Kategoriat
Kulttuuri

Kymmenet harrastivat jalkapallokulttuuria Helsingin keskustassa

(VINNAREKULTUR) Useat kymmenet ihmiset harrastivat innokkaasti jalkapallokulttuuria Helsingin ydinkeskustassa keskiviikkoiltana. Silminnäkijöiden mukaan kulttuuririentoihin osallistui sekä suomalaisia että venäläisiä.
Kansainvälisen tapauksen toivotaan edesauttavan mannermaisten tapojen ja tottumusten laajempaakin viriämistä maassamme. Osansa uudesta kulttuurisesta annista saivat myös muutamat sivulliset sekä irtaimisto.
”Toista tämä on kuin joku tunkkainen jääkiekkovandalismi”, sanoi venäläinen Igor Nationalismi kolmatta soihtua sytytellessään.

3 vastausta aiheeseen “Kymmenet harrastivat jalkapallokulttuuria Helsingin keskustassa”

Eurooppalainen kulttuuri on totta tosiaan rantautumassa Suomeen. Samassa tapahtumassa näin 20 Suomalaista keski-ikäistä juomassa kossua keskieurooppalaisittain – pullollisen suolapähkinä-aterian kanssa. Venäläiset osallistuivat keski-eurooppalaisiin tapoihin ottamalla vodkapullollisen puiston penkeistä kasatun nuotion ääressä.
Toisaalta on meillä vielä kulttuurikasvatuksessa tekemistä: Teinit olivat vielä kaukana tästä mannerkulttuurista, skeittailivat vieressä selvinpäin. Kyllä kodin ja koulun yhteistyötä pitää tiivistää, jotta saamme Suomen nuorisonkin tähän kulttuuriin mukaan.

Ei suomalainen osu, jos maali on liian leveä, murisi veteraani Nurmen patsaalla, on totuttu tähtäämään keskelle

”Soihtu, nyrkki, pullo” toisteli tapauksesta hurmioitunut huligaanilarppaaja-Jussi.
”Tämä on sitä kulttuuria!”, hän analysoi käsirautoihin päästyään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Akselivallat comeback-kiertueelle

(LIVE IN LENINGRAD) Kaikkien aikojen konserttikesä saa jatkoa, kun 30- ja 40-lukujen suosikkiyhtye Akselivallat kokoaa rivinsä vielä yhtä kiertuetta varten....

Close