Kategoriat
Politiikka

Vanhanen pyytää tarkan selvityksen puoluekannastaan

(LEPIKKO) Pääministeri Matti Vanhanen (kesk) sanoo, ettei hän ole tiennyt olevansa Keskustan puheenjohtaja.
”Ymmärsin olevani mukana politiikassa, mutta minulle oli jäänyt epäselväksi, minkä puolueen joukoissa toimin”, Vanhanen sanoi.
Vanhanen ilmoitti vaativansa puoluesihteeri Jarmo Korhoselta täydellistä selitystä siitä, missä asemassa Vanhanen puolueessa on.
”Meillä on selkeä työnjako. Puoluesihteeri hoitaa käytännön toimintaa. En tiedä muidenkaan ministereiden puoluekantaa”, Vanhanen sanoi.

7 vastausta aiheeseen “Vanhanen pyytää tarkan selvityksen puoluekannastaan”

Viaton-Vanhanen pyytää selvityksen myös siitä miksi häntä ei aikaisemmin ollut kutsuttu pääministeriksi.
Enhän minä yhdessä yössä kasvanut näin pitkäksi”, hän sanoo.

Asiantuntijapaneeli on kutsuttu koolle laatimaan Vanhaselle yksityiskohtainen selvitys myös siitä,
– mihin jääkaapin valo katoaa kun oven laittaa kiinni? (miten se muka suljetusta kaapista katoaa?)
– itkeekö eläimet?
– ken söi kesävoin?
– paljonko on monta?
– kumpi ja kampi tappeli, kumpi voitti?

Vanhanen kiisti myös tienneensä, että sellaisia tukirakenteita kuin EU on perustettu, saatikka että Suomi olisi sen jäsen ja saanut minkäänlaista tukea kyseiseltä organisaatiolta, mutta arveli tukiakin kuitenkin saattaneen tulla muutaman huntin. ”Pyydän varalta selvityksen myös näistä sinänsä täysin laillisista tuista, joista en kuitenkaan todellakaan tiedä yhtään mitään”, supsutti Vanhanen elohiiri jo hermostuneesti nykien.
Vanhanen kuiskasi lopuksi hiljaa hiukan hämmentyneen näköisenä Lehden toimittajalle: ”Olisiko minun myös syytä varmistaa Natosta olemmeko sen jäseniä?”

Turun kaappausdraaman seurauksena on pääministerille jätetty esitys korkean turvakoppiauton hankkimiseksi, samanlaisen kuin paavilla on.
Vaikuttaa hyvältä. Turvattomassa asemassa me molemmat olemme. Oikeusministeri Braxille tarvitaan sellainen myös, ehkä vähän pienempi, toteaa pääministeri.

Tämä tuli pyytämättä ja yllätyksenä.
Puhun niin totta kuin osaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Perussuomalaiset esitteli EU-ohjelmansa

(AMMOH) Nousukierteessä oleva perussuomalaiset esitteli torstaina poliittiset linjauksensa tulevaa europarlamenttikautta varten. Puheenjohtaja Timo Soinin johdolla laadittu seikkaperäinen ja perusteellinen ohjelma...

Close