Kategoriat
Urheilu

Suomen nuorten jalkapallojoukkue esittää peliajan puolittamista

(SVÄRJE) Suomen alle 21-vuotiaiden jalkapallomaajoukkue esittää isoja muutoksia kansainväliseen pelisysteemiin. Joukkue haluaisi lyhentää ottelun mittaa arvoturnauksissa 90 minuutista puoleen, koska se sopisi paremmin heidän systeemilleen, kunnolleen, päälleen ja silleen.
”Huhhuh…puuh…totanii, huoh, sitävaan aateltiin tässä, huuuuu… kun kato”, totesi Suomen runkopuolustaja Kendo Jalaton-Yanari puoliajalla.
”Eikäkö, huh, puuh, äh, meinasin…että”, jatkaa Jalaton-Yanari kunnes romahtaa kentän pintaan uupumuksesta.
Suomen pikkuhuuhkajien peli perustuu nykyisessä sääntöjärjestelmässä 45 minuutin näennäiseen hallintaan ja sen jälkeiseen loppuunpalamiseen.

8 vastausta aiheeseen “Suomen nuorten jalkapallojoukkue esittää peliajan puolittamista”

Tämähän olisi vallan loistava idea, eihän tuota ”urheilulajia” kukaan jaksa 90 minuuttia seurata

Voisiko se väsymys johtua liian pitkästä puoliajasta. Puolitetaan se, käsky vain Fifalle. Eivät ehdi litkiä ihan yhtä paljon kaljaa. Kyllä kuudella potulla jaksaisi vielä toisen 45 minsaa. Ei ole mikään pakko koko korillista mieheen.

Suomen nuorten jalkapallojoukkue on yksi meistä!
Ihme logiikkaa, sillä minusta tuntuisi, että puolittamishankkeiden sijaan Suomen nuorten jalkapallojoukkue pitäisi mielumminkin vähintään tuplata.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Reserviläisjärjestöt huolestuivat Ruotsin inttijuttuperinteestä

(KASSULLA VITTU) Ruotsin päätös luopua asevelvollisuusarmeijasta herättää huolta kulttuuripiireissä. Etenkin armeijaperinteiden vaalijat, sotahistorioitsijat ja reserviläisjärjestöt pohtivat, miten käy ruotsalaisten inttijuttujen,...

Close