Kategoriat
Kotimaa

Vanhasen tila yhä huonompi

(AMNESIA) Pääministeri Matti Vanhasen tila huononee häntä hoitavien lääkärien mukaan kaiken aikaa. Pääministerin muistin selvä heikkeneminen alkoi huolestuttaa hänen läheisiään jo viime vuonna, minkä jälkeen tilanne on vain huonontunut. Vanhasella on yhä suurempia ongelmia muistaa esimerkiksi tapaamisiaan Keskustapuolueen rahoittajien kanssa.
”Mitä? Anteeksi, mikä olikaan kysymys, en muista millään” kommentoi Vanhanen itse sairasvuoteeltaan. Hän ei halunnut kommentoida puoluesihteeri Jarmo Korhosen roolia tilansa kehittymisessä.
”Kenen? Korhonen? Ikinä kuullutkaan. Anteeksi, mistä olimmekaan puhumassa?” pääministeri totesi.
Julkisuudessa on epäilty, että Vanhasen tila olisi vähentänyt hänen nauttimaansa eduskunnan luottamusta. Myös hänen kannatustaan puolueessa on arvuuteltu.
”Minkä puolueen? Maalaisliiton muistan juuri ja juuri, mutta sen jälkeen en kyllä muista yhtään mitään. Ainakaan mitään rahaa en ole saanut mistään, mutta yleisesti ottaen nyt en kyllä ainakaan muista mitään” kommentoi Vanhanen vielä myöhään illalla, kaikkien jo mentyä nukkumaan.

17 vastausta aiheeseen “Vanhasen tila yhä huonompi”

Ateenasta sähkötetään, että Vanhanen on paikallisen paavin korkeaa turvakoppiautoa Sinikalle näytettyään todennut sen itselleen niin sopivaksi, ettei hänen siinä ajellessaan mitään tarvitse muistaakaan.

Mutta keskustallahan on kokemusta dementikoista maan johdossa. Matti osoittaa mieletöntä urhoutta!

Myös Lehden uutisten taso näköjään laskee kesällä. Missä on Ruoholahden leijona?

Gösta hyvä, kun kirjoitat niin tarkista aina taustatiedot eli tee läksysi! Puhut kommentissa Sinikasta vaikka Vanhasen nyk. seuralaisen etunimi on Sirkka!

Vanhasen huono muisti on tarttunut minuunkin kun en enää muista kenen kanssa kukin milloinkin seurustelee.
Luulin ihan vakavissani, että Matti Nykänen on löytänyt uuden, mutta lööpissä väitetään Matin rakastuneen uudelleen Merjan kanssa, vai oliko Marjan?

Mites tämä menee? Onko dementia levinnyt pandemiaksi? Yksi kirjoittaa, ettei se nykyinen ole Sinikka vaan Sirkka. Mistä sen tietää. Matti on nopea. Sirkka voi olla jo entinen eli vanhanen ja Sinikka ehkä nyt uusin löytö.
Toinen valittaa, että tissit jäivät mainitsematta. Jessus. Onkos Masalla sellaisetkin? En ole huomannutkaan. Etu- vai takapuolessa?

Liekö joku kepulainen epidemia tämä pään reistailu? Pitäisi selvittää nopeasti levinneisyys muihin puolueisiin ja harkita tarkkaan pitäisikö julistaa puoluedemia.
Heikkoa tekoa tosin ovat nykykeput, Kekkosen pää sentään kesti melkein 80-luvulle asti.

Moi. Sale ootko nähny mun kännykkää? Hukkasin sen vissiin juhannuksena. Voisko joku kattoa onko mulla nyt kesäloma? Missä Sirkka on?
ps.löin just Unibetillä vetoa et sais vähän pätäkkää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Suomen nuorten jalkapallojoukkue esittää peliajan puolittamista

(SVÄRJE) Suomen alle 21-vuotiaiden jalkapallomaajoukkue esittää isoja muutoksia kansainväliseen pelisysteemiin. Joukkue haluaisi lyhentää ottelun mittaa arvoturnauksissa 90 minuutista puoleen, koska...

Close