Kategoriat
Politiikka

Perussuomalaiset esitteli EU-ohjelmansa

(AMMOH) Nousukierteessä oleva perussuomalaiset esitteli torstaina poliittiset linjauksensa tulevaa europarlamenttikautta varten. Puheenjohtaja Timo Soinin johdolla laadittu seikkaperäinen ja perusteellinen ohjelma on puolueen mukaan tarkoitettu vastaukseksi kritiikkiin, jonka mukaan puolue ei kykenisi muuta kuin räksyttävään oppositiopolitiikkaan.
Eurooppaakin ravistelevaan talouskriisiin perussuomalaiset käyttäisi järeitä, mutta tarkasti kohdennettuja lääkkeitä. ”Vastustamme jyrkästi talouskriisiä. Missä talouskriisi – siellä ongelma. Herrat ei tajua talouskriisiä, kansa tajuaa”, selitti Soini uuden talouspaketin sisältöä.
Yhtä tiukka kanta puolueella on hänen mukaansa ilmastokysymyksiin ja joulukuussa solmittavan Kööpenhaminan sopimuksen päästörajoituksiin ja suunniteltuun metsänsuojelun päästökauppaan.
”Missä ilmasto – siellä ongelma. Vastustamme jyrkästi Helsingin herrojen ilmastonmuutosta. Kansan ääni on unohdettu”, Soini analysoi.
Herrojen vika, siis niiden toisten herrojen
Paketissa ei myöskään ole unohdettu unionin laajentumis- ja uudistuskysymyksiä, tekijänoikeuspykälien yhtenäistämissuunnitelmia tai parlamentin ja ministerineuvoston sekä komission vallanjako-ongelmaa.
”Missä unionin laajentumis- ja uudistuskysymykset, tekijänoikeuspykälien yhtenäistämissuunnitelmat tai parlamentin ja ministerineuvoston sekä komission vallanjako-ongelma – siellä ongelma. Vastustamme ehdottomasti sitä mikä se olikaan. Kyllä kansa tietää”, Soini pohti.
Perussuomalaisten ohjelmaluonnos sai innostuneen vastaanoton kylillä tai jossain. Kajaanilainen muurari Sonny Nieminen sanoi, että on hyvä että joku ajaa hänen asiaansa muuallakin kuin käräjäoikeudessa.
”Homoista haluaisin vielä sanoa, että pelkään että ne vievät meidän naiset”, Nieminen arveli.

20 vastausta aiheeseen “Perussuomalaiset esitteli EU-ohjelmansa”

-Missä stereokulttuuri, siellä ongelma. Kansa kannattaa monokulttuuria.
-Pirullista asua Venäjän ja Ruotsin välissä. Kaikki tulee stereona.

Minä Kokoomuslaisena taas olen vahvasti sitä mieltä, että talouskriisin, ilmaston ja unionin laajentumis- ja uudistuskysymyksten, tekijänoikeuspykälien yhtenäistämissuunnitelmien tai parlamentin ja ministerineuvoston sekä komission vallanjako-ongelmien ongelmakohdista on kyettävä puhumaan koska kansan ääni uhkaa nykyisellään jäädä kuulumattomiin.
Muuten olen sitä mieltä että Suomen on liityttävä NATOON talouskriisin, ilmastonmuutoksen ja unionin… …ongelmakohtien ratkaisemiseksi.
Ps. Sosiaalipummi-maahanmuuttajille STOPPI

Näyttäisi siis siltä, että perushumalaiset eivät pidä ulkomaalaisista eivätkä herroista (sanan molemmissa merkityksissä) ja ajavat pienen ihmisen asiaa Brysselissä, eikö? Ajavatko he sitten lähinnä pienikokoisten suomalaisten rouvashenkilöiden etuja? No, kysynpähän vaan, että kuka ajaa lihavien, keskikokoisten ja pitkien miesten etuja Euroopassa? Mietitkö tätä äänestäessäsi? Näyttävät sitä paitsi pitävän Tapsaa jonain guruna, kun uskovat sen tietävän kaiken.

Hah, vittu Ilta-Sanomien Sanna Ukkola näköjään kirjoittaa pseudonyymin turvin tänne.

Rötösherrat kuriin ja sitte ne maahanmuuttajat ja kaikki muutkin vääränväriset ja ei-suomalaiset nehän vie meiltä leivän suusta ja kyllä kaikki saatais kuntoon kun vaan noista päästäis eroon ja sitte vielä nää kaiken maailman homppelit ja mitänäänyton ni nekin voitais samalla lähettää vaikka takas sinne Afrikkaan. Lamaki johtuu niistä ja pakkosäästöt kanssa. Timppa kyllä hoitaa!

”Vastustamme jyrkästi jalkapallohuliganismin tuontia Suomeen. Siksi käymme kannattamassa Millwallin huligaaneja Englannissa”.sanoo Timo Soini Espoon kultahammasrannikolta.
”Missä Helsingin herrat, siellä ongelma. Kaikki kunnia ja valta taivaan Herralle!, sama.

Timo Soini on hieno mies, hän on päässyt vaikeuksien kautta voittoon. Tyhjimmästä pimeydestä vallan valokeilaan. Nythän tienaa 15 000 euroa kuukaudessa takaisin meidän menettämiämme tukiaisrahojamme, mutta koska Eu-maksaa hänen palkkansa hän vastustaa sitä. Soini pelkäisi syntyvän eturistiriita, jos Eu maksaisi hänelle tämän kaltaista voitelurahaa.

”Hah, vittu Ilta-Sanomien Sanna Ukkola näköjään kirjoittaa pseudonyymin turvin tänne.”
Voi vaikka kirjoittaakin, mutta totta on joka sana.

Pikkuisen oikaisen. Kyllä se Timppa on ihan meitä perusjuntteja ja hyvä mies onkin – ilman suolaa ja marinointiakin. Älkööt nyt nimitelkö joutavia silkasta kateudesta. Ihan pressa-ainesta, mutta ei siitä Kekkosta saa ellei laiteta parturiin kaljuksi ajettavaksi.

Hyvä herra,
vastustan näitä yleisönosaston kirjeitä. Ne eivät selvästikään ole yleisön kirjoittamia vaan ovat lisättyinä pelkkiä halpoja nauruja varten.
Teidän, Ivor Isopylly.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kymmenet harrastivat jalkapallokulttuuria Helsingin keskustassa

(VINNAREKULTUR) Useat kymmenet ihmiset harrastivat innokkaasti jalkapallokulttuuria Helsingin ydinkeskustassa keskiviikkoiltana. Silminnäkijöiden mukaan kulttuuririentoihin osallistui sekä suomalaisia että venäläisiä. Kansainvälisen tapauksen...

Close