Kategoriat
Tiede

Tutkijat kehittivät lukuisten typeryyksien teorian

(KUHN) Preussilainen tutkijaryhmä on kehittänyt uuden teorian, jonka mukaan ihmisellä ei ole vain yhtä typeryyttä (niin sanottu yleistyperyys göö), vaan ainakin 8 erilaista typeryyttä. Nature-lehdessä julkaistun tutkimuksen mukaan ihmiset, jotka ovat toivottoman fiksuja yhdellä alueella, voivat olla nautittavan suuria idiootteja toisaalla.
Typeryyden ulottuvuudet ovat kielellis-lingivistinen typeryys, visuaalis-tilallinen hölmöys, ruumiillinen pätemättömyys, luonnollinen ääliöys, musikaalinen kyvyttömyys, interpersonaalinen sekä intrapersonaalinen urpous ja viimeisenä keskustan jäsenyys.
”Göö!” kommentoivat vihaiset humanistit tulosta.

8 vastausta aiheeseen “Tutkijat kehittivät lukuisten typeryyksien teorian”

Rakastan lukijakyselyihin vastaamista. Voisitteko uudistaa kysymyksen, jotta pääsisin taas vastaamaan?

Te ektoplasmat! Hylkiöt! Bassibazuukit! Merirosvot! Lotjauunot! Analfabeetit!
Miksi humaanien idioottien idootit humanismit moderoidaan palstalta, kun kaikkien muiden idoottien ejakulaatiot päästetään vapaasti tahraamaan lakanoita? Vaadimme selitystä! Göö!

YLE.fi: ”Putin marketissa: Laskekaa hintoja”
Onko se normaalia?
Tämä on Lehden ominta alaa, miksi emme lukeneet tästä ensimmäisinä Lehdestä? Miksi tästä ei mainittu Lehden mielipidetiedustelussa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Piisamit söivät Aake Kallialan

Shawn Allen (MÖKKILAITURI) Mikkelissä jo pidemmän aikaa paikallisia kauhun vallassa pitänyt verenhimoisten piisamien (Ondatra zibethicus) lauma on saanut uusimman uhrinsa....

Close