Kategoriat
Ulkomaat

Michael Jackson lopetti saatuaan tarpeekseen

(NEVERLAND) Popmuusikko Michael Jackson sai viime yönä tarpeekseen ja päätti lopettaa. Kuume ja lämpötila olivat nousseet, ja paikallaolijoiden mukaan Jackson tuntui siltä kuin hän olisi ollut tulessa.
”Tuntui kuin hän olisi sulanut kuuman kynttilän lailla”, Quincy Jones sanoi.
Viimeisten silminnäkijöiden mukaan Jacksonin silmissä loisti ikuinen rakkaus.

11 vastausta aiheeseen “Michael Jackson lopetti saatuaan tarpeekseen”

Itsejulistautunut popin kuningas on kuollut –
kauan eläköön itsejulistautunut popin kuningas!

Tässähä mää vähä aattelin, että voitasko totanoinnii jatkaa ku se on toi voima, siin niinku on melkosesti puhtia, ja se saa niinku mut tuntemaan silleen tuntemaan, tiäkkö tuntemaan silleen UAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRGHHH!!!!!!

Onko totta, että MJ oli kalakukkoa maistettuaan kääntynyt suomalaiseksi, mutta petyttyään alituiseen polittiseen kähmintään meni pois?
Pettyikö hän siihen ettei täällä mikään liiku edes pimeästi, ja alkaako nyt tapahtua?

Joidenkin tietojen mukaan Jackson päätti lopettaa ajaduttuaan erimielisyyksin bändinsä ja erityisesti uuden kitaristin Alexander Stubbin kanssa. Bändin rumpali Alexander Stubb sen sijaan syyttää paikkamäärän vähentymisestä alhaista äänestysprosenttia, mutta toteaa samaan hengenvetoon, että ”Jatkaminen ilman Michaelia on optio, jota ei tule jättää käyttämättä.”

Yllättävän poismenon johdosta on annettu lausunto:
-Michael Jungner ilmoittaa Yle:n nimeävän kaikki kesän ohjelmistonsa sammumattoman tähden mukaan. Michael on kuin komeetta joka maahan törmätessään pystyy kaatamaan miljoonia, sanotaan lausunnossa

Mitä tämä kaikki oikein merkitsee? Ensin Juice, sitten Kirka ja nyt popin kuningas Michael. Mitä seuraavaksi, Tapani Kansako? Joohan, jooko joo joo joo?

”Heal the world, not me”, karjaisi Michael Vanhanen uutisia kuultuaan, repäisi ihokkaansa ja särki Kakkosmaljakkonsa. Kesärannan puhelinvastaaja kieltäytyi kommentoimasta huhua Miik hail Vanhasen, Mikhik Nykäsen ja Tuksun tribuuttilevytriatosta ”I’m so bad – mä en muista mittään.”

Viranomaisten antamien tietojen mukaan vie viikkoja selvittää oliko Michael Jackson todella hengissä viimeisten 15 vuoden aikana ja mikä hänen elinsyynsä lopulta ko. aikana oli. Viime yönä Suomen aikaa maailmaa kohahdutti tieto siitä että kuminaamaisten pedofiilien kuningas oli kuin olikin ollut hengissä vielä 90-luvun alun jälkeenkin. Kohu ravisteli netin keskustelupalstoja joilla tiedettiin Jacksonin tehneen Thrillerin jälkeen ”vaikka mitä hyvää” ja uusi julkaisu oli nimimerkki FallenAngel64:n mukaan ”ihan kulman takana”. Tiedemiespiireissä onkin nyt paniikinsekaisissa tunnelmissa alettu tutkia ovatko myös Olli Lindholm, New Kids On The Block ja Bill Cosby vielä olemassa.

Totuus tuli kakkosena… kakkoseen…kakkoseksi:
Hymy.fi: ”Johanna Tukiaisen taustalla häärivä voimahahmo, tuottaja Tuija Järvinen ideoi suojatilleen jo kilvan uusia biisejä. Michael Jacksonin äkillinen poismeno kirvoitti ajatuksen tribuutin tekemisestä pop-ikonille.
-Olemme tätä miettineet säveltäjä Esko Koivumiehen kanssa, eikä se olisi suinkaan mahdoton juttu. Sanoittajaksi ajattelimme pyytää Vexi Salmea, Järvinen luonnostelee Hymy-lehdelle.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Tutkijat kehittivät lukuisten typeryyksien teorian

(KUHN) Preussilainen tutkijaryhmä on kehittänyt uuden teorian, jonka mukaan ihmisellä ei ole vain yhtä typeryyttä (niin sanottu yleistyperyys göö), vaan...

Close