huomaa, että Lehtikin on ryhtynyt muun suvaitsevaiston mukana hyysäämään mamuja ja pakkomokuttamaan suomalaisia. Vittu tääkin on tietysti EU:n ja mun entisen kimmakaverin syytä. Sitä paitsi kenenkään ei oo pakko suostua anaaliseksiin ellei halua.

Jos ovat keskustelupalstojen lukijat tyhmiä, niin nämä ylläpitäjät ja moderaattorit ne vasta vatipäitä ovatkin. Ainakin eräässä Keski-Suomessa ilmestyvässä maakuntalehdessä. Miten se toimittaja muuttuukin moraalinvartijaksi kun se saa edes sen verran valtaa että voi sensuroida keskustelufoorumia. Vallan ytimessä.

Tällaiseen juttuun nyt on turha odottaa kommentteja muuta kuin aiva täysimbesilleiltä.

Sellaistahan se on – ylivoimaisesti suurimman ”yksittäisen käyttäjäviiteryhmän” suulla, kuin yhdellä.

Vai että tutkimus! Hah hah sanon minä!
Mutta ajatteleeko kukaan lapsia?

Lehtien keskustelupalstojen kirjoittajien taso on häkellyttävän alhainen, mutta se on ylläpidon syytä. Miksei liian vitun tyhmiä viestejä poisteta? Porukka puolustelee EU:a, ay-liikettä ja mamuja vaikka fiksu kirjoittaja perustelisi niiden Afrikkaan karkottamista sotaveteraaneilla ja kommunismin uhalla.
Jos viherstalinistien jälkeenjääneet törkyviestit poistettaisiin voitaisiin keskittyä rakentavaan ja älykkääseen keskusteluun siitä ketkä kaikki pitäisi karkottaa sinne vitun Afrikkaan ja milloin Suomi eroaa EU:sta ja alkaa rakentaa omaa talouspolitiikkaansa Islannin esimerkkiä noudattaen.

80% kaikesta on paskaa, tämä pätee tietysti myös keskustelupalstoilla. Ei pidä silti väheksyä sellaisia ikivihreitä klassikoita kuin ”Viherpiipertäjäfeministien salaliitto”, ”Aika hiljaista uutisrintamalla” tai ”Kehitysyhteistyömäärärahat vie leivän lasten suusta”.
Quality never goes out of style.

Saappaiden Keskusliiton puheenjohtajan (SKP) ominaisuudessa haluan todeta, että me Saappaat olemme syvästi närkästyneitä uutisoinnista, jossa jäseniämme verrataan sanomalehtien keskustelupalstojen kirjoittajiin. Älykkyytemme on todistetusti nokialaista tasoa, joten tämä täyttää selkeästi kunnianloukkauksen kriteerit. Olen ollut yhteydessä lakimieheemme Pertti-Marketta Yli-Höykkiöön elikkä perästä kuuluu te senkin joo. Enpä sano enempää. Totean vain, että Java on helkkarin hyvä pyörä, jolla isosetäni vieläkin päristelee Kurikan seudulla. Onko muuten kellään ylimääräistä kampiakselia?

Kenen rahalla tätäkin tutkimusta tehdään? Ei kai minun veromarkoillani? Nyt olis kirveelle töitä, herrat yliopistossa akateemisia tutkimuksiansa tekevät vaikka tavallinen kansalainen kyllä tietää tutkimattakin miten on. Ei saa yliopistosta tai kouluista eväitä elämään, ne saadaan lapsena isän nyrkistä ja aikuisena rehellisestä työstä ja suomalaisesta ruisleivästä.
Vsikks eihän tätäkään tietysti julkaista kun en puollusta EU:ta tai maahanmuuttajia.

Mitä viihdepaskaa! Riman alitus ja uutiskynnyksen ylitys! 7 päivääkin on korkeatasoisempi julkaisu. Lehden tilaukseni loppuu tähän! Mitäs siihen sanotte? Hyvästi.

Tutkimuksen päätelmä on tuotettu poliittisen korrektiuden hengessä. Popperilaisittain on täysin mahdotonta todentaa hypoteesia yksilön oletetusta kulttuurisidonnaisesta luonteesta saatanan vatina tai vitun saappaana. Tutkimus täyttää näin ollen tieteelle asetetut kriteerit vain julkisuuden puolesta, ja on täten selkeä esimerkki akatemiaan pesiytyneen feministiklikin lietsomasta postmodernista humanistisesta pseudotieteestä. Sitä paitsi keskustelupalstoille kirjoittaminen on täysin redusoitavissa biologiaan. Ehdotan tutkimukselle Septic ry:n HohHoijaa-palkintoa samalla kun masturboin villisti tuijottaen vuoroin omaa peilikuvaani ja Charles Darwinin koottuja. Jumalaa muuten ei ole olemassa, ellen sitten minä ole hän.

Huomaan että mielipidekirjoitteluun sarkastisesti suhtautuvilla ihmisillä on enemmän vapaa-aikaa kirjoitella mielipidekirjoituksia, kuin meillä työssäkäyvillä.

Tutkija on arvioinut ihmisen älykkyyttä nyt vain kirjallisen tuottamisen kautta. Älykkyydellä on myös monta muutakin puolta, tosin en ole varma tai tiedä mitä kaikkia puolia löytyy.
Mutta joka tapauksessa LOL

Saakos kysyä, montako kertaa (kesä)toimittaja on itse lukenut keskustelupalstojen kommentteja? Veikkaanpa, että EI KERTAAKAAN! Taattua LEHTI-laatua½ oli taas tämä juttu!! Kannattaisi perehtyä asioitten taustoihin tai laittaa ”isommat” asialle… …

Lehtien keskustelupalstoista on voitava puhua. Viherstalinismi islam raiskaus islam islam.

Moderaattori ei päästä viestejä läpi!!! Lehti SENSUROI kritiikkiä!!!!1134

Tämän täytyy olla manipuloitua tutkimustulosta!
Poikkeuksetta kaikki tekstit, joissa kirjoittajat kertovat itsestään, he ovat reilusti älykkäämpiä kuin keskiverto Mensalainen, molot ovat suurempia kuin R.Jeremyllä, rahaa niin ettei paskalle taivu ja vientiä niin, että rumimpia joutuu jo ampumaan.
Tarkistakaa tietolähteenne!

Ihan turha tännekkään mitään fiksua on kirjoittaa kun ei mene moderoinnista läpi!!! Julkaistaan vaan puna-virher-mädättäjien virallisia totuuksia! Demla ja safka jyrää, ja minä akateeminen, joskin työtön, tietotekniikka-alan super ammattilainen, joka en kuitenkaan kehtaa omaa oppiarvoani ääneensanoa, en voi kertoa täällä että kafferit ja kamelinpanijat ovat etnistä kuraa, ja niillä on vääränmalliset kallot.. vaikken rasisti siis olekkaan.

Ei mitenkään yllättävää, kun sisäistää että Lehden lukijat ovat nykyään keskivertoa tyhmempiä.
Halla-ahon esiin tuomaan tietoon monikulttuurisen Suomen tulevaisuudesta ei muuten (täälläkään) tunnu olevan yhtään mitään sanottavaa.

Lehtien keskustelupalstoista on keskusteltava lehtien keskustelupalstoilla!
Keskustelupalstoille on otettava laajempaan yleiseen keskusteluun keskustelupalstojen keskustelijoiden keskustelun taso.
Tätä varten tulee pikemmiten tehdä uusi osio keskustelupalstalle keskustelupalstoja koskevan keskustelun alle nimellä ”Keskustelu keskustelupalstoilla keskustelupalstojen, keskustelijoiden, keskustelun ja keskustelemisesta keskustelemisen ytimestä”.

No ei pitäisi koirankakan haitat, kun on niitä suurempiakin ongelmia. Ja sitä paitsi ei keskustelupalstoilla ole pelkkiä vateja ja saappaita, on siellä myös aidanseipäitä, tallukoita, sisäkumeja ja separaattoreita.
nimi. Yksi huolestuneista

Edellinen kommentoija unohti kirjoituksessaan mainita kovemmat rangaistukset ja pedofiilit, joten ajattelin lisätä ne tähän. Hieman epäilyttää toki. Uutisessakaan näitä ei taidettu mainita. Eikä myöskään sitä että eurolla ei saa niin paljon kuin viidellä markalla sai.
Tarkkuutta, lähimmäiseni.

…miksi ihmiset kirjoittaa keskustelu palstoille? Ennen osattiin käyttäytyä
ja teititeltiin aina kaupassakin kassoja.
Itse olen syntynyt 60 luvulla ja hyvinkasvatettu.
Kysympähän vaan?

Eikä!! Ei minun verorahojani.. minun verorahojani on nämä kaikki.. MINÄ MAKSOIN TÄMÄN!!

Kirjottaisitte omalla nimellänne kun kirjoittelette keskustelupalstoille. Menetätte uskottavuutenne kun kirjoittelette nimimerkillä.
nim. Harmistunut kansalainen

”Selvityksessä tutkittiin useden kuukausien ajan”
Hieman huonommin osattu kohta.

Hieman huonommin osattu kohta: ”Selvityksessä tutkittiin useden kuukausien ajan”

Hieman huonommin osattu tuo sana ’useden’ ensimmäisen kappaleen loppupuolella.

Antero Lukijasuhde.. hahaha!! Johan on, älykkyyden vertaaminen ATK-taitoihin.. hahaha!! Tekstistä huokuu Suuri Viisaus.

Kyllä kaikkein tyhmimmät kommentoijat löytyvät Lehden kommenttipuolelta. Minäkin olen aivan helkutin tollo ja täysin palikka.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Ääriryhmä AKK uhkaa iskeä Keski-Suomeen

(JAEMSAE) Viranomaiset varoittavat Keski-Suomessa Jyväskylän seudulla liikkuvia terrori-iskujen vaarasta viikonloppuna. Suojelupoliisin saamien tietojen mukaan iskuilla on uhannut nimellä "AKK Motorsport"...

Close